Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mirena ali navadni obroček 24.3.2009 16:36:58
|
|
|
|
Njumi
|
A ste mogoče razmišljale o naravnih metodah? Je res, da se treba maro prilagoditi in vzdrževati disciplino , a so ob enem čudovita nit, ki partnerja poveže in uči o drugem in o sebi... Ok, za ta teden ali deset dni, ko je ovulacija se morata ljubčkanju odpovedati, a spet - točno vesta zakaj in kako, pa še hormoni so pod kontrolo in razumevanjem obeh... Aja - z naravnimi metodami ne mislim na koledarček, ampak na najbolj zanesljivo in 100% naravno metodo opazovanja ženskega ciklusa!
|
|
|
|
RE: Mirena ali navadni obroček 24.3.2009 17:05:29
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njumi A ste mogoče razmišljale o naravnih metodah? Je res, da se treba maro prilagoditi in vzdrževati disciplino , a so ob enem čudovita nit, ki partnerja poveže in uči o drugem in o sebi... Ok, za ta teden ali deset dni, ko je ovulacija se morata ljubčkanju odpovedati, a spet - točno vesta zakaj in kako, pa še hormoni so pod kontrolo in razumevanjem obeh... Aja - z naravnimi metodami ne mislim na koledarček, ampak na najbolj zanesljivo in 100% naravno metodo opazovanja ženskega ciklusa! In kako veš, kdaj je tisti teden, ko se moraš vzdržati? Jaz recimo nimam pojma, kdaj sploh imam M, vem pa, da sem 2x zanosila 2-3 dni po M, ko sploh po nobeni logiki naj ne bi bili "plodni dnevi". Jaz v te naravne metode nič ne zaupam.
|
|
|
|
RE: Mirena ali navadni obroček 24.3.2009 20:44:32
|
|
|
|
Njumi
|
Hej, ne da bi komur koli želela pamet soliti, ampak ali si prepričana, da ko si zanosila je bila M in ne krvavitev ob ovulaciji ali pa nisi le nekaj tednov ali mesecev prej prenehala jemati tabletk? NPD ne temelji na datumu menstruacije (kot je temeljil koledarček), ampak na dnevih do menstruacije - meriš temperaturo, opazuješ sluz in maternični vrat (ok - le-tega tiplješ) in na tak način veš, kdaj je ta teden. Z malo vaje res veš... Kot alternativa - zanesljiva in brez nobenih stranskih učinkov...
|
|
|
|
RE: Mirena ali navadni obroček 24.3.2009 21:31:44
|
|
|
|
zmajaz
|
Imam zelo močne in dolge menstruacije (6-7 dni), zato ni šans, da bi jo lahko zamenjala za ovulacijsko krvavitev - tistih občasnih vmesnih blagih krvavitev, ki trajajo kak dan ali dva, nisem nikoli štela za menstruacijo, KT pa sem nehala jemati več kot 1 leto pred prvo zanositvijo - tako da ta teorija odpade.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.3.2009 21:37:04 >
|
|
|
|
RE: Mirena ali navadni obroček 24.3.2009 22:24:12
|
|
|
|
lotkla
|
Od naše čistilke prijateljica je zanosila ,kljub temu da je imela obroček. Najbolj smešno pa je bilo to,da, ko se je otrok rodil, je imel obroček na prstu. Sem se pošteno nasmejala.
|
|
|
Ime za deklicolenikaKatero ime vam je najbolj všeč?Ajda (
20%)
Žana (
8%)
Zoja (
24%)
Lana (
34%)
Tjaša (
14%)
Število vseh glasov: 531Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!