|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke
1.5.2005 16:48:25   
Meceno
:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden:
Ma , kje ste ? Smo že zdavnaj pale iz prve strani !
Sicer pa so danes na RR vse :nosecka: , mamice ,...nekako lene :ups:

No , sicer sem se učila ,....sem se malo tudi sončila ... in zdajle jem solato , pa vam mal pišem . Kako pa ste kaj :nosecka:
Jaz sem nekako full naspidirana oz polna energije in bi bila rada vsepovsod , še na motor sem htela it pa me je :love: spomnil , da sem noseča :)-:)-:)-:)-:)-
Danes me je dragi zbudil samo zato , ker je morala :duda: z njim gledati Moto GP ( dirko z motorji :)- ), v glavnem da se seznani z njegovim naj favoritom ! Sicer niti ne veva kaj bova imela , samo on pravi da bo tudi če je pupa to mogla vedet :)-:)-:)-
Takšen je pač moj :love: , je pa postal še bolj pozoren na moj bauhi 9nebesa

Drugače sem se šla prejle vagat pa imam 1kg manj :zmeden: , mislim da morem malo več tekočine spit , sploh ker če si na sončku , pa se sončič , te izsuši .
Mogoče se je pa mal maščobe stopil :)-:)-:)-:)-

No , punce grem dol iz RR pa hit se kaj javite ;)

Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke
1.5.2005 19:54:43   
smrka
jojj.. jest sem se pa tako najedla kosila in vecerje pri tasci da me bo kar razneslo. Moj malcek se nima prostora kje obracat v busitu ker so notri same dobrote :) Ko bi se tudi meni kaksna kila zmanjsala, vsakic ko priden na pregled k babici je 2 kili vec, babica pa sam maja z glavo.. ja kaj cem... rada jemmmm
:kuza:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke
2.5.2005 7:23:32   
CIPRESA
Oj Julijke, včeraj ni bilo časa nisem bila doma sem bila pri moževih starših in tam malo počivala.
Drugače pa tudi meni paše sonce in sem če se le da ves čas na soncu, si kar nesem ležalnik tja in se malo posončim. Malo se boljim zaradi tega, ker me skrbi to pregretje. Če mi sonce sije na trebuh se bojim da bi prišlo do pregretja. Za sonce in tiste žarke me ne skrbi toliko, ker mi že prej vsaj meni to ni nikoli škodovalo.

Za KG bom rajši tiho, sem že rekla da se rajši ne bom več vagala, pa me vsakič ko jo vidim matra koliko je pa danes več, pa stopim gor, sam mi je pol zmeraj žal. Mislim pa da imam jaz ful ful vode v sebi, ker mi zatekajo noge in po malo še roke, pa vedno se mi zdi je takrat kar kakšna kilca ali dve več. Sam ne delam panike dokler je z pritiskom vse O.K. Je mela moja mami iste težave.

Zdaj pa grem na eno :kava:, pol pa počasi mal na sončka, ker pri nas je že ful toplo in sončno.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke
2.5.2005 9:04:18   
valentina.
Dobro jutro :zaspan:!

danes sem pa vstala ŽE ob 08,30 - to je po novem kar zgodaj :ups:.
Tudi mi smo včeraj preživeli lep dan - piknik s sorodniki, ulovila sem tudi enega klopa, ampak še preden si je našel mesto na mojem telesu. Se bo treba drugič kaj pošpricat z Off. Saj to ne škodi, a?

Ja, in z neta sem pobrala Mozarta. Sicer sem bolj za rock in blues, ampak zdaj pa ga kar poslušam.

Nisem še prav pri sebi, bom naredila danes izjemo in bom "ruknila" eno kavo.

Lep dan, LP, vsaki eno :rozica:, valentina

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke
2.5.2005 10:18:16   
malika
Hojla, sem vas že kar pogrešala.

Jaz pri sebi končno lahko rečem, da se je to otrdevanje trebuha malo umirilo, tako da ni več take panike, ampak stvari vseeno na veliko pripravljam za vsak slučaj. ne znam si namreč predstavljat mojega :love: kako pere, suši in lika oblekce in pleničke za dojenčka.
Vreme je hvalabogu končno OK in glede na to, da tudi moje kilce stojijo sem seveda še bolj zadovoljna.

Se hodite kaj kopat? Mi smo se šli par dni nazaj, meni voda ni pasala in tako sem uživala na ležalniku in gledala moja dva moška kako uživata v vodi. Mali je že pravi heroj. Joj komaj čakam ta julij, da vidim kaj me tako brca in osrečuje 9nebesa

Kaj zdaj, imena že imate? Počasi se bo treba odločit. Mi imamo za punčko Ema ali Živa (mogoče celo oboje, ker se ne moreva odločit), za fantka pa jaz navijam za Aljoša, ampak mojemu ni najbolj všeč.

Uživajte :sloncek::nosecka:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke
2.5.2005 10:33:55   
Meceno
Hojla , jaz sem se zdajle finooo najedla , mali mi ko kaj pojem brca kot :sloncek: me kar popek čudno zvije ko papca , pa telovadi 9nebesa
Imena pa imam , sem ju po dolgem ne , ne , vendar sprejela , šla v ušesa :)-:)-:bravo::bravo:
Če bo punčka bo MINJA , fantek ELIJA , tako da se mi zdi :ups: , da kar paše k priimku REČNIK .
Drugače tudi jaz komaj čakam :duda: , se mi zdi da sem bom komaj privadila na nosečnost , trebuh in klanjenje okoli mene , pa me bo čakalo že novo doživetje nap. dojenje ,....9nebesa

Grem se učit , tako da ,....8)
pišite še kaj ,....;)

Lp Meceno

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?