Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer pri nas doma je izreno stanje, miška joka od 19h sploh je ne moreva potolažit , bolna mislim da ni ker je jedla normalno, celo zdaj po kopanju je popila flaško mleka , tako da mislim, da jo zobki fejst mučijo Sva jo dala ob 20h spat, in do zdaj se je že 7X zbudila z vreščem , pa nikakor pomirit, tako vrešči, da komaj zadiha , zdaj jo ati drži v naročju in tolaži, nekako se je že pomirila, samo čim jo pa odloživa v posteljo, pa spet jok Ni mi jasno, če spi v naročju je recmo kolikor toliko mirna, čim pa jo odložiš pa jok Calpol ali pa kaj proti bolečinam? Bližina jo pomirja, zato jo pač crkljaj. Pa mami prosi, da ti pride pomagat, če boš izmučena. Hvala Barbaw, calpol sem ji dala že ob 19h, pa očitno ni nič pomagal , zdaj se je končnooo umirila v posteljici, in pančka , upam da tako ostane. Bogica moja tako se mi smili, očitno jo mora na fejst matrat. Pri nas Calpol ful pomaga, pa zdaj je prvič, da je imela do 39 vročine. Upam, da bo spala, ampak vseeno bodi pripravljena. barbaw: na koliko ji pa lahko dajem calpol?
|