Meceno -> Julijke (1.5.2005 16:48:25)
|
:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Ma , kje ste ? Smo že zdavnaj pale iz prve strani ! Sicer pa so danes na RR vse :nosecka: , mamice ,...nekako lene :ups: No , sicer sem se učila ,....sem se malo tudi sončila ... in zdajle jem solato , pa vam mal pišem . Kako pa ste kaj :nosecka: Jaz sem nekako full naspidirana oz polna energije in bi bila rada vsepovsod , še na motor sem htela it pa me je :love: spomnil , da sem noseča :)-:)-:)-:)-:)- Danes me je dragi zbudil samo zato , ker je morala :duda: z njim gledati Moto GP ( dirko z motorji :)- ), v glavnem da se seznani z njegovim naj favoritom ! Sicer niti ne veva kaj bova imela , samo on pravi da bo tudi če je pupa to mogla vedet :)-:)-:)- Takšen je pač moj :love: , je pa postal še bolj pozoren na moj bauhi 9nebesa Drugače sem se šla prejle vagat pa imam 1kg manj :zmeden: , mislim da morem malo več tekočine spit , sploh ker če si na sončku , pa se sončič , te izsuši . Mogoče se je pa mal maščobe stopil :)-:)-:)-:)- No , punce grem dol iz RR pa hit se kaj javite ;) Lp Meceno
|
|
|
|