Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj nisem pila kave. Zdaj si jo grem pa skuhat, pa če bo konec sveta. Nič ga ne bo konec, ti si kar privošči en orng kofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:03:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja to je pa res , veš jaz si bom probala še kak fuš najdit za popoldneve , magar si bom najdla da kake pisarne pucam, od moje kolegice mami, puca 3X na teden pisarne, po 2 uri, in dobi okrog 300-400 EUR/mesec, kar se meni zdi kar veliko jaz tudi razmišljam v tej smeri, verjetno drugače ne bo šlo, vsaj začasno, da odpalčamo te kratkoročne pufe, 300-400 € je pa kr lep znesek in se veliko pozna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:05:50
|
|
|
|
špelin@
|
A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.3.2009 12:07:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:06:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja to je pa res , veš jaz si bom probala še kak fuš najdit za popoldneve , magar si bom najdla da kake pisarne pucam, od moje kolegice mami, puca 3X na teden pisarne, po 2 uri, in dobi okrog 300-400 EUR/mesec, kar se meni zdi kar veliko Meni se zdi tole tudi velikooooo, za teh nekaj ur. Jaz bi lahko likala za eno, samo je prvo kot prvo sorodnica, pa škrta, ker tisto "goro" denarja, ki ga ima raje zase porabi, in ......... Jaz bi z veseljem likala za denar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:07:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:07:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj nisem pila kave. Zdaj si jo grem pa skuhat, pa če bo konec sveta. Edino pravilno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:08:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da hitro zaspi, da si boš lahko odpočila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:08:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj nisem pila kave. Zdaj si jo grem pa skuhat, pa če bo konec sveta. ti si jo kar privošči! evo, samo zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:09:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. spočij se ko bo Maja zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Lubček in lubica, to je lepi par ja to je pa res, se jima kar pozna, da sta prijatelja že od rojstva. Moja AT in Žan začneta, kar vriskat ko se vidita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:10:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. Sem prebrala samo nekaj postov in ne morem verjet, da so mame tako sebične. Ker se bo njej en plan podrl. Mislim HHHAAAALLLLOOOOO. Poznam enega očeta, ki tudi ni smel dobit svojih otrok, ker je bivša zganjala celo štalo, pa je HB preko CSD dosegel svoje in ima otroke vsak teden po nekaj ur in vsak 2 vikend.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:11:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. ne razumem zakaj so ljudje tako hudobni in vase zagledani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. Ja re je žalostno, da ljudje ratamo po ločitvi taki primitivci in predvsem egoisti, da ne pomislimo, kaj paravzaprav otrok želi. Upam, da sama ne bom na tem,če pa že, da ne bom delala škode
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah. moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:15:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah. moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok pri nas je čisto isto kot si napisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:15:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno brale tole temo KLIK Me kar srce boli... Vsi vpleteni se dobesedno poigravajo z otrokom Če bo tema sploh še kaj časa gor, predvidevam, da bo vsak čas izbrisana. To temo sem že pred časom brala, pa ni drugega kot pranje umazanega perila v javnosti. Bolano, če mene vprašaš. Nisem pa vedela, da se je potem tudi mamica vmešala. Sem samo zadnjo stran prebrala danes. Bolano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:16:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah. moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok aaa pri nas je tudi tako sploh ne vem več kaj bi rada, če se igram z njo začne po meni plezat, ko jo pa v naročje vzamem hoče dol in tako začaran krog , edino se hoče še z žogico igrat to smo pa včeraj v Po pozabili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:17:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos kasso kako gre Varji z očali?? jih ni še dobila. enkrat ta teden me bodo poklicali, ko bodo narejena...potem bom pa poročala, kako se bo obneslo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:17:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally sem se pa sedaj pogovarjala z enimsodelavcem in stanje v službi ni nič kaj vzpodbudno , do konca aprila bo vsak teden nekdo na dopustu (prisilnem) pa neki je bilo omenjeno, da bom delala izmensko ko pridem nazaj, do zdej sem samo zjutri, ma to me ne moti toliko. če je zdej tako stanje kaj bo šele poleti ko je pri nas že prej bilo malo dela. ni kaj jaz bom tudi mogla resno začet iskat službo bližje domu ker tole že vidim, da bo s.r.a.nj.e Tally, če boš iskala enako delo kot ga zdaj delaš, ti jaz komot zrihtam službo, bližje tvojemu domu ej bejba to bi bilo super in bi ti bila haaaaaaležna, zaenkrat bom težko kaj drugega dobila ker nisem diplomirala pa tudi dinarčkov za ta podvig trenutno ni. kaj več mi lahko na ZS napišeš. Hvala Tally, tudi jaz nisem še diplomirala, oz. mi do diplome fali še pa jooooš, pomembne so veze , na pa izobrazba , imaš ZS Ja, res je. Jaz imam izobrazbo, vez pa ne...tako, da službe v teh koncih nikakor nisem mogla dobit, ko sem se preselila. mogoče bi jo danes lažje glede na to, da poznam veliko firm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:18:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok Varja je ista
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah. moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok aaa pri nas je tudi tako sploh ne vem več kaj bi rada, če se igram z njo začne po meni plezat, ko jo pa v naročje vzamem hoče dol in tako začaran krog , edino se hoče še z žogico igrat to smo pa včeraj v Po pozabili Se strinjam ZAČARAN KROG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:21:00
|
|
|
|
nia5
|
Čmrlika kaj si se z Volgo zgrabla na temi uvajanja hrane , nima smisla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:21:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Danes pa je en likarski dan Jaz počivam na sedežni, ker me križ boli. Sem včeraj toliko Majo prenosila, da danes od bolečin. Maja pa dela bbbbbrrrrr pa .... v posteljici in noče spat. upam, da Majči kmalu zaspančka. Sem obupala nad njo in se igra pri mojih nogah. moja AT se zadnji dni spoh več noče lepo igrati, kr naprej neki pleza po mojih nogah, če jo vzamem pa se odriva, če jo odložim pa jok aaa pri nas je tudi tako sploh ne vem več kaj bi rada, če se igram z njo začne po meni plezat, ko jo pa v naročje vzamem hoče dol in tako začaran krog , edino se hoče še z žogico igrat to smo pa včeraj v Po pozabili Tudi mi smo taki Alja čedalje bolj Andražu postaja podobna, vizuelno in karakterno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:21:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo spet samo na AM Men to tako živce kravžla. Ko samo pomislim, da bo šla čez dober mesec in pol v vrtec, me vse mine sej v vrtcu bo pa vidla druge otroke kak jedo, pa bo tud sama verjetno bolj jedla Tam je vsaj vida ne bom kako ne je Saj ne morem verjet, da so zobi lahko tako zaj....da tud jest noče Kdaj se to neha???A ima kak izkušnje s tem, kdaj je bilo bolje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 12:22:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo spet samo na AM Men to tako živce kravžla. Ko samo pomislim, da bo šla čez dober mesec in pol v vrtec, me vse mine Nejc je pa celo uspel pojest pol naribane jabolke, ker če mu dam koške si preveč v usta stišči in pol se mu zaleti, v vrtcu baje dobijo na krhlje narezano jabolko, in ne vem kok bo to jedel.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?