|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravi otroci
2.5.2005 21:18:36   
Anonimen
:)-to ni podedovano,veš.moj je predčasno rojen pa je čez nekaj ur po rojstvu prišlo do dihalne stiske.saj mi še dohtarji sami pravijo naj imam še enega pa se bojim.tega strahu mogoče nišče ne razume,kaj pa veš lahko bo tudi drugi rojen prehitro,kajti nimam materničnega vratu so mi ga odrezali.pa se bojim.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   zdravi otroci
2.5.2005 21:20:12   
Maxica
Dobrodošla:rozica:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   zdravi otroci
2.5.2005 21:22:22   
TaRe*
Me kar zmrazi ob misli,da si pomislila,da mogoče nisi dobrodošla med nami.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Seveda si,kot vse druge mamice,in kot so tudi druge napisale,tvoj otrok je tvoj zaklad,kot so naši - naši zakladki.Vsak je po svoje lep in vsak ima svoje napake,ki pa jih sprejemamo skupaj z njimi,ker so naši.

Le tako naprej.....si na dobri poti,da postaneš ena izmed odvisnic od RR.

:sloncek::sloncek::sloncek:tile so pa za tvojega sončka:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   zdravi otroci
2.5.2005 21:23:59   
pika74
pika09 jaz bi te kar objela :):rozica::):rozica::):rozica::):rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   zdravi otroci
2.5.2005 21:26:11   
Anonimen
Vem da te je strah in to zelo strah popolnoma te razumem ni lahka odločitev in tudi ta tvoj korenjak rabi mamico celo.
Jaz pa mislim,da bi v drugo dosti bolj pazili nate.
Tudi moja svakinja je imela težak porod in otrok je bil kar nekaj časa brez kisika.
Pri šestih mesecih je dobil prve epileptične napade.Do takrat se je normalno razvijal potem pa je v razvoju hudo zaostal.
Moja teta jepred 30 leti rodila mojga bratranca z volčjim žrelom in zajčjo ustnico.Takrat medicina ni bila tako napredna in je moral revež preživet kar 23 operacij,da so ga popravili.Nikoli več ni hotela nobenega otroka več ker se je bala,da bo rojen enako.
Sedaj ji je zelo žal.
sem videla slikice prav lep in velik fant je lahko si ponosna na svojega sinka.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   zdravi otroci
2.5.2005 21:39:59   
india
Pika09! Dobrodošla med nami odvisnicami! Sicer so ti že dekleta vse povedale, a tudi jaz ti rečem, da si med nami dobrodošla kot vse ostale mamice ali nemamice, z zdravimi ali bolanimi otroci. Tu smo za klepet, tolažilno besedo, smeh, kdja pa kdaj pa tudi kakšno grajo potrebujemo:)-:)-:)-:)-.
kako pa je ime tvojemu fantičku?
Je zelo prikupen dečko, veš, smo si ogledlai slike in tudi moji otroci pravijo,kako simpatičen je.
Torej,kar veselo na delo in zapravi čimveč časa med nami! Včasih se prav ne da iti proč,je tako zanimivo!

:miska:+:duda::duda::duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   zdravi otroci
2.5.2005 21:40:01   
Anonimen
:)razumem ampak ne morem si privoščit,da bi bila noseča kajti moj mali je že težki ne hodi in ga je trba nositi dvigovati pa saj veste kako je to.pa že ko sem bila noseča z njim nisem smela ničesar dvigovat.na žalost.8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   zdravi otroci
2.5.2005 21:40:32   
Ani 2
Pozdravljena!

Dobrodošla tudi z moje strani :bravo::bravo::bravo:.
Zate :rozica::rozica::rozica:,za sinkota pa :sloncek::kuza::miska:.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   zdravi otroci
2.5.2005 21:41:33   
Anonimen
:duda:je ime Aleks star je pet let.hvala:rozica:miška

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   zdravi otroci
2.5.2005 21:43:21   
Anonimen
:rozica::rozica:Ani2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   zdravi otroci
2.5.2005 21:44:22   
india
Super, Pika, veš, dostikrat mi kdo čestita, da imam 6 otrok, a jaz lahko rečem le: kapo dol mamicam takih otrok, ki so dejansko odvisni od pomoči svojih zlatih mamic! To je prava ljubezen in starševsko razdajanje....moji so vsi zdravi in me vedno manj potrebujejo! Sicer sem srečna zaradi tega, zato pa toliko bolj velja to, da si ti zelo pogumna in zlata mamica!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   zdravi otroci
2.5.2005 21:46:50   
cmokec
Jasno, da se tukaj zbiramo vse nemamice in mamice brez razlik. Ne predstavljam si, da bi se tukaj lahko družile samo mamice z zdravimi otroci, kako pa vemo, kakšno življenje čaka naše otročke. Vsi, ki so zdravi in so lahko kaj kmalu tudi zelo bolni. Ne vemo, kaj nam življenje prinaša, zato se veselimo s svojimi in tujimi otročki enostavno zato, ker so najbolj naši.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   zdravi otroci
2.5.2005 21:47:40   
Pia73
:rozica: pika09 dobrodošla tudi z moje strani! :rozica:

:rozica: Čestitam ti za pogum in veselost s katerima greš skozi življenje. Srečna sem, da je med nami oseba kot si ti! :rozica:

:rozica: In Aleks je prav prisrčen fant! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   zdravi otroci
2.5.2005 21:57:56   
Anonimen
:zaspan::zaspan::zaspan::muca:še enkrat hvala punce,ker ste me sprejele medse moram spat me že rit boli od stola.se jutri vidimo ali čujemo.lepo spančkajte.nočko:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   zdravi otroci
2.5.2005 21:59:33   
Gina
O, pika, lepo da si spet z nami.:bravo: Upam, da te bomo še srečevali tule na RR.
Polubčkaj sineta, pa mu povej, da so tukaj vse mamice in vsi otročki dobrodošli. :):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   zdravi otroci
2.5.2005 22:02:47   
Anonimen
Tudi jaz ti izrekam dobrodošlico in se veselim čvekanja s teboj. Tvoj otroček je zlato detece, ki je samo tvoje in zate najdražje bitje na svetu. In tako ga sprejemamo tudi me.

Pošiljam mu poljubčke:angel::angel:, tebi pa cel šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Ja, kaj pa zdaj to, da ti greš že danes spat, ko sem jaz komaj gor prišla???:((:((:(( Zdaj pa sem osamljena, bom kar morala iti spat.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   zdravi otroci
2.5.2005 22:05:06   
Anonimen
;)saj ne morem dol,če kar čvekate dalje jaz pa čakam ko katera kaj napiše.8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   zdravi otroci
2.5.2005 22:05:52   
Anonimen
Še od mene dobrodošlica. Sem vesela, da si z nami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   zdravi otroci
2.5.2005 22:10:08   
Anonimen
:kuza:zdaj pa res grem spat.adijo do jutri.:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   zdravi otroci
2.5.2005 22:19:35   
.ču
Pozdravljena med nami:rozica:
Si obcudovanja vredna mamica:rozica::rozica::rozica:vse cestitke za pogum,voljo in moc.
Tvoj Aleks je pravi soncek in je tvoj mali Zaklad.
Bom rekla,da sta moja dva zdrava,...ceprav sva imela s ta malim tole leto precej pestro kar se zdravja tice,...
Vem,da se bomo od tebe lahko tud veliko naucile,:rozica::rozica::rozica:

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   zdravi otroci
2.5.2005 22:45:40   
viv_
Dobrodošla med nami čvekami :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   zdravi otroci
2.5.2005 23:09:07   
san
tudi jaz te lepo pozdravljam in zelim tebi in tvojemu soncku veliko srece:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   zdravi otroci
3.5.2005 9:18:28   
Annny
Pika09, prisrčno dobrodošla!!!!:rozica::rozica::rozica::zajcek::zajcek::zajcek::sloncek::sloncek::sloncek::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   zdravi otroci
3.5.2005 10:28:12   
Moyca_
Evo jaz se spet jočem
res si super mama. Ne vem ali sem enkart to nekje prebrala ali mi je nekdo povedal obstaja nek rek, ki ga sedaj ne bom znala povedati tako kot je treba pa vseeno se bom potrudila.
Otroci s posebnimi potrebami se ne rodijo vsem mamicami. Nimajo vse te sreče in poslanstva, ker so to prav posebni otroci. Pravi :angel: Rodijo se samo mamam ki so dovolj močne da se ne zlomijo in mamam ki so za njih sposobne skrbet.

Jaz te full občudujem. Rada te imam:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   zdravi otroci
3.5.2005 10:31:35   
ZARA
ola,WEEEEEeeeeeEEEeeLCOME!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!