|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   listnato testo
5.3.2009 12:19:50   
boni25
Ojla
Kako same naredite listnato testo?Jaz vedno kadar sem ga delala mi je ful trd ratal pa sploh ga nisem mogla lepo razvalat.Povejte mi točno kaj vse pa kok date materiala da vam rata dober testo za strudel?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: listnato testo
5.3.2009 12:47:54   
bamoocham
Boni, a se ne uporablja za štrudelj vlečeno testo?

Kolikor vem, je listnato za kremšnite ipd.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2009 13:01:21   
Anonimen
Jaz vedno za štrudelj lisnato testo uporabim, ker mi je veliko boljše od vlečenega. Kupim pa kar onega zmrznjenega od pečjaka ... samo je tudi šparov ali mercatorjev čisto ok ... sem enkrat delala sama to testo, pa je čisto preveč dela, rezultat pa slabši ko oni iz trgovine.

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2009 13:08:50   
Anonimen
Listnato testo je zelo težko narediti doma. Ko sem brala recept od Felicite, me je vse minilo. Uporabljam ga pa tudi jaz za štrudelj, ponavadi kar Mercatorjevega zmrznjenega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2009 13:29:02   
kjava
Jaz se tud vsega lotim v kuhni, amapk listnatega testa se pa še nisem spravla delat, niti nimam namena-je preveč dela. Od tistih kar sem jih probala, mi je še najbolj odgovarjal mercatorjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2009 14:18:08   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz se tud vsega lotim v kuhni, amapk listnatega testa se pa še nisem spravla delat, niti nimam namena-je preveč dela.

enako! Kupim, razen z spar - budgetovim nisem bila najbolj zadovoljna, ostali pa so OK

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2009 23:09:39   
Nasy
Sploh ga ni težko naredit doma, je pa res, da je fajn, da to vsaj 1x vidiš. Jaz sem ga včasih doma delala iz več kil moke, ga razrezala in dala v skrinjo. Zdaj pa kupimo kr v trgovini, kakšrnega koli, le merkatorjevega ne.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Konfekcijska številka
josephine27

Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?

38 ali manj (48%)

40/42 (30%)

44/46 (16%)

48/50 (5%)

52 ali več (1%)

Število vseh glasov: 412

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!