|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski test
11.6.2009 17:19:46   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pingvinka

a mi lah kera pomaga z informacijo, kdaj po OVULACIJI lahko nastopi ugnezditvena krvavitev....? ne vem od kdaj do kdaj je lahko ugnezditvena....pa še to me zanima, a ni od ovulacije do menstruacije vedno enako časa, 14 dni, ali pa je lahko tudi recimo od ovulacije do menstruacije, 10-14 dni....?verjamem da se zelo spoznate na ciklus ker ste(smo) se poglobile vanj...

ti je že isabeaux odgovorila, pa naj jaz samo dodam, da do M pride pri 90 % žensk od 12 do 16 dni po O, ne samo od 14 do 16. Na primer, v mojem primeru je skoraj vedno M prišla že po 12-ih dneh od O.
Pa še to, vgnezidtvena krvavitev se pojavi v samo 30 %, tako da ne računaj nanjo.

(odgovor članu pingvinka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
13.6.2009 19:52:05   
jewel157
Hm jaz sem s testom za ovul. čist po goli sreči ugotovila, da imam ovulacijo okol 28.5., pa smo pol slončkal naslednji dan in še naslednji. Tok težje ugotavljam ovulacijo, ker nima že pol leta menstruacije (dec 2008 sem nehala jesti KT in od takrat M. nimam, razen 2x ko sem jedla Primolut Nor). Fora je tudi, da sem zadnjo tabletko Primoluta pojedla 28.5.
No in pol so me po najinem slončkanju čez ene 3 dni zlo začele bolet prsi. Pa sem šla nardit test in je pokazal pozitivno. Sm a ni to nekam kmalu? ?Ker en teden pred omenjenim slončkanjem sem bila na pregledu pri G in je bilo negativno.
Sem test še enkrat dans opravila, spet pozitiven.
Jaz se samo bojim, da ni kej druzga na to vplivalo, da bom pol razočaraan v čet, ko imam pregled pri G.
Kaj menite?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 127
13.6.2009 21:20:02   
isabeaux
a pri g. je bil urinski test negativen?

Ker če ja...potem ti povem, da je verjetno ovulacijski test zaznal beta hcg - kar je možno...torej nisi takrat imela o, ampak si že bila user posted image  ...user posted image  tako da čestitke....

O test namreč zazna 25 ium/mmol lh hormona...le ta pa je zelo podoben beta hcg hormonu...saj sta oba gonadotropina...in tako se lahko zgodi da o test zazna beta hcg in obratno da je  nosečniški test lažno + če je delan ob o...torej zazna lh hormon....

Upam da ti je uspelo, in da sta nardilauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu jewel157)
Neposredna povezava do sporočila: 128
14.6.2009 12:22:18   
jewel157
Ja pri G. je bil urinski test negativen, prav tako ni nič videla, ko mi je delala UZ.

Sm povem pa, da mi je skoz slabo, pa utrujena sem kr neki skoz. Fora je, ker sem do zdej imela res tempirano življenje, spat sem hodila ob 23, vstajala ob 5, ker imam ogromno dela v službi, pa sem delala od 7 do 17. Zdej pa kr ne morem. Tko, da neki bo na tem.

Ne vem kako in kaj, ker sem bila pri G. 21.5. (urin. test negativen), 2.6. pa je bil test, opravljen doma, pozitiven.
Zdej sem vsa na trnih. V čet imam pregled spet pri G. Will see in upam seveda, da se ne motim. Ker me je ful strah, da bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 129
14.6.2009 12:22:45   
jewel157
isabeaux - hvala.

(odgovor članu jewel157)
Neposredna povezava do sporočila: 130
17.6.2009 9:29:40   
Anonimen
meni se dogaja, da imam samo vsak drug mesec črtici enako močni kot testni, en mesec pa svetlejši...kaj imam ovulacijo samo vsak drug mesecuser posted image

(odgovor članu jewel157)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
17.6.2009 10:08:51   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: jewel157

isabeaux - hvala.

malenkost....

sicer pa mislim, da boš v četrtek dobila tudi potrditev od g. da si srečka user posted image  user posted image

(odgovor članu jewel157)
Neposredna povezava do sporočila: 132
17.6.2009 10:11:35   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

meni se dogaja, da imam samo vsak drug mesec črtici enako močni kot testni, en mesec pa svetlejši...kaj imam ovulacijo samo vsak drug mesecuser posted image

po moje se ti dogaja, ali da zgrešiš lh vrh..ker ta je prisoten največ 12 ur....v večini primerov pa sam 4-6 ur...tko da je po moje to to...in ovulacije so....

tako da držimo pestke da bo kmalu +user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.6.2009 19:18:29   
jewel157
Oj oj,

prav si imela isabeaux.
Pregled za mano...6 tednov smo noseči. Juhu. mal je samo problem, ker sem vmes jemala Primolu, ker urin. test konc maja pri G. ni pokazal nosečnosti, sm mnde je še v pravem časovnem intervalu, da neb smel bit nič narobe.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 134
19.6.2009 8:09:43   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jewel157)
Neposredna povezava do sporočila: 135
19.6.2009 17:49:17   
isabeaux
jewel157 user posted image    user posted image user posted image Čestitke...ni panike za zdravila...sam zdaj jih več ne smeš jemat....drugače pa  do 7 t....ni krize z zdravili, ker še tako malo prehajajo na zarodek, da ni panike...še enkrat čestitke....user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.6.2009 8:35:26   
jewel157
Ja, saj je G. rekla, da hvala Bogu še ni panike. Vem ja, da jih ne smem jemat več.
Hm, je pa res ja, da 21.5. kosem bila na prelgedu pri G. ni, valda, ona še nič na UZ vidla, niti urin. test ni pri G. nič pokazal, zato sem tudi dobila Primolut. No ja, samo upam, da res ne bo kaj narobe.

Drugače pa sem kr mal sitna, ker imam veliko dela, pa mi je skoz slabo, pa utrujena sem non stop. Ni kaj, vse ima svoj davek, ne?

lep dan.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.7.2009 16:26:52   
lenčy
živjo!

naj najprej čestitam vsem bodočim mamicamuser posted image
js bi pa vprašala, katere ovul. teste sploh kupujete, ker sama še nimam dosti izkušenj z njimi. zaenkrat sem kupila ene iz Muellerja in ne vem kolk so zanesljivi... katere priporočate?

LP alenka

(odgovor članu jewel157)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.7.2009 18:32:56   
isabeaux
najbolj poceni in zelo zanesljivi so tisti, ki jih jaz kupujem na internetu...v paketih...par postov nazaj sem pustila link user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.7.2009 18:45:56   
lenčy
aha pol ni važno, kateri so...
k js jih bom na e-bay kupila...sm upam, da jih ne bo več trebauser posted image

hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil lenčy -- 9.7.2009 18:46:41 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.7.2009 19:31:09   
isabeaux
ne ni važno...vsi pokažejo prav, če imaš vredu lh vrh - torej če so tvoji hormoni poštimani ...potem pokažejo pravuser posted image

no tudi jaz ti želim, da jih ne boš več rabila user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 141
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.