Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (7.3.2009 20:13:07)

Zanima me ali v Postojni testirajo nosečnice za virus HIV? Prijateljica je rekla da ja, ampak jaz o tem močno dvomim.....

Anonimen -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (7.3.2009 20:35:54)

Za HIV  delajo test samo na zavodu za  transfuzijo.

*Mojca* -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (8.3.2009 7:16:51)

ne, za HIV delajo test samo na Infekcijski kliniki. No ja, pol mogoče res pošljejo na zavod za transfuzijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Tanja_ -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (8.3.2009 8:01:50)

Za HIV te ne smejo testirat brez privolitve. Tud če se greš prostovoljno, te vprašajo pred odvzemom, če dovoliš da te testirajo. Tko da zagotovo te ne brez da vprašajo.

cupacups -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (8.3.2009 8:46:04)

saj ti tako al tako vzamejo kri.......kjer naredijo razne teste...za HIV ravno ne....je pa tud test kjer vidjo ali so prisotna protitelesca....
ze to je dost ....

despero -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (8.3.2009 17:04:29)

Za HIV delajo teste na Infekcijski kliniki vem, da  ob ponedeljkih, lahko se prijaviš anonimno in na zavodu za transfuzijo. Jaz sem v Postojni že rodila pa so mi gledali samo hemogram, testov ti kar tako ne smejo delati, pa tudi predragi so, da bi kar počez nekaj kontrolirali, zavarovalnica plača sam najnujnejše.

ursuleta -> RE: Testiranje nosečnic za Hiv v Postojni (21.3.2009 12:47:12)

V Postojni delajo test za Hiv in Hepatitis C, če mislim seveda prav in imaš misli usmerjene v porod v vodi. Vendar naj te opozorim da sta oba testa v Postojni samoplačniška.
Sama sem od ginekologa izprosila napotnico in se šla testirati na infekcijsko kliniko. Malo so dolgi z pošiljanjem izvidov je bilo pa vsaj zastonj.
Srečno!

Stran: [1]