|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni
7.3.2009 20:13:07   
Anonimen
Zanima me ali v Postojni testirajo nosečnice za virus HIV? Prijateljica je rekla da ja, ampak jaz o tem močno dvomim.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni
7.3.2009 20:35:54   
Anonimen
Za HIV  delajo test samo na zavodu za  transfuzijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2009 7:16:51   
*Mojca*
ne, za HIV delajo test samo na Infekcijski kliniki. No ja, pol mogoče res pošljejo na zavod za transfuzijo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2009 8:01:50   
Tanja_
Za HIV te ne smejo testirat brez privolitve. Tud če se greš prostovoljno, te vprašajo pred odvzemom, če dovoliš da te testirajo. Tko da zagotovo te ne brez da vprašajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2009 8:46:04   
cupacups
saj ti tako al tako vzamejo kri.......kjer naredijo razne teste...za HIV ravno ne....je pa tud test kjer vidjo ali so prisotna protitelesca....
ze to je dost ....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2009 17:04:29   
despero
Za HIV delajo teste na Infekcijski kliniki vem, da  ob ponedeljkih, lahko se prijaviš anonimno in na zavodu za transfuzijo. Jaz sem v Postojni že rodila pa so mi gledali samo hemogram, testov ti kar tako ne smejo delati, pa tudi predragi so, da bi kar počez nekaj kontrolirali, zavarovalnica plača sam najnujnejše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2009 12:47:12   
ursuleta
V Postojni delajo test za Hiv in Hepatitis C, če mislim seveda prav in imaš misli usmerjene v porod v vodi. Vendar naj te opozorim da sta oba testa v Postojni samoplačniška.
Sama sem od ginekologa izprosila napotnico in se šla testirati na infekcijsko kliniko. Malo so dolgi z pošiljanjem izvidov je bilo pa vsaj zastonj.
Srečno!

(odgovor članu despero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?