katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdajle sem v knjigi prebrala nekaj, kar me je spomnilo na dogodek iz lanskega avgusta. Bila sem pri frizerju in je prišla tja ena bogata gospa, sicer znana iz trač rubrik, ampak nima veze kdo točno. Zanimivo, da hodi prav k tej frizerki, čeprav se pripelje skoraj 100 km daleč. Takrat je prišla iz New Yorka in se čez nekaj dni odpravljala na dopust nekam na ene eksotične otoke, sem pozabila katere že. In ta spedenana bjonda začne sproščeno klepetati, bili sva edini stranki. In začne nadvse jamrati nad svojimi koleni. Jaz sem si mislila:"WTF??" Z njenimi koleni je bilo vse v najlepšem redu. In pravi, da bo šla jeseni na operacijo, kjer ji bodo izsesali maščobo iz kolen... Ker izgleda ful grdo, kao... Me je skoraj kap. No, ko jo je frizerka uredila, je odšla, meni pa je frizerka razložila o njej več, kot sem sploh želela izvedeti. V glavnem: ženska je dala čez malo morje lepotnih operacij, nikoli ni bila zadovoljna s svojim videzom, čeprav je izgledala, kot bi stopila direkt iz kakšne modne revije. In v tistem momentu mi je bilo popolnoma jasno, da sem bila takrat definitivno jaz tista bistveno srečnejša, čeprav nisem imela in neikoli ne bom imela njenega keša, stila, izgleda,... Čeprav sem sedela tam 3 mesece po porodu, s kosmatimi, kot jogurt belimi nogami in brez make-upa. Tole pišem na dolgo in široko, ker bom še kdaj prebrala, da ne pozabim na to "razsvetljenje" Ej sam res ko da bi brala sebe,vsa vesela,da sem mal skliznla od doma