zdravi otroci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:18:26)

:zmeden2:mene pa nekaj zanima.Nisem zelo dolgo na tem portalu pa me zanima,če je namenjen samo staršem zdravih otrok?Moj:duda:namreč ima CP.Zdaj pa nevem,če lahko klepetam z vami ali ne,ker vidim,da vse imate zdrave otroke:bravo:vam privoščim.Je pa mogoče kdo ki ima podobnega otroka naj se mi javi;)

dory -> zdravi otroci (2.5.2005 20:21:47)

Za vsako mamo je otrok najboljsi...ne glede na zdravstveno stanje...sama sem se nedolgo nazaj soocala z dejstvom,da ima moj mali vse znake diplegije...sok zame...pa vendar sem se potem sprijaznila z dejstvom,da ne glede na to,kaj bo iz mojega otrocka postalo,on je moj otrok in najboljsi na tem svetu...in zato ne bi bil cisto nic manj vreden...zatorej,tukaj sodelujemo mame,taksnih in drugacnih otrok...nasih malih zakladov...

Torej dobrodosla se 1x:bravo:

pika74 -> zdravi otroci (2.5.2005 20:21:47)

pika09

RR je za vse :rozica::metulj::miska::kuza::sloncek::zajcek::muca::pujs::kava::zmeden2::zaspan::nosecka:8);):)-:):love:

jaz sem brez :duda: pa glihtko gužvo delam na RR

RR je za vse:)

dobrodošla med nami :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lutka -> zdravi otroci (2.5.2005 20:22:42)

dobrodošla tudi z moje strani:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:28:38)

:bravo:hvala vsem,ker ste me sprejele medse.Kar na:((mi gre da niste sebične.Hvala še enkrat.Cel dan se trudim za mojega:duda: potem pa ko zaspi mi je res prijetno klepetati z vami,kajti skoraj vedno sem sama doma z:duda:razen ko greva na terapije.Zdaj pa niti v službo ne hodim več,ker sem ostala pri mojem:duda:pa mi je že včasih tako dosadno,ko nimaš s kom govorit.:bravo:

Baldi -> zdravi otroci (2.5.2005 20:29:40)

Še nisem opazil, da bi se delale razlike med starši zdravih in nezdravih otrok na tem forumu.
Je pa že Teja lepo napisala tako, da nimam več kaj dodati.
:rozica::rozica::rozica:

špelin@ -> zdravi otroci (2.5.2005 20:34:17)

Pogledala sem tvoje slikice - ljubkega sinka imaš :bravo: Kapo dol, zelo pogumna mamica si in veseli me, da si se oglasila :)

Saj veš, različni smo in mogoče nas ravno naša raznolikost toliko bolj druži ;)

morskadeklica -> zdravi otroci (2.5.2005 20:41:11)

Dobrodošla;)! Lahko bi še kaj napisala, ampak je že vse napisala teja&maj.

lp:muca:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:43:21)

Tudi sama imam otroka s CP-diplegija spastica. Na tem forumu sem približno že dve leti, res je, da nisem toliko aktivna glede pisanja, kar se pa branja tiče pa sodim v sam vrh.;)
In vedno ko sem zastavila vprašanje ali potrebovala samo lepo besedo, so jo te krasne punce našle. Zato lahko rečem, da je to eden izmed mojih najbolj priljubljenih forumov.
Zato dobrodošla med nami!:rozica:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:46:16)

:duda::rozica:hvala.koliko je pa star tvoj ortok?

mamsi -> zdravi otroci (2.5.2005 20:46:50)

Ojla, forumovka, veselo na delo in hitro čvekat z nami :sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:55:26)

Pika09!

Naš mali:duda: bo jutri dopolnil 2 leti in 5 m!

Seven* -> zdravi otroci (2.5.2005 20:56:30)

Draga Pika! Dobrodosla med nami!!

lan -> zdravi otroci (2.5.2005 20:57:19)

Naj ti se jaz zazelim dobrodoslico:rozica:.Upam,da se bos imela lustno v nasi druzbi:).

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 20:58:15)

:duda::torta:vse najboljše.Moj jih ima pet.Pa me zanima ali tvoj hodi govori pa t.n..Če ti je zoprno govoriti o tem ne rabiš odgovoriti Nur.

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:01:51)

hvala Seven vse albume imaš zaklenjene.Ian tvoj pa res ni vesoljček prej cukrček.

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:02:37)

:bravo:najlepše je v lavorju.

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:03:58)

O mojem malem sončku mi ni neprijetno govoriti, vendar ti bom rajši pisala privat, da se ne bom tu gori skoz ponavljala!
Če te ša kaj zanima pa kar vprašaj!

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:04:37)

:bravo:lutka so pa res trije mušketirji:bravo:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:05:54)

Baldi a ti mogoče delaš na kraju zločina z odtisi:)-

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:06:32)

Ja Pika09 le kje ti je prišlo na pamet,da nista dobrodošla.:bravo:Seveda ti se nam kar pridruži!!!9nebesa
Vsi otroci so otroci ljubljeni, naši,ctrani,oni so naš zaklad.:love::love::duda:

lutka -> zdravi otroci (2.5.2005 21:07:06)

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:08:15)

:bravo:vse imate tako zlate sončke,da mi kar lušte delate še po enem le da bi ga kdo drug rodil namesto mene.imela ga pa bi:duda::)-

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:12:40)

Dobrodošla in vse naj naj za jutrišnji r.d.:torta::torta:

Za mamico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> zdravi otroci (2.5.2005 21:13:53)

Pika dej no,tudi tvoj je lušten,saj je tvoje dete,ti si ga nosila in ti v mukah rodila zato je neizmerno lep.:love::love:
Smem bit predrzna?
Če se odločiš še za enega otročka,kaj ti je bilo rečeno da se lahko tudi naslednji rodi z isto boleznijo?
Veš stanujem poleg zavoda Sonček in srečujem starše z svojimi zakladi.Jaz jih vidim srečne in zadovoljne.

Lp neva:rozica:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>