Rjavkast izcedek...bila na urgenci (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nasy -> Rjavkast izcedek...bila na urgenci (30.4.2005 0:24:15)

Zvečer je moj dragi prletel prej iz službe in sva šla na urgenco...pregledala me je ginekologinja in rekla, da ni nič narobe, da v bistvu, če ni krvavitev, potem je ok, kolikor sem razumela. Dobila pa sem recept za neke tablete v primeru krvavitve, ker pravi, da drugega niti ne znajo dati:zmeden2:
V glavnem, naj bi bilo vse ok

Tiamo -> Rjavkast izcedek...bila na urgenci (30.4.2005 8:59:51)

Kok sem vesela...:bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa lepo počivaj, nič se ne naprezaj in dragi naj te "pedena" od glave do pete. :angel::angel::angel:

Lp Tia74

šnucika -> Rjavkast izcedek...bila na urgenci (30.4.2005 13:14:33)

vidim,da ti rjavi izcedki pogosto morijo nas zgodnje nosečke.....:zmeden:
no,moj se je popolnoma umiril...še vedno počivam,kolikor se da in upam na najlepše nadaljevanje nosečnosti:nosecka::sloncek:

no...edina "pozitivna" zasluga tega izcedka je UZ slikica,ki jo imam kakšen teden prej,kot bi jo sicer imela:bravo:

Nasy -> Rjavkast izcedek...bila na urgenci (30.4.2005 22:35:35)

Šnucika, jaz tudi imam slikico, čeprav je vidna sam pikica.
Samo, punce, povejte mi, kaj vi samo ležkate ali kaj?:zmeden:
Jaz ne morem skoz ležat, sicer bolj sedim in popoldan tudi spančkam, če me prime, ker prej nikoli nisem.:zmeden2:

nogometas -> Rjavkast izcedek...bila na urgenci (1.5.2005 22:39:36)

O ja, Nasy, ne praš o ležanju. Jaz sem šla danes prvi dan po skoraj mesecu dni na "krajši" izlet, ker je blo noro vreme. Mi je pa ležanje že iber PRESEDLO, čeprav vem, da bom tam okrog 7. meseca ali še prej zopet prikovana na pojstlo, ker imam kratek MV. Takšna je pač usoda moje nosečnosti. Prve (in če bo vse OK) verjetno tudi edine. :((:((:(( Še ne vem, kako se bom prepričala, da se odpovem :morje::morje: in soncu...
LP

Stran: [1]