Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 6:50:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutroooooooooooooo Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min , tako da smo auf že od 5ih Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee Zajtrk: tud bo, ga ati že štima Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 6:52:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika SS jaz te berem... no, vsej eden špelin@ mam lepo barvo , ha? sp me prijateljice naučile kar je ful težlko drugače...met barvo eh, saj ne morem bit gor...ne moremše vedno ne sedet... joj, joj a še kar? upam, da bo danes že bolje , prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli... za prve čeveljce!!! a so plesni čeveljci . mal se morem hecat mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar fajn služili, tale kratek čas eh grem ležat .
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 6:54:08
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:15:19
|
|
|
|
suzy85
|
DOBRO JUTRO!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal. Grem si kavo skuhat pa neki pojest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:24:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DOBRO JUTRO! Jutro in hvala enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:24:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec To je pa moj stavek za spanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:24:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooo Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min , tako da smo auf že od 5ih Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee Zajtrk: tud bo, ga ati že štima Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee za 7h spanja!!!Pri nas je tud tko, manj ko je pred sapanjem, boljše spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:24:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.3.2009 7:25:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:24:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške upam, da je bil g M. pravočasen? Pravočasen že, samo je klical, da bo par minutk zamudil. Ma ne gre brez tega Tvoj vsaj pokliče. Res , da pokliče, samo me že prej razkači. To sem ga naučila, da kliče, ker prej se je kar potuhnil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:27:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal. Grem si kavo skuhat pa neki pojest Jutro! Kar obilen zajtrk si privošči, jaz grem tudi pojest vojo žalost A si se že naročila pri dr ali šla na pregled za ščitnico?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:33:36
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal. Grem si kavo skuhat pa neki pojest Jutro! Kar obilen zajtrk si privošči, jaz grem tudi pojest vojo žalost A si se že naročila pri dr ali šla na pregled za ščitnico? Dons grem popoldne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:35:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju Še malo pa bo . uh, bo še trajalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam za Filipa.kva je pa naredu,moj je pa že šel pa se mi ni treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:35:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna Welcome to the club To moj tud dela. Moj tudi. se pridružujem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:36:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejčka smo dali spat, je bil priden in kr s flaško zaspal. Punce kolk vas pride v soboto v Celje? z evo prideva!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:36:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju Še malo pa bo . uh, bo še trajalo! še mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:36:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli... mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar fajn služili, tale kratek čas za čeveljčke! naj jih dobro nosi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:37:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooo Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min , tako da smo auf že od 5ih vsaj 7 ur ste dobro spali!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:37:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec za spanje. naša bi tud dans še potegnila, sam jo mamica ni pustla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:37:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam za Filipa.kva je pa naredu,moj je pa že šel pa se mi ni treba nč včeri zvečer sem imela z filipom hajko do 22 un kli.nc pa je gledal nogomet, sem se zlajala k pes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:38:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam za spanje! kaj te je pa tvoj razjezu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:40:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi jaz se delam pa pridno in že 4dni nisem vase spravila nič kruha , sem prdugač psihič na svež kruh, žemljo..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 7:40:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?