Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:04:32
|
|
|
|
iraira
|
janja 27, za seznamček : naslednji pregled in cepljenje 21.4. več pa ne vem, ker mi jo niso zmerili niti zvagali
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:05:13
|
|
|
|
iraira
|
Nova stran tudi že malo obvladam ane .100noga
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:10:31
|
|
|
|
suzy124
|
Lucka tudi jaz še nič ne uvajam GH in jo bom začela čez kake pol mesca ali en mesec Devam mu pa kapljice D3 pa včasih tud pride kak dan ko jih pozabim dat Pikicastonoga za prespano noč in da sama zaspi. tvojim nogavicam v WC sem se pa ful nasmejala Se pa tud men kdaj zgodi da eno mislim naredim pa čsto druga. Zdaj vam pa še želim lahko noč in se jutri tipkamo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:14:55
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Nova stran tudi že malo obvladam ane .100noga mah bom vrnila tole obrt pa tud spat še ne morem, ker mamo še obiske ;) en kolega (njega itak "spodiva" ko hočva spat) , samo moj možek še enmu bratrancu rihta compjuter pa da to konča ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:15:06
|
|
|
|
ajetam@
|
suzy jaz tud včasih pozabim dat kapljice in se pol tko slabo počutim. res prav slabo mamo se počutim ker otoku pozabljam dat zdravilo včasih sem mela žličko skos nekje zunaj da sem jo videla in mu takoj dala kapljice. pol sem jo pospravila (ne vem zakaj) in potem večkrat pozabim se tolažim s tem da ni to nekaj tko ekstra nujnega in da če bi res rabil zdravilo če bi bil bolan da bi se la ziher spomnla. upam oh i suck ...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:16:06
|
|
|
|
gogabojan
|
SUPER ZGODBE Jaz pa večina tamalmu rečem (nevem zakaj, se je že trikrat zgodilo): Bojan ajde gremo hitro kosilo naredit, pol pa nalogo pojest če hočeš hitro iti ven. On pa me sam čukavo gleda. Ni smešno ampak, se dogaja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:16:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Janja27 sem Tijano tehtala pri 4 mesecih, no kakšen dan kasneje, pa sem pozabila napisat, da je imela 6900g in 63 cm ...(nisem nč nategovala nog kot prejšnjič hehe) PRAVA BABA!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:17:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ suzy jaz tud včasih pozabim dat kapljice in se pol tko slabo počutim. res prav slabo mamo se počutim ker otoku pozabljam dat zdravilo včasih sem mela žličko skos nekje zunaj da sem jo videla in mu takoj dala kapljice. pol sem jo pospravila (ne vem zakaj) in potem večkrat pozabim se tolažim s tem da ni to nekaj tko ekstra nujnega in da če bi res rabil zdravilo če bi bil bolan da bi se la ziher spomnla. upam oh i suck ... ma dej no jaz se pa sploh ne sekiram več ..na začetku sem se še ...zdaj pa ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:19:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan SUPER ZGODBE Jaz pa večina tamalmu rečem (nevem zakaj, se je že trikrat zgodilo): Bojan ajde gremo hitro kosilo naredit, pol pa nalogo pojest če hočeš hitro iti ven. On pa me sam čukavo gleda. Ni smešno ampak, se dogaja. Ja ja jaz sem pa zadnjičl najprej mela inštrukcije, pol sem pa inštrukcije delala (no v mislih sme imela pa palačinke) ...kdo bi me razumel
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:20:27
|
|
|
|
iraira
|
Vse smo že malo zmešane če se mene vpraša
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:20:35
|
|
|
|
gogabojan
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:22:37
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ suzy jaz tud včasih pozabim dat kapljice in se pol tko slabo počutim. res prav slabo mamo se počutim ker otoku pozabljam dat zdravilo včasih sem mela žličko skos nekje zunaj da sem jo videla in mu takoj dala kapljice. pol sem jo pospravila (ne vem zakaj) in potem večkrat pozabim se tolažim s tem da ni to nekaj tko ekstra nujnega in da če bi res rabil zdravilo če bi bil bolan da bi se la ziher spomnla. upam oh i suck ... Ne sekirajte se zaradi teh kapljic, ker poznam dosti primerov, ko mamice svojim namerno niso dajale, pa so otročki čisto lepo napredovali.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:24:02
|
|
|
|
gogabojan
|
ja a se slučajno sprašujete zakaj smo tako zmešane????' bi rabile vse po vrsti za en dan izbris spomina, biti nekje na peščeni plaži pod palmami (vizualno tak približno ), met fajn maserja zraven, orgazem pijačo z dežničkom, in gledati sinje modro morje. V morju pa videti, kako se delfinčki mečejo v zrak. Nad bikinijem si ovijemo rutko, se mal sprehodimo, topel veterc pa se z rutko poigrava po naših stegnčkih ( uffffffffff tole pa gre že v spolno fantazijo)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:25:20
|
|
|
|
ajetam@
|
nič, jest grem v posteljo... se mi sicer nič ne spi samo se bom pomatrala da se mal naspim... pospravila sem vse tko da nimam kej počet druzga kot da gledam če ste ve kej napisale po tv ju so itak same neumnosti tko da... ne natipkajte preveč ker pol mam tooook za brat ... za kapljice pa ja sej vem.. sej mi jih ziher nismo jedli pa so nam vsem šle kosti skupaj na glavi punce kolk fino je imet stajco ? jaz tuhtam da bi mela kar zložljivo posteljo za stajco samo se kar ne morem odločit za nakup. nisem ziher a se to rabi ali ne ??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:25:40
|
|
|
|
iraira
|
Te spet meče gogabojan bogi tvoj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:26:45
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan ja a se slučajno sprašujete zakaj smo tako zmešane????' bi rabile vse po vrsti za en dan izbris spomina, biti nekje na peščeni plaži pod palmami (vizualno tak približno ), met fajn maserja zraven, orgazem pijačo z dežničkom, in gledati sinje modro morje. V morju pa videti, kako se delfinčki mečejo v zrak. Nad bikinijem si ovijemo rutko, se mal sprehodimo, topel veterc pa se z rutko poigrava po naših stegnčkih ( uffffffffff tole pa gre že v spolno fantazijo) ti si zmešana sam pišeš pa dobr. sem že bla na otoku... knjigo napiši
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:27:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan ja a se slučajno sprašujete zakaj smo tako zmešane????' bi rabile vse po vrsti za en dan izbris spomina, biti nekje na peščeni plaži pod palmami (vizualno tak približno ), met fajn maserja zraven, orgazem pijačo z dežničkom, in gledati sinje modro morje. V morju pa videti, kako se delfinčki mečejo v zrak. Nad bikinijem si ovijemo rutko, se mal sprehodimo, topel veterc pa se z rutko poigrava po naših stegnčkih ( uffffffffff tole pa gre že v spolno fantazijo) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:29:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Te spet meče gogabojan bogi tvoj nič ni bogi. Jaz sem boga. K sem potrebna kot SAHARA VODE, on nikoder pa nič ne priteče. Moji trije srčki pa spijo kot klade. Sam da največja klada takkkkkkkkkk že smrčiiiiiiiiiiiiiiii da si fullllllllllllllllllllllll moram nabijati muzko na slušalkah, da ga preglasim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:29:56
|
|
|
|
janja 27
|
gogabojan ne tvojga preveč mučit na ta dan mučenikov tkoj pejd sedaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:30:38
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Te spet meče gogabojan bogi tvoj nič ni bogi. Jaz sem boga. K sem potrebna kot SAHARA VODE, on nikoder pa nič ne priteče. Moji trije srčki pa spijo kot klade. Sam da največja klada takkkkkkkkkk že smrčiiiiiiiiiiiiiiii da si fullllllllllllllllllllllll moram nabijati muzko na slušalkah, da ga preglasim sme prehitela...pa kaj če spi---zbudi ga in zvleči v dnevno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:30:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
pa dobr no kaj sem pa zdej zasrala ... hotla sem povedat, da si mi nardila lušte :) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:31:47
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga pa dobr no kaj sem pa zdej zasrala ... hotla sem povedat, da si mi nardila lušte :) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm te je že rategnilo ja premalo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:33:02
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Te spet meče gogabojan bogi tvoj nič ni bogi. Jaz sem boga. K sem potrebna kot SAHARA VODE, on nikoder pa nič ne priteče. Moji trije srčki pa spijo kot klade. Sam da največja klada takkkkkkkkkk že smrčiiiiiiiiiiiiiiii da si fullllllllllllllllllllllll moram nabijati muzko na slušalkah, da ga preglasim Napadi ga iz zasede bo takoj nehal smrčat ker mu nič ne bo jasno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:33:29
|
|
|
|
ajetam@
|
zdele grem sama sebi na bruhanje. sem se videla v kopalkah dones in videla svoj kup celulita. ravno razmišljam da si morem izklesat postavo.. zraven pa jem čips. halooooooo tok zelo zelo si želim telovadit in imet boljšo postavo, samo tok zelo zelo se mi ne da ... kako sploh lahko reče moj da sem seksi. o fuj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 10.3.2009 22:35:33
|
|
|
|
iraira
|
Nehaj noooooo! Imaš razlog za celulit- spi v posteljici ...poglej malo okoli sebe, koliko je mladih frkeljc ki otroka še od blizu niso videle pa so čisto celulitične....ne se sikirat res
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?