giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77 giotti, tud jst sem ena takšna ,ki ji ne znese vsake dva dni....in hotla sem vprašat, kako pol v praksi to zgleda? A slončkata samo bolj v plodnem obdobju, ne? IN, kako ti je uspelo zanositi prvič, sta takrat tud bolj malo slončkala ali več? Kako pa ostale ? A res "pali" ta zadeva na vsake 2 dni? NO, men se zdi, da midva ful premalo Ma, kako je lahko premalo, če na dan O? Tega nikakor ne razumem. Kakorkoli, midva res delava ljubezen samo ko je O test pozitiven. No, mogoče tudi kdaj vmes, samo takrat je vse drugače, ni tako plansko.... ne gledava na položaj, jaz se ne obrmenjujem z nogami v luft itd... Nazadnje ker je bil test v petek negativen, v soboto pozitiven in v nedeljo spet negativen, sva pač samo v soboto In to nama je pač psihično ful lažje, ko pa kar cel teden ali dva na dva dni, daj bodi resen Tudi ko sem prvič zanosila, sva samo 1x tisti mesec, točno nekje na sredini cikla je bilo takrat. Seveda če pa sta še na sveže zaljubljena ali pa skupaj le kakšne 2, 3, 4, 5 let... potem je tudi lažje in se res o tem ne sprašuješ in pač v skladu s počutjem tudi delaš ljubezen... Kakorkoli, vsak ima svojo metodo, kako do otročka... od naravnih do umetnih metod Dandanes je teh metod skoraj toliko kot parov Vzameš tisto, ki obema najbolj ustreza! Srečno, pupe
< Sporočilo je popravil giotti -- 13.3.2009 10:02:06 >
|