ronja
|
1. Ja, dobim darilo za rojstni dan, za novo leto, miklavža, veliko noč - pač kako malo pozornost... (ona seveda tudi). Včeraj smo ji šli čestitat za dan žena in sem dobila čokolado, hehe. Ona pa rožice. Obe radi kaj dava in zdaj so še najini moški pač v tem zosu, hehe. 2. Ne, mislim, da me obdaruje zato, ker me ima rada (tudi jaz njo iz tega razloga in mislim, da se obe trudiva najt nekaj, kar bi bilo drugi všeč, navadno jaz še precej bolj mozgam kot njen sine, hehe). 3. Ne, nikoli nimam občutka, da bi mi nekdo dal manj pomembno darilo. Res včasih kdo fejst fali, ampak mislim, da ne zato, ker se jim ne bi dalo mislit, ampak zato, ker imajo pač sami čisto drugačne želje kot jaz... 4. Sem vesela, sploh če je kaj, kar si želim. 5. Nisem opazila, da bi kdo kaj več jamral okoli denarja ravno tisti čas. rija, bodi vesela, če ti ostaja, hehe. Če ne veš, kam bi s temi kuvertami, ti pošljem naslov. Denar sem od tašče dobila samo 1x in še to zato, ker sem ravno dobila šivalni stroj in mi je želela kupit kaj, kar bom rabila zraven, vendar se na to ne spozna in je rekla, da najboljše, da si sama zberem. Sem pa prišla takrat na poti iz trgovine k njim in ji pokazala, kaj mi je kupila. Od svojega očeta pa vedno dobim denar in sem ga bolj vesela kot pa zgrešenih daril, ker nam pa vedno zgine iz kuverte. Mi je pa všeč, kako mi ga da, vedno z besedami: kupi si nekaj, česar si drugače ne bi. (res da dostikrat precej porabim kar za hrano, ampak si pa tudi kupim kaj, česar si sicer ne bi). Verjetno me to ne moti zato, ker vem, da mi ga ne da zato, ker misli, da je nekaj treba, ampak zato, ker me ima rad, ampak se nekak boji nekaj zbrat zame, če ne ve, če mi bo všeč. Dokler se še nismo obdarovali, me ni nič prizadelo, če bi se zdaj naenkrat nehalo, tako da bi recimo vsi ostali dobili darilo (za novo leto), mene pa bi pozabila, bi se vprašala, zakaj, kake tragedije pa tudi ne bi delala iz tega, če bi vedela, da ni razlog v tem, da me ne mara (potem bi se sekirala zato, ker me ne mara, ne zaradi darila samega). Če bi pozabila na rd, pa se mi sploh ne bi zdelo nič takega, to se zgodi. Ampak ni tak tip, da bi take stvari pozabljala (je pa njen mož, ki vedno pozabi na obletnico, tako da zadnja leta jaz spomnim lubija, naj kliče svojega fotra, da imata čez 2 dni obletnico, pa potem še naslednji dan za vsak slučaj hehe). Pa ni, da bi se vedno okoli vsega strinjali in sem imela nekaj časa tudi probleme s postavljanjem mej, ampak se je vse zrihtalo, jupiiii! Sem se pa takrat zeloooooo sekirala, čeprav nikoli ni bilo nobenega kreganja, žaljenja ali podobnega... Ampak jaz sem bolj občutljivček in se hitro zasekiram, če kaj ni prav... Tako da razumem snahe, da se sekirajo, če se ne razumejo s taščo...
|