suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat men je začela trmarit, ko jo dat v avtosedež. jo posedem, pol pa rit v luft potisne, da je sploh ne morem priklenit ali nazaj dol potisnit. pol pa čakama, pa zraven ji govorim, da se je treba priklenit, da naju lahko strici ustavijo, pa da lahko ven pade... mal me čudno gleda, ampak popusti. suzy pr nas je to delu kak mesec nazaj, zdej se pa nazaj meče na hrbet, če ga hočem v roke vzet joj, te naše male trme! nič jim ne paše...