Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 19:59:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mixi ojla evo me spet na hitro moja kaja ima 77 cm. Hvala bogu da spimo tudi ko delamo zobke, ampak se pa borimo za jest ker je full zbirčna in verjamete al ne hoče spet 3x na dan mleko. Čeprav je bla dobra 2 mesca samo na dveh mlečnih obrokih, ampak j....a imamo težave s kakanjem mislim, da je kar nekaj takih hroščkov Naša je danes pila že 3x AM in še sedaj pred spanjem ga bo. Od GH je pojedla le 90g juhe z gresovimi cmoki in par žličk pudinga Moja je izjema pri pitju mleka. Samo pred spanjem ga dobi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:00:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani Kaj naj turbo vklopim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:03:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo zelo lepo preživeli dan. Ker Maja ni imela vročine smo šli k moji na kmetijo. Zdaj lepo dišimo po domačih živalih. Maja in Jaka sta bila ful navdušena in sta po 2,5h omagala na poti domov. V glavnem imeli smo se ful dobro. Naš ati se je precej spremenil in zdaj z veseljem hodi z nami naokrog. Je pa žalostno, da je rabil toliko časa, da je to spoznal, ampak še vedno dovolj hitro. Bolje pozno kot nikoli in za prijeten izlet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:03:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Drage majčice...želim vam lep dan, kar ga je še preostalo in upam, da si boste danes kaj lepega privoščile. Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:04:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer Mi smo do 2h zjutraj pili čaj in se previjali, potem je HB zaspala do 8h. Čez dan smo še 1x driskali in zaenkrat je bolje. Rita ni več tako živo rdeča in ranica se celi. Očitno so zobki na pohodu. Jaz sem bolje, še vedno me nekaj črviči a se počasi stanje normalizira. Vročina je tudi padla Popoldan smo šli v Sežano, samo se je pooblačilo in ni bilo nič prijetno VIDEK VSE NAJ NAJ ZA 10TKO!!! barbaw: za -kg in uspešno družinsko potepanje ****: za dobrote, jaz jih itak ne sme, pa si jih vsak ti privošči Pozdravi Katino mixi: da se malo javiš. Super da ste bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:06:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani Kaj naj turbo vklopim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:08:44
|
|
|
|
barbaw
|
Samo še eno knjigo rezerviram pa me imate 100% tukaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:09:41
|
|
|
|
nia5
|
Madonca, komaj vas sfolgam , nič mi smo skopani in zrihtani, le flaša še pol pa upam da spanje, bi skoraj že bil čas, saj se je zbudila že pred peto. Lepo, lahko in mirno nočko vam želim, papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:10:35
|
|
|
|
jana81
|
čer evo mene Nejc spi !! V celem dnevu je spal samo 1,5 h...ga pa očitno matrajo zobki, ker je čist flekst po obrazu, živo rdeč, no vsaj mislim da je od zobkov, in danes sva kakala na polno 3x, 1x celo tako fejst da sem ga dala kr pod tuš. barbaw super za izlet, moj je drve žagal z mojim atom, tako da sva bila zunaj pred hišo. estrella da sta obe bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:11:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Madonca, komaj vas sfolgam , nič mi smo skopani in zrihtani, le flaša še pol pa upam da spanje, bi skoraj že bil čas, saj se je zbudila že pred peto. Lepo, lahko in mirno nočko vam želim, papa tudi tebi enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:18:18
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:18:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Madonca, komaj vas sfolgam , nič mi smo skopani in zrihtani, le flaša še pol pa upam da spanje, bi skoraj že bil čas, saj se je zbudila že pred peto. Lepo, lahko in mirno nočko vam želim, papa tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:18:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku jaz sem tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:20:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku čivk čivk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:21:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku čivk čivk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:21:34
|
|
|
|
Estrella*
|
tally; kje so vaši bloki, a tisti blizo AC oz. bolnice za živali, ali tisti ko prideš po stari cesti do PO na začetku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:22:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Madonca, komaj vas sfolgam , nič mi smo skopani in zrihtani, le flaša še pol pa upam da spanje, bi skoraj že bil čas, saj se je zbudila že pred peto. Lepo, lahko in mirno nočko vam želim, papa Tudi vama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:23:42
|
|
|
|
jana81
|
estrella a prideta z edino v petek ? pa ti v soboto tud prideš a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:27:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku čivk čivk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:29:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a prideta z edino v petek ? pa ti v soboto tud prideš a ne? Načeloma pridem, vsaj en dan, za oba ne vem če bo šlo oz. z Aljo samo 1x, ker je neznosna na obiskih in seveda če ne bo spet kakih nepričakovanih zdravstvenih težav. Sedaj raje nič ne obljubim, ker se stanje tako hitro menja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:32:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; kje so vaši bloki, a tisti blizo AC oz. bolnice za živali, ali tisti ko prideš po stari cesti do PO na začetku? tisti ko prideš po stari cesti, sam dva sta , naš je ta oranžen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:32:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a prideta z edino v petek ? pa ti v soboto tud prideš a ne? Načeloma pridem, vsaj en dan, za oba ne vem če bo šlo oz. z Aljo samo 1x, ker je neznosna na obiskih in seveda če ne bo spet kakih nepričakovanih zdravstvenih težav. Sedaj raje nič ne obljubim, ker se stanje tako hitro menja ja verjamem, pol se bolj splača pridet v soboto, da vžgemo ornk čvek... še druga ultra čveka bo prišla iz totega MB Upam da ne bo zdravstvenih težav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer pri nas doma je izreno stanje, miška joka od 19h sploh je ne moreva potolažit , bolna mislim da ni ker je jedla normalno, celo zdaj po kopanju je popila flaško mleka , tako da mislim, da jo zobki fejst mučijo Sva jo dala ob 20h spat, in do zdaj se je že 7X zbudila z vreščem , pa nikakor pomirit, tako vrešči, da komaj zadiha , zdaj jo ati drži v naročju in tolaži, nekako se je že pomirila, samo čim jo pa odloživa v posteljo, pa spet jok Ni mi jasno, če spi v naročju je recmo kolikor toliko mirna, čim pa jo odložiš pa jok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:41:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a prideta z edino v petek ? pa ti v soboto tud prideš a ne? Načeloma pridem, vsaj en dan, za oba ne vem če bo šlo oz. z Aljo samo 1x, ker je neznosna na obiskih in seveda če ne bo spet kakih nepričakovanih zdravstvenih težav. Sedaj raje nič ne obljubim, ker se stanje tako hitro menja ja verjamem, pol se bolj splača pridet v soboto, da vžgemo ornk čvek... še druga ultra čveka bo prišla iz totega MB Upam da ne bo zdravstvenih težav. Če misliš na vročino, jo imamo spet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 20:41:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer pri nas doma je izreno stanje, miška joka od 19h sploh je ne moreva potolažit , bolna mislim da ni ker je jedla normalno, celo zdaj po kopanju je popila flaško mleka , tako da mislim, da jo zobki fejst mučijo Sva jo dala ob 20h spat, in do zdaj se je že 7X zbudila z vreščem , pa nikakor pomirit, tako vrešči, da komaj zadiha , zdaj jo ati drži v naročju in tolaži, nekako se je že pomirila, samo čim jo pa odloživa v posteljo, pa spet jok Ni mi jasno, če spi v naročju je recmo kolikor toliko mirna, čim pa jo odložiš pa jok Calpol ali pa kaj proti bolečinam? Bližina jo pomirja, zato jo pač crkljaj. Pa mami prosi, da ti pride pomagat, če boš izmučena.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?