|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
12.3.2009 6:50:48   
Soncnica Sandra ***
Jutroooooooooooooo user posted image

Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min user posted image , tako da smo auf že od 5ih

Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti user posted image

Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Zajtrk: tud bo, ga ati že štima user posted image

Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
12.3.2009 6:52:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SS jaz te berem...user posted image
no, vsej eden user posted image

špelin@ mam lepo barvo , ha? sp me prijateljice naučile kar je ful  težlko drugače...met barvo user posted image

eh, saj ne morem bit  gor...ne moremše vedno ne sedet...user posted image
joj, joj a še kar? upam, da bo danes že bolje user posted image user posted image user posted image

, prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli...user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve čeveljce!!! a so plesni  čeveljciuser posted image . mal se morem hecat
mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar user posted image  fajn služili, tale kratek čas user posted image

eh grem ležat .

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
12.3.2009 6:54:08   
tilči
Dobro jutro!

Spali super in še kar spimouser posted image .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
12.3.2009 7:15:19   
suzy85
DOBRO JUTRO!
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
12.3.2009 7:22:09   
Anonimen
user posted image

Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal.
Grem si kavo skuhatuser posted image  pa neki pojest

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
12.3.2009 7:24:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

DOBRO JUTRO!
user posted image

Jutro in hvala enakouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
12.3.2009 7:24:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali super in še kar spimouser posted image .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec

To je pa moj stavekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.3.2009 7:24:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min user posted image , tako da smo auf že od 5ih

Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti user posted image

Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Zajtrk: tud bo, ga ati že štima user posted image

Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee user posted image

user posted image user posted image user posted image  za 7h spanja!!!Pri nas je tud tko, manj ko je pred sapanjem, boljše spiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
12.3.2009 7:24:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, spovedat se moram: I have sinned user posted image  Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca user posted image  Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje user posted image  Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... user posted image

Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjaviuser posted image A se splača????user posted image user posted image user posted image

Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimiuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.3.2009 7:25:17 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
12.3.2009 7:24:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

upam, da je bil g M. pravočasen?

Pravočasen že, samo je klical, da bo par minutk zamudil. Ma ne gre brez tegauser posted image

Tvoj vsaj pokliče.

Res , da pokliče, samo me že prej razkači. To sem ga naučila, da kliče, ker prej se je kar potuhniluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
12.3.2009 7:27:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

Jutro! Kar obilen zajtrk si privošči, jaz grem tudi pojest vojo žalostuser posted image A si se že naročila pri dr ali šla na pregled za ščitnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
12.3.2009 7:33:36   
mafi
dobro jutrouser posted image

kofi spila, maleni še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjamuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
12.3.2009 7:33:53   
Anonimen

user posted image

Jutro! Kar obilen zajtrk si privošči, jaz grem tudi pojest vojo žalostuser posted image A si se že naročila pri dr ali šla na pregled za ščitnico?

Dons grem popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.3.2009 7:35:34   
suzy85

joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Še malo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

uh, bo še trajalo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
12.3.2009 7:35:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

kofi spila, maleni še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjamuser posted image

user posted image user posted image  za Filipa.kva je pa naredu,moj je pa že šel pa se mi ni trebauser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.3.2009 7:35:53   
suzy85

Jest sm pa zdele tolk jezna na user posted image   user posted image user posted image .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna

Welcome to the clubuser posted image To moj tud dela. user posted image user posted image user posted image

Moj tudi.

se pridružujem!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.3.2009 7:36:08   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo Nejčka smo dali spat, je bil priden in kr s flaško zaspal.

Punce kolk vas pride v soboto v Celje?

z evo prideva! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.3.2009 7:36:10   
mafi

joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Še malo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

uh, bo še trajalo! user posted image user posted image user posted image

še maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.3.2009 7:36:43   
suzy85
prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli...user posted image  
mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar user posted image  fajn služili, tale kratek čas user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za čeveljčke! naj jih dobro nosi!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.3.2009 7:37:07   
suzy85

vsaj 7 ur ste dobro spali! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.3.2009 7:37:39   
suzy85

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za spanje. naša bi tud dans še potegnila, sam jo mamica ni pustla user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.3.2009 7:37:44   
mafi

user posted image user posted image  za Filipa.kva je pa naredu,moj je pa že šel pa se mi ni trebauser posted image

nč včeri zvečer sem imela z filipom hajko do 22 un kli.nc pa je gledal nogomet, sem se zlajala k pes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.3.2009 7:38:33   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  za spanje! kaj te je pa tvoj razjezu? user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.3.2009 7:40:02   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, spovedat se moram: I have sinned user posted image  Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca user posted image  Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje user posted image  Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... user posted image

Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjaviuser posted image A se splača????user posted image user posted image user posted image

Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimiuser posted image

jaz se delam pa pridno in že 4dni nisem vase spravila nič kruhauser posted image , sem prdugač psihič na svež kruh, žemljo..

Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.3.2009 7:40:56   
mafi

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?