Sukošan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

matejast -> Sukošan (3.3.2009 13:59:01)

A je že kdo bil v Sukošanu? Sem našla en fajn apartma, samo ne vem če je to turistično mestece, da se zvečer kaj dogaja. Mi radi gremo z vozičkom na sprehod in sladoled, mal okol štantov in na kakšno pijačo. torej, gužva nas ne moti, ker imamo radi dogajanje. A je že kdo bil tam?

Tejči -> RE: Sukošan (3.3.2009 14:32:17)

Bila pred leti, meni je bilo zelo nezanimivo, nič se ni dogajalo, ravno to kar praviš da imate radi, tega jaz tam nisem našla. Edino, da se zapeljete v Zadar, pa potem greste tam na sprehod, po štantih..tam pa je dogajanje ja.

želva -> RE: Sukošan (3.3.2009 18:15:18)

smo bili lani, gužva do konca, ponudbe pa nobene, par štantov, nekaj gostiln in to je to. morje bolj kot ne umazano, tam kjer je urejena plaža, taka lepa s kamenčki, pa taka gužva, da se nimaš kam dat in sence nobene.
ne bi šla še enkrat

Marogica -> RE: Sukošan (3.3.2009 19:17:51)

Kot so že ostale zapisale...za "dodatno razvedrilo" je Sukošan napačen naslov. Tam poleg 2 trgovin, 3 gostiln/kafičev, 3 štantov s kičem, 5-imi z zelenjavo/sadjem, vsranega morja, natrpanih plaž, ni ničesar, kar bi bilo lahko privlačno. Smo hodili tja skoraj 25 let, razlika je bila samo v tem, da je bila včasih 1 gostilna, 1 trgovina in čisto morje(ker ni bilo marine).

Ne priporočam.

TanjaK -> RE: Sukošan (3.3.2009 20:37:47)

Mi smo bili lani, apartma je bil super, ampak na plaži pa full gužva, brez sence, voda umazana in polna trave-se mi ni zdela primerna za manjše otroke. Zvečer se pa razen kao "luna parka  in sladoleda ne dogaja nič. Skratka tja več ne gremo.

matejast -> RE: Sukošan (4.3.2009 12:30:16)

Punce hvala za odgovore. To sem rabila. Konkretne info, ker na netu zgleda vse super. Res hvala; tja ne gremo.

Stran: [1]