Splišni -> RE: ima otroke? (3.3.2009 12:21:26)
|
U, zdaj sem se spomnila enega mojega bivšega tipa. Pred kakšnimi 20 leti (takrat ni bil več "moj") je izginil brez sledi. Menda je bil do grla v dolgovih, naj bi ga iskala črnogorska (ali katera že) mafija pa interpol pa ne vem kdo še vse. Nihče ni vedel, kje je, menda tudi starši ne. Vmes se je govorilo tudi to, da so ga ubili. Tako da sem na pokopališču prav mimogrede njihov grob z očmi ošvrknila, da bi videla, če je kaj na fišno razkopan. Pa ni bil. No, v glavnem, zadnjič mi na letališču moj reče, ej, a ni to un tvoj bivši, ki je kao izginil? In res je bil. Po 20 letih se je očitno pojavil. In to, ko je pospremil svojo hčerkico na letališče, da je šla na avion za Amsterdam. Ko jo je spravil skozi "gate", je po hitrem postopku šel z letališča (čeprav moraš po pravilih se mi zdi da petnajst minut po vzletu še počakati, če otroka daš samega na avion). No, hotela sem reči, da če bi se ta človek zdaj tu s kakšno zapletel, čisto lahko da ne bi imela pojma o njegovi pretejlosti. Takih je verjetno še kar nekaj. U, mogoče je pa to kar ta človek?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|