|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sukošan
3.3.2009 13:59:01   
matejast
A je že kdo bil v Sukošanu? Sem našla en fajn apartma, samo ne vem če je to turistično mestece, da se zvečer kaj dogaja. Mi radi gremo z vozičkom na sprehod in sladoled, mal okol štantov in na kakšno pijačo. torej, gužva nas ne moti, ker imamo radi dogajanje. A je že kdo bil tam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sukošan
3.3.2009 14:32:17   
Tejči
Bila pred leti, meni je bilo zelo nezanimivo, nič se ni dogajalo, ravno to kar praviš da imate radi, tega jaz tam nisem našla. Edino, da se zapeljete v Zadar, pa potem greste tam na sprehod, po štantih..tam pa je dogajanje ja.

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 18:15:18   
želva
smo bili lani, gužva do konca, ponudbe pa nobene, par štantov, nekaj gostiln in to je to. morje bolj kot ne umazano, tam kjer je urejena plaža, taka lepa s kamenčki, pa taka gužva, da se nimaš kam dat in sence nobene.
ne bi šla še enkrat

Vedno več nas je!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 19:17:51   
Marogica
Kot so že ostale zapisale...za "dodatno razvedrilo" je Sukošan napačen naslov. Tam poleg 2 trgovin, 3 gostiln/kafičev, 3 štantov s kičem, 5-imi z zelenjavo/sadjem, vsranega morja, natrpanih plaž, ni ničesar, kar bi bilo lahko privlačno. Smo hodili tja skoraj 25 let, razlika je bila samo v tem, da je bila včasih 1 gostilna, 1 trgovina in čisto morje(ker ni bilo marine).

Ne priporočam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2009 20:37:47   
TanjaK
Mi smo bili lani, apartma je bil super, ampak na plaži pa full gužva, brez sence, voda umazana in polna trave-se mi ni zdela primerna za manjše otroke. Zvečer se pa razen kao "luna parka  in sladoleda ne dogaja nič. Skratka tja več ne gremo.

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2009 12:30:16   
matejast
Punce hvala za odgovore. To sem rabila. Konkretne info, ker na netu zgleda vse super. Res hvala; tja ne gremo.

(odgovor članu TanjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?