|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
10.3.2009 8:06:36   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

hvala za postrežbouser posted image

Danke schön, ich bin schon fertig mit dem Frühstuck

ok, to sem še razumela user posted image  bom pa mogla nio5 prosit, da mi prevede navodila za tisto timijanovo kopel. tam sem pa v temi user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.3.2009 8:18:31   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Vidim, da ste vsi bolje spali user posted image user posted image user posted image  Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil user posted image  Saj ni za govorit user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.3.2009 8:18:37   
špelin@

user posted image Nič v zvezi z otrokiuser posted image

Ali paše bež barva na stenah,če je polovico sten v dilcah v rjavi barvi,kuhinja je pa bela?
Moram jo prebeliti,sedaj ko imam še čas,pa mi tako dolgočasno deluje,ker so bele stene.Pravzaprav je belo samo nad omaricami in za hladilnikom,ostalo je vse v dilcah

Jaz bi definitivno izbrala kakšno bolj živo barvo, ker se mi zdi, da bi ob beli kuhinji in rjavih (z lesom obloženih) stenah izgledala bež strašno dolgočasna.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.3.2009 8:19:17   
špelin@

LARA in KAJA
VSE NAJ NAJ
ZA 10 TKO!!!!

user posted image

Tudi od mene čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.3.2009 8:19:47   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vidim, da ste vsi bolje spali user posted image user posted image user posted image  Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil user posted image  Saj ni za govorit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.3.2009 8:20:27   
Srčekgirll
Lepo sončno jutro vsem skupaj!
user posted image ,..itd..
user posted image
Spanje:user posted image
Vreme:user posted image user posted image
Počutje:user posted image me neki glavobol daje, verjetno pomankanje kofeinauser posted image
Vid se krega v stajici. Kmalu bo 7.zobek zunaj, mogoče je zato malo ampak res malo tečko.user posted image Drgač pa ni hujžga. Kriči ata, mama,....pa zdej sm ga naučila ,da bananai rečeva nana in je pr zajtrku reku: nana in pokazal nanjo. Včeri mi je tašča rekla, da je gledal knjigico in je bla v njej na slikci žoga in jo pokazal v knjigici in prijel tud žogico zdraven njegauser posted image , madonca napredujemouser posted image .

LARA in KAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.3.2009 8:21:26   
tally

LARA in KAJA
VSE NAJ NAJ
ZA 10 TKO!!!!

user posted image

tudi od naju

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.3.2009 8:24:53   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.3.2009 8:25:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Vid se krega v stajici. Kmalu bo 7.zobek zunaj, mogoče je zato malo ampak res malo tečko.user posted image Drgač pa ni hujžga. Kriči ata, mama,....pa zdej sm ga naučila ,da bananai rečeva nana in je pr zajtrku reku: nana in pokazal nanjo. Včeri mi je tašča rekla, da je gledal knjigico in je bla v njej na slikci žoga in jo pokazal v knjigici in prijel tud žogico zdraven njegauser posted image , madonca napredujemouser posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.3.2009 8:29:07   
špelin@
Estrella*, help, zdajle sem ravno hotela nekaj pogledat glede prehrane (tisto, kar si mi poslala na mail), ampak mi je očitno dedec ta mail zbrisal user posted image  A mi lahko, lepo prosim, še 1x pošlješ? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.3.2009 8:33:58   
suzy85
Jana imaš ZS!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.3.2009 8:39:16   
tally
dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro.

spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko user posted image .
začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit user posted image user posted image , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to.user posted image

včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje.

grem še malo za nazaj počekirat

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.3.2009 8:40:08   
tally

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
10.3.2009 8:41:36   
tally

user posted image Nič v zvezi z otrokiuser posted image

Ali paše bež barva na stenah,če je polovico sten v dilcah v rjavi barvi,kuhinja je pa bela?
Moram jo prebeliti,sedaj ko imam še čas,pa mi tako dolgočasno deluje,ker so bele stene.Pravzaprav je belo samo nad omaricami in za hladilnikom,ostalo je vse v dilcah

Jaz bi definitivno izbrala kakšno bolj živo barvo, ker se mi zdi, da bi ob beli kuhinji in rjavih (z lesom obloženih) stenah izgledala bež strašno dolgočasna.

s strinjam s špelino, kakšna barva, da vse skupi mal poživi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
10.3.2009 8:44:29   
špelin@

Estrella*, help, zdajle sem ravno hotela nekaj pogledat glede prehrane (tisto, kar si mi poslala na mail), ampak mi je očitno dedec ta mail zbrisal user posted image  A mi lahko, lepo prosim, še 1x pošlješ? user posted image

TI SI EKSPRESNA user posted image  Najlepša hvala user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
10.3.2009 8:44:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro.

spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko user posted image .
začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit user posted image user posted image , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to.user posted image

včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje.

grem še malo za nazaj počekirat

Joj, ko bi le vedeli, kaj pravzaprav je narobe z našimi sončki user posted image  Najhuje je, ker še ne znajo povedat user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
10.3.2009 8:52:15   
tally

Še nobene pokonci?

Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šoleuser posted image In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli.

Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

Neposredna povezava do sporočila: 1592
10.3.2009 8:53:01   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro!

Spanje malo boljše. Končno. AB že deluje!!! user posted image  Zdaj se je Maja začela zgledovat po bratcu in se vstaja ob  6.30. user posted image  Se še nisem opredelila ali je to slabo ali dobro. Pri Jaku sem se vstajala ob pol sedmih več kot 2 leti.
Zdaj pa moram škrata zrihtat, ker sosednjo ulico razkopavajo - delajo kanalizacijo in morava naredit "velik" krog, da prideva do vrtca.

user posted image user posted image user posted image za izboljšanje zdravja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
10.3.2009 8:54:39   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutroooooooooooooooo

Spanje: boljšeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Vreme: suuuuuuuuuuuuuuuuuuper user posted image

Počutje: vreduuuuuu

Zajtrk: že čakaaaaaaaaaaa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
10.3.2009 8:55:41   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Še nobene pokonci?

Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šoleuser posted image In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli.

user posted image user posted image user posted image  a se je mal zmotu?

Danes je moj šel malo prej na šiht, mali je pa slišal, da je ata že dol in se ustrašil, da ga bo doma pustiluser posted image user posted image

bogi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1595
10.3.2009 8:56:48   
jana81
dobro jutro

spali smo tako za silo, sicer od 20-8h ampak vmes se je ob 2.40 zbudil in gledal kot čuk eno uro, sem ga nosla, sva skup ležala, nič ni pomagalo, zraven je tako milo stokal, da ne vem al ga je kaj bolelo al kaj je bilo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
10.3.2009 8:56:51   
jana81

Zdajle sem v knjigi prebrala nekaj, kar me je spomnilo na dogodek iz lanskega avgusta.

Bila sem pri frizerju in je prišla tja ena bogata gospa, sicer znana iz trač rubrik, ampak nima veze kdo točno. Zanimivo, da hodi prav k tej frizerki, čeprav se pripelje skoraj 100 km daleč. Takrat je prišla iz New Yorka in se čez nekaj dni odpravljala na dopust nekam na ene eksotične otoke, sem pozabila katere že. In ta spedenana bjonda začne sproščeno klepetati, bili sva edini stranki. In začne nadvse jamrati nad svojimi koleni. Jaz sem si mislila:"WTF??" Z njenimi koleni je bilo vse v najlepšem redu. In pravi, da bo šla jeseni na operacijo, kjer ji bodo izsesali maščobo iz kolen... Ker izgleda ful grdo, kao... Me je skoraj kap.

No, ko jo je frizerka uredila, je odšla, meni pa je frizerka razložila o njej več, kot sem sploh želela izvedeti. V glavnem: ženska je dala čez malo morje lepotnih operacij, nikoli ni bila zadovoljna s svojim videzom, čeprav je izgledala, kot bi stopila direkt iz kakšne modne revije.

In v tistem momentu mi je bilo popolnoma jasno, da sem bila takrat definitivno jaz tista bistveno srečnejša, čeprav nisem imela in neikoli ne bom imela njenega keša, stila, izgleda,... Čeprav sem sedela tam 3 mesece po porodu, s kosmatimi, kot jogurt belimi nogami in brez make-upa. Tole pišem na dolgo in široko, ker bom še kdaj prebrala, da ne pozabim na to "razsvetljenje" user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
10.3.2009 8:56:55   
jana81

LARA in KAJA
VSE NAJ NAJ
ZA 10 TKO!!!!

user posted image

še od naju

Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.3.2009 8:56:59   
jana81

Še nobene pokonci?

ja kdaj pa hodi v šolo drugače?

Neposredna povezava do sporočila: 1599
10.3.2009 8:57:24   
tally

Dobro jutro!

Danes sva pa tako trdo spalauser posted image Zbudil se je 2x za flašo,potem je pa zaspal do 6.20.Ponoči ga ni nič srbelouser posted image
Danes pa Nejca spraviva v vrtec,potem greva pa malo do mojih,pa malo v trgovino zapravljat,kar je še ostalo od porodniškeuser posted image Še dobro,da bo kmalu druga

user posted image user posted image za spanje, a vi mate še denarja od "stare" porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?