Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:22:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a je še katera taka ki ni bila zaposlena 12 msecev preden je zanosla...računam si kolko bomo plačali vrtca in če dam seštevek zadnjih 3 plač v polje spodaj kje je polje prav zato, mi na koncu izračuna da pademo v 4 razred, če pa dam zgoraj kot drugi družinski član, pa padem v 2 razred...halo ? Dohodke ; tvoje in od dragega za 2007 leto vpiši in to je to. Vzami jih iz dohodninske odločbe. Od septembra naprej pa se bodo upoštevali za 2008. Drugače sem jaz pri Andražu mogla dat zadnje tri plače pred nastopom porodniške in se je štelo povprečje le teh za osnovo. ja jst tud morem dat zadnje tri plače. Sam un izračun mi je mal čuden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:22:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alči je zaspala, sedaj pa grem nad trebušnjake Potem pa golaž skuhat, da bodo imeli kaj za jest fantje, ker punci sta na dieti Čauči in uživajte Nejc je tud zaspal, jst pa grem nad likalnik, za kosilo pa še niam pojma kaj bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:23:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. kater nick ima pa mamca od tega otroka..nisem vse brala, ker se mi je po prvih postih začel obračat želodec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos kasso kako gre Varji z očali?? jih ni še dobila. enkrat ta teden me bodo poklicali, ko bodo narejena...potem bom pa poročala, kako se bo obneslo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. kater nick ima pa mamca od tega otroka..nisem vse brala, ker se mi je po prvih postih začel obračat želodec Jaz tudi ne najdem mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:26:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo spet samo na AM Men to tako živce kravžla. Ko samo pomislim, da bo šla čez dober mesec in pol v vrtec, me vse mine sej v vrtcu bo pa vidla druge otroke kak jedo, pa bo tud sama verjetno bolj jedla Tam je vsaj vida ne bom kako ne je Saj ne morem verjet, da so zobi lahko tako zaj....da tud jest noče Kdaj se to neha???A ima kak izkušnje s tem, kdaj je bilo bolje??? Men je ful šit, ker Jaka ni imel težav z zobmi in je bilo hitro vse mimo, zdaj pa ..... Nimam pojma kdaj bo boljše. Ko boš šla v službo ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:26:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi mi smo taki Alja čedalje bolj Andražu postaja podobna, vizuelno in karakterno meni se pa Maja zdi karakterno še hujša, ker je ful groba in ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:26:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. kater nick ima pa mamca od tega otroka..nisem vse brala, ker se mi je po prvih postih začel obračat želodec Pia67
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. kater nick ima pa mamca od tega otroka..nisem vse brala, ker se mi je po prvih postih začel obračat želodec Jaz tudi ne najdem mamice Najdla Pia67
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:28:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:35:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine! Jaz imam marsikaj na jeziku, ampak tole blatenje in vlačenje po forumu me zelo spominja na otroški vrtec. Še hujše, na jaslice. Eh, ............
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:35:48
|
|
|
|
nia5
|
Pa ja, ne vem zakaj o tem tako na veliko debatirajo na forumu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:36:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan jaz mam še čisto malo .... pol pa mam v planu sprehod........ s sesalcem
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:36:44
|
|
|
|
nia5
|
Grem zdaj probat srečo z Niinim spanjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:37:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo spet samo na AM Men to tako živce kravžla. Ko samo pomislim, da bo šla čez dober mesec in pol v vrtec, me vse mine sej v vrtcu bo pa vidla druge otroke kak jedo, pa bo tud sama verjetno bolj jedla Tam je vsaj vida ne bom kako ne je Saj ne morem verjet, da so zobi lahko tako zaj....da tud jest noče Kdaj se to neha???A ima kak izkušnje s tem, kdaj je bilo bolje??? Men je ful šit, ker Jaka ni imel težav z zobmi in je bilo hitro vse mimo, zdaj pa ..... Nimam pojma kdaj bo boljše. Ko boš šla v službo ziher. Vidku sedaj obe zgornji enkici ven rineta, se ju že vidi orng, tuli ko mala zverinica, že ko mu namažem. Bom mu res šla z vinom mazat, da bo kislina nardila svoje, ker to ni res, da ga tako boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:39:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Grem zdaj probat srečo z Niinim spanjem jaz sem tudi mojega glavobola raje ne omenjam. Mene od te napestosti vsak dan glava boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:39:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine! Jaz imam marsikaj na jeziku, ampak tole blatenje in vlačenje po forumu me zelo spominja na otroški vrtec. Še hujše, na jaslice. Eh, ............ Podpišem Itak vse veste, da imamo mi iste težave, še hujše, ampak da pa se dve odrasli osebi preko foruma blatita, to pa je BOLANO!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:39:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo spet samo na AM Men to tako živce kravžla. Ko samo pomislim, da bo šla čez dober mesec in pol v vrtec, me vse mine sej v vrtcu bo pa vidla druge otroke kak jedo, pa bo tud sama verjetno bolj jedla Tam je vsaj vida ne bom kako ne je Saj ne morem verjet, da so zobi lahko tako zaj....da tud jest noče Kdaj se to neha???A ima kak izkušnje s tem, kdaj je bilo bolje??? Men je ful šit, ker Jaka ni imel težav z zobmi in je bilo hitro vse mimo, zdaj pa ..... Nimam pojma kdaj bo boljše. Ko boš šla v službo ziher. Vidku sedaj obe zgornji enkici ven rineta, se ju že vidi orng, tuli ko mala zverinica, že ko mu namažem. Bom mu res šla z vinom mazat, da bo kislina nardila svoje, ker to ni res, da ga tako boli. Jaz pa čakam spodnjo dvojko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:39:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa ja, ne vem zakaj o tem tako na veliko debatirajo na forumu če bi ves ta čas, ki so ga zabili tukaj porabili v živo, bi bilo več haska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:39:51
|
|
|
|
kasso
|
Pri nas pa sneži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine! Moje mnenje je, da so iz tako žalostne zgodbe, naredili pravo SANTA BARBARO , mislim za bruhat no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:40:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas pa sneži WTF
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:41:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine! Jaz imam marsikaj na jeziku, ampak tole blatenje in vlačenje po forumu me zelo spominja na otroški vrtec. Še hujše, na jaslice. Eh, ............ Podpišem Itak vse veste, da imamo mi iste težave, še hujše, ampak da pa se dve odrasli osebi preko foruma blatita, to pa je BOLANO!!!! Vemo, da imate težave, ampak tole ni način. Pa kaj skor vse mame take ratajo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:41:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa ja, ne vem zakaj o tem tako na veliko debatirajo na forumu če bi ves ta čas, ki so ga zabili tukaj porabili v živo, bi bilo več haska. Direkt v živo, pa ti ljudje niso več sposobni govorit. Ko so se pa , je pa bilo oh in sploh najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:42:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. sj mi ni uspelo vsega prebrat, ampak groza! sem že mislila kaj napisat z mojega stališča (starša sta se ločla, ko sem bla stara 6 let), pa vidim, da se debata nekam čudno vrti. upam, da rešijo zadevo v korist Nine! Moje mnenje je, da so iz tako žalostne zgodbe, naredili pravo SANTA BARBARO , mislim za bruhat no Kako smo ljudje sebični, bogi otrok bo pa zakompleksan, zafrustriran, ...... pa ne bo noben kriv.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?