Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rjavkast izcedek...bila na urgenci 30.4.2005 8:59:51
|
|
|
|
Tiamo
|
Kok sem vesela...:bravo::bravo::bravo: Zdaj pa lepo počivaj, nič se ne naprezaj in dragi naj te "pedena" od glave do pete. :angel::angel::angel: Lp Tia74
|
|
|
|
Rjavkast izcedek...bila na urgenci 30.4.2005 13:14:33
|
|
|
|
šnucika
|
vidim,da ti rjavi izcedki pogosto morijo nas zgodnje nosečke.....:zmeden: no,moj se je popolnoma umiril...še vedno počivam,kolikor se da in upam na najlepše nadaljevanje nosečnosti:nosecka::sloncek: no...edina "pozitivna" zasluga tega izcedka je UZ slikica,ki jo imam kakšen teden prej,kot bi jo sicer imela:bravo:
|
|
|
|
Rjavkast izcedek...bila na urgenci 30.4.2005 22:35:35
|
|
|
|
Nasy
|
Šnucika, jaz tudi imam slikico, čeprav je vidna sam pikica. Samo, punce, povejte mi, kaj vi samo ležkate ali kaj?:zmeden: Jaz ne morem skoz ležat, sicer bolj sedim in popoldan tudi spančkam, če me prime, ker prej nikoli nisem.:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?