|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
13.3.2009 9:55:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Noč smo kar nekako zvozili, bila je sicer 1 runda vreščanja, drugače pa se je zbujal le za dudko in sok. Pa itak je od polnoči naprej že spal pri nama...

samo da je spal, tudi če je bil pri vama v postelji! user posted image

Saj vedno pri nama spi user posted image  Najdlje do polnoči zdrži v svoji posteljici, potem pa hoooooruuuuuuuuk user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
13.3.2009 9:56:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. user posted image  Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur.....

ponavadi dajo hikoncil,amoksiklav, ampak jaz še vseno prisegam na summamed.
Ceclor pa je bil ameriški in po raziskavah je bilo dokazano da le malemu odstotku otrok pomaga pri vnetih ušeskihuser posted image .
se ga spomnim roza barve doziranje na 8uruser posted image

Nam je pa vedno pomagal. user posted image  Doobival ga je, ker ne prenese Hiconcila, Maja pa tudi ne. Summameda pa nočejo pisat. user posted image

Summameda še odraslim nočejo napisat, ker je predragouser posted image user posted image

Sumamed jaz pri mojem dr. vedno dobim, je pa nekaj za doplačat user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
13.3.2009 9:56:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku user posted image user posted image

Najprej hvala za čestitke moji mali čupki, pa tudi midve želive Tari vse naj naj.

Naša noč je bila miiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrna, spala je do 4, spila AM in nadaljeval do 7. Danes je veliko bolje, nosek je še malo zabasan, tko da verjetno ne bomo šli do P. Razen če bi spet začela ful jokat ka upam da ne bo.

zdej spi svojo prvo rundo pa gremo pol v Lj v Lasnino pa v merkurja moramo pav bauhaus, uh spet bo letanja......

Sem vidla, da smo rešene vsiljivcev: Jerneja hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

no evo miška se je zbudila tko, da vam zaželim lep dan pa se tipkamo zvečer

pa pauser posted image

user posted image user posted image  za mirno noč, imejte danes en lep dan in nabavite same fajn reči user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
13.3.2009 9:59:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Dobro jutro mačkice moje

Spali smo pridno,zadnje par noči spi po celo noč,okoli pete se zbudi za čaj,pol pa zaspi do sedme.user posted image user posted image user posted image

Jerneja RR hvalauser posted image user posted image user posted image

Dajem tamalo spat pa se mi tko upira je pa zaspana za popi...Upam da kmalu mrkne

Punce še enkrat hvala za včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od najinega pogovora ni blo skor nč,je blo na začetku še slabše kot prejšnji dan,pol sem imela pa vsega dost in sem se pobrala spat je pa pršu za mano in sva se pogovorila kot odrasla človeka-končno.Je pred nama še kr dolga pot ampak res upam da bo vse v redu.Hvala vam še enkrat

Obmesečnikom vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Uh alarm rdeče stopnje

user posted image user posted image  za pridno spanje.

Dajta vidva vseeno malo pobrskat za kakšnim dobrim terapevtom, iz lastnih izkušenj ti povem, da pomaga. Se potem malo distanciraš od problemov, dilem, nesoglasij in notranjih bojev oz. nanje pogledaš s popolnoma druge perspektive in lažje konstruktivno sodeluješ. Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
13.3.2009 10:01:30   
špelin@

Dobro jutro mačkice moje

Spali smo pridno,zadnje par noči spi po celo noč,okoli pete se zbudi za čaj,pol pa zaspi do sedme.user posted image user posted image user posted image

Dajem tamalo spat pa se mi tko upira je pa zaspana za popi...Upam da kmalu mrkne

Punce še enkrat hvala za včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od najinega pogovora ni blo skor nč,je blo na začetku še slabše kot prejšnji dan,pol sem imela pa vsega dost in sem se pobrala spat je pa pršu za mano in sva se pogovorila kot odrasla človeka-končno.Je pred nama še kr dolga pot ampak res upam da bo vse v redu.Hvala vam še enkrat

Uh alarm rdeče stopnje

Prvi korak sta nardila. user posted image user posted image

Pridna Lara da spi lepo ponočiuser posted image .

Jaz imam tudi danes neke alarme, dere se kot zverinica, moram priznat, da je malo razvajen in bi on sedaj samo pri mami na rokah bil, mama pa trmasta in ga je dala v kinderpet spat. Če bo spal ne vem, bo pa vsaj 5 minut mira, ker bo sedaj plazil po celem kinderpetu in metal dude po sobi.

Tudi Gregi je danes siten kot tole vreme user posted image  Še dobro, da sem zjutraj vse posesala in glavne stvari pospravila, ko je bil po zajtrku še priden, ker ga moram zdaj kar naprej vlačiti po rokah in ga zabavati z vsemi mogočimi triki...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
13.3.2009 10:01:41   
jana81

Dajta vidva vseeno malo pobrskat za kakšnim dobrim terapevtom, iz lastnih izkušenj ti povem, da pomaga. Se potem malo distanciraš od problemov, dilem, nesoglasij in notranjih bojev oz. nanje pogledaš s popolnoma druge perspektive in lažje konstruktivno sodeluješ. Drži se user posted image user posted image user posted image

midva tud če bi imela probleme (HB jh ni), vem da moj ne bi hotu it h kakemu terapevtu..je preveč trmast.
Katy srčno upam da bosta rešila zadevo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
13.3.2009 10:03:03   
jana81
Tudi Gregi je danes siten kot tole vreme user posted image  Še dobro, da sem zjutraj vse posesala in glavne stvari pospravila, ko je bil po zajtrku še priden, ker ga moram zdaj kar naprej vlačiti po rokah in ga zabavati z vsemi mogočimi triki...

jst sem se odločla da greva malo ven, do trgovine, ker me ubija tole noter bit, ga bom zadekala kot pozimi,user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
13.3.2009 10:11:37   
hijenca
Videk se še skoz meče po kinderpetu in jamra. Sonce bi rado posijalo, pa ne more, ker je full oblakov, Videk bi pa šel rad ven. Veter imamo mi tudi, pa izgleda da bo dež.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
13.3.2009 10:11:38   
Srčekgirll

Dobro jutro mačkice moje

Uh alarm rdeče stopnje

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
13.3.2009 10:15:17   
Srčekgirll
Vid spi prvo rundo. Jst sm pa ta čas dala kuhat kosilo - kavra/koleraba ( njami). Vid ma to zelo rad. Bla sm pred tem še v trgovini, mal v mini nabavouser posted image . Je treba šparat.
Moj dragi si bo vzel 4 h dopusta in bo kmalu domauser posted image . Jst grem pa mal kavč likat ( za kolk časa ne vem oz. dokler ne bo iz spalnice alarm.user posted image
See ya

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
13.3.2009 10:17:16   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Vid spi prvo rundo. Jst sm pa ta čas dala kuhat kosilo - kavra/koleraba ( njami). Vid ma to zelo rad. Bla sm pred tem še v trgovini, mal v mini nabavouser posted image . Je treba šparat.
Moj dragi si bo vzel 4 h dopusta in bo kmalu domauser posted image . Jst grem pa mal kavč likat ( za kolk časa ne vem oz. dokler ne bo iz spalnice alarm.user posted image
See ya

Priden ati, da malo na družinico pomisli in pride prej domov. user posted image user posted image

Hitro likat kavč, da ne bo prej alarma.

Jaz pa user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
13.3.2009 10:17:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

midva tud če bi imela probleme (HB jh ni), vem da moj ne bi hotu it h kakemu terapevtu..je preveč trmast.
Katy srčno upam da bosta rešila zadevo.

Nikoli ne reci nikoli. Tudi moj je bil vedno preponosen za te zadeve. Ampak ko je bilo med nama res vse kapitalno zje.b.ano(od tega je zdaj že dobrih 7 let), je prav on poiskal terapevtko in naju naročil. Če se človeku za zvezo gre, bo požrl ponos in poskusil tudi kaj takega.
VSEM PA ŽELIM, DA BI SE DOBRO RAZUMELI IN NIKOLI NE BI RABILI RAZMIŠLJAT O TAKI POMOČI!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
13.3.2009 10:24:36   
Anonimen
Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičkuuser posted image user posted image , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domouser posted image , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljouser posted image user posted image . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mamauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
13.3.2009 10:32:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičkuuser posted image user posted image , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domouser posted image , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljouser posted image user posted image . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mamauser posted image user posted image

Nikakor nisi nesposobna, kaj ga serješ user posted image user posted image user posted image  Mala je pač ena prava trmica, tak karakter je. Imam doma 3 take, zato sem se že sprijaznila, da je včasih brezvezno huronsko dretje, je.b.at ga. Ni prijetno, vem, ampak tu res ne moreš kaj dosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
13.3.2009 10:36:27   
Anonimen
kaj je s to RRuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.3.2009 10:40:30   
špelin@

Kaj je narobe? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.3.2009 10:42:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

See ya

Uživajte user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.3.2009 10:45:34   
hijenca
Videk je končno zaspal, spi povprek v kinderpetu, samo nočem ga prestavljat, ker se bo zbudil.

Grem sedaj kuhat kosilo, porova juha s krompirčkom je danes na jedilniku, ko pa pride babica domov, pa bomo jedli kruhove cmoke z omako. Jaz bom pa kar na porovi juhi ostala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.3.2009 10:47:17   
Anonimen

Kaj je narobe? user posted image

Nimam pojmauser posted image
vse je nekaj zbrkanouser posted image PRI VAS NE??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.3.2009 11:05:48   
jana81

Videk je končno zaspal, spi povprek v kinderpetu, samo nočem ga prestavljat, ker se bo zbudil.

Grem sedaj kuhat kosilo, porova juha s krompirčkom je danes na jedilniku, ko pa pride babica domov, pa bomo jedli kruhove cmoke z omako. Jaz bom pa kar na porovi juhi ostala.

kje imaš ti kinderpet ? v spalnici ali tako da te Videk vidi ? ker jst če dam Nejca v postlco me tolk kliče da morem it v spalnico, ker me ne vidi.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.3.2009 11:09:00   
mmoojjccaa
Lep dobr dan vsem tuki goruser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.3.2009 11:10:05   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo midve z Manco sva bile zunaj od pol 10ih pa do zdele. Je ravnokar spila flašo in šla pančat. Sem jo prav namenoma donc dal prej spat, ker potem verjetno dobiva obiske. Pride mali Gal na obisk (od lubijeve sestrične sinko in mamica) user posted image user posted image user posted image , ki je star 4mesece. Joj se bo Manca spet kregala ko ne bo dajal kakšnih velikih odzivov, ko mu bo hotla dati vse igrače user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.3.2009 11:10:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Lep dobr dan vsem tuki goruser posted image

o gorenjka user posted image

kaooooooooooooooooooooooooooooo?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.3.2009 11:12:23   
Soncnica Sandra ***

ej punca: NISI SLABA MAMI!!! samo tile neši hroščki vedno bolj hočejo uveljavljati svojo voljo se mi zdi, naša tudi.
naša pa ni hotela biti v vozičku, ko so ji zobki šli ven (zgornji 4je; no trije so že pokukali ven, eden pa še kar noče user posted image )

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.3.2009 11:14:03   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kje imaš ti kinderpet ? v spalnici ali tako da te Videk vidi ? ker jst če dam Nejca v postlco me tolk kliče da morem it v spalnico, ker me ne vidi.

V spalnici. On sam od sebe zaspi, HB da ne rabim zraven njega bit. Drugače se tudi sam igra lepo pri miru, če me ni zraven njega, le tu pa tam se mu moram pokazat. Ko pa je siten, pa ga dam v hojico v kuhinji in jaz kaj pospravljam, on pa okrog mene divja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?