sxy
|
Benika... Delno imaš prav. Delno pa ne, vsaj pri meni, ker imam grdo navado, da ponavadi vzamem sadje in ga nesem na tehtnico brez vrečke, pa mi ga mora potem ona ko mi tehta ga spravit v vrečko, ja me grdo gleda, ker ima potem ona več dela, a kaj naj. Grda navada pač, kjer si pa sama tehtam, ala mercator si pa itak tehtam vedno brez vrečke in šele potem pri tehtnici dam v vrečko. Kar se kruha ali salam tiče mi res tehtajo s težo artikla ampak papir tehta minimalno, še nikjer nisem dala za papir 1 evro ali več , kot sem pri tem internetnem nakupu dala za kuverto. Drugače pa na blagajni ponavadi vzamem tiste male vrečke(brezplačne) saj jih lažje spravim pod voziček, kot velike nakupovalne, če že ni samopostrežne blagajne in spet pridem brezplačno skoz. To je v živilskih trgovinah, v trgovinah z oblačili, čevlji in podobno mi pa še nikoli niso računali vrečke. V mulerju ponavadi vzamem še kakšno viška, tako da si nardim double-bag, da se slučajno ne strga, ko jih vlačim po vozičku. Je pa res, da ogromno nakupujem v Italiji, kjer pa tudi nakupovalnih vrečk po veliki večini ne računajo. Sej kot sem že nekje nazaj omenila, mogoče sem samo jaz razvajena glede poštnin (so me razvadle druge internetne trgovine, hvala jim) in takšnih stvari, mogoče je to samo moj princip, a takšna sem in od tega ne odstopam in stojim za svojim mišljenjem. Saj kot sem rekla, raje ta evro ali pa 10 ali 50 evrov na mesec namenim čemu drugemo, kot pa da ga šenkam internetni trgovini, ki si itak vso poštnino pride noter pri obračunu stroškov, ki si jih prikaže kot strošek poslovanja, krijemo pa v bistvu kupci ta strošek. Princip... Zajebana do konca!!!