|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
10.3.2009 23:00:41   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

a maš incredimail ?? (al neki tazga)

evo že dvakrat rekla da grem spat sam ste preveč zanimive user posted image

eeeeeeeeeeeeee to sem jaz mela kot študentka :) a še obstaja?

jp še obstaja. pa majo not fulll fajn smajlije, pa nove background pa bla bla blauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.3.2009 23:01:04   
PikicaStonoga
Evo obiski šli, možek pospremu ...sam kje se mi pa da zdele kej ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.3.2009 23:01:32   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Irma78 jaz sam dojim. Toda ko ga bom futrala z GH, mu mislim dati, kolikor pač otrok hoče pojesti. To je vsaj moje mnenje. Tako sem dajala tudi starejšemu sinu. Kolikor je hotel jesti, sem mu dala. Bil je pravi jedec. Povrhu vsega, sem mislila, da bo bajsek tak k mami, je pa suh k trlca. Pa fulllllll poje. In je fullllllll pojedu k dojenček.

Sm pa starejšmu dajala že zlo zgodaj GH, oziroma pripravljala mlečne kašice. Sem fasala pljučnico takrat, pa mu ni bilo kaj drugega jesti, kot pa da smo začeli GH. Ker ap. ni hotel. Ni šans. Smo mu morali dajati alpsko mlekouser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, je živ zdrav in ful pameten.

Sam tak no, sem napisala, če te slučajno zanima.

Itak si že prebrala, če te je al pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, hvala ti za tale post. Saj sem mu mislila postopoma povečevat obrok GH, samo sem se bala, sploh ker mi pediatrinja vseskozi govori, da je moje dojenje dovolj in da mu ni treba dodajat AM. Jaz pa mleka nimam dovolj, tako da mu moram dodajat AM, sedaj sem pa še z enim obrokom GH začela. Če bi to vedela P, bi me po mojem nadrla. Ža danes je rekla, da je krepek fantek - pa ga ni nič vagala. Pa tudi midva z user posted image  nisva ravno pri suhih in sem res pomislila, da je bolje, da s hrano ne pretiravam. Sedaj si me pa opogumil,a da naredim tako kot sama mislim, da je najbolje. Hvala!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.3.2009 23:01:46   
PikicaStonoga
uuuuuuuuu nova stran ZAKON
ej tole trenutno pa zgleda kot MSN kot bi se četale ne pa ble na forumu user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.3.2009 23:02:55   
PikicaStonoga
uf en RESEN post vmes od IRME ...me smo pa NORE!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.3.2009 23:03:16   
gogabojan
že drugič zaporedoma odprla novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo kot kloni .100noge. zdaj je konkurenca močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.3.2009 23:03:37   
iraira
Jaz sploh ne upam spat ker ste v elementu in bom imela potem zjutraj za prebrat juuuuuuuuuuuhhhhhuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.3.2009 23:03:48   
gogabojan

uuuuuuuuu nova stran ZAKON
ej tole trenutno pa zgleda kot MSN kot bi se četale ne pa ble na forumu user posted image user posted image

isto mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.3.2009 23:03:50   
PikicaStonoga
corti, vidim, da si uporabnica na tejle temi zdele, pa po mojem bereš za nazaj, ker ne folgaš ;) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.3.2009 23:04:24   
PikicaStonoga

že drugič zaporedoma odprla novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo kot kloni .100noge. zdaj je konkurenca močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej sem rekla vračam biznis :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.3.2009 23:05:00   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz sploh ne upam spat ker ste v elementu in bom imela potem zjutraj za prebrat juuuuuuuuuuuhhhhhuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol se pa čist isto počutive user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.3.2009 23:05:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

ne ne sej vse zdej gremo spat a ne????????????????????????????
mene čaka jutri zgodnje vstajanje ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.3.2009 23:05:29   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih.

Ma zanima ker moj je do nedavnega tudi mel 5 obrokov pa spal celo noč, zdaj pa kar naenkrat zahteva še 6-ti obrok in to seveda ponoči user posted image

Mogoče ima pa le trenutno željo po nočnem obroku, ki bo kmalu minila. A z dudo se ga pa ne da zamotit? Če meni kdaj začne sitnarit npr. ob 4-ih zjutraj, mu dam dudo in je zadeva rešena. Včasih se mi zdi, da se teli naši user posted image  želijo ponoči samo malo pocrkljat in niso nič lačni - vsaj pri mojemu je tako.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.3.2009 23:06:19   
janja 27

kaj se ti ne da........user posted image user posted image user posted image user posted image ti ti ti ...potem boš pa napisala da on ni za stvar...tkoj delat fantke dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej dvojčki se prej rodijo in bodo oktoberčki 09user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.3.2009 23:06:55   
gogabojan
20 min = 2 naklofani strani

Če pogledamo s strateškega vidika

1 naklofana stran traja cca 10 minut
2 = 20 min

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa sem šla že predalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.3.2009 23:08:01   
ajetam@

Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih.

Ma zanima ker moj je do nedavnega tudi mel 5 obrokov pa spal celo noč, zdaj pa kar naenkrat zahteva še 6-ti obrok in to seveda ponoči user posted image

Mogoče ima pa le trenutno željo po nočnem obroku, ki bo kmalu minila. A z dudo se ga pa ne da zamotit? Če meni kdaj začne sitnarit npr. ob 4-ih zjutraj, mu dam dudo in je zadeva rešena. Včasih se mi zdi, da se teli naši user posted image  želijo ponoči samo malo pocrkljat in niso nič lačni - vsaj pri mojemu je tako.

mojmu pa duda ne pomaga. moreva papat. upam da bo sam nehal jest ponoči, da ne bova mela kakšne probleme z odvajanjem hranjenja ponoči. sicer mi pa ni jasno sploh kako to narediš...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
10.3.2009 23:08:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

kaj se ti ne da........user posted image user posted image user posted image user posted image ti ti ti ...potem boš pa napisala da on ni za stvar...tkoj delat fantke dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej dvojčki se prej rodijo in bodo oktoberčki 09user posted image user posted image user posted image user posted image

JJJJJEEEEEEJJJJJJJna to pa nisem pomisla, da se prje rodijo,m ker bi res mela okrobrčka ...no sje bo pa oktobrček 10

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.3.2009 23:08:31   
janja 27

2 = 20 min

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa sem šla že predalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti to nas analiziraš al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
10.3.2009 23:09:07   
ajetam@
najbol da rečemo da ob 23.15 nehamo tipkat in gremo spat, ker drugače ne bomo mogle spat ker bomo tuhtale kaj se tuki gor dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
10.3.2009 23:09:08   
PikicaStonoga

2 = 20 min

MMMMMMMAAAAAATTTTEEMMMATTIIIIIIKKKKKKKAAAAAA

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.3.2009 23:09:34   
janja 27
.100noga pejd user posted image user posted image user posted image če ne ti bo tvoj zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.3.2009 23:09:51   
iraira

2 = 20 min

MMMMMMMAAAAAATTTTEEMMMATTIIIIIIKKKKKKKAAAAAA

TRŠICAAAAAAAAAAAAA

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1172
10.3.2009 23:10:03   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

najbol da rečemo da ob 23.15 nehamo tipkat in gremo spat, ker drugače ne bomo mogle spat ker bomo tuhtale kaj se tuki gor dogaja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
10.3.2009 23:10:14   
PikicaStonoga
MOJA pa že 14 dni NIMA dude ...če jo samo približam ustom, začne še oblj tulit ...si je za zabavo našla palec in ga sesa, sej skoz vn dajem noooooooooooosam ne vem če bo pomagalo :(

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1174
10.3.2009 23:10:35   
gogabojan

Irma78 jaz sam dojim. Toda ko ga bom futrala z GH, mu mislim dati, kolikor pač otrok hoče pojesti. To je vsaj moje mnenje. Tako sem dajala tudi starejšemu sinu. Kolikor je hotel jesti, sem mu dala. Bil je pravi jedec. Povrhu vsega, sem mislila, da bo bajsek tak k mami, je pa suh k trlca. Pa fulllllll poje. In je fullllllll pojedu k dojenček.

Sm pa starejšmu dajala že zlo zgodaj GH, oziroma pripravljala mlečne kašice. Sem fasala pljučnico takrat, pa mu ni bilo kaj drugega jesti, kot pa da smo začeli GH. Ker ap. ni hotel. Ni šans. Smo mu morali dajati alpsko mlekouser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, je živ zdrav in ful pameten.

Sam tak no, sem napisala, če te slučajno zanima.

Itak si že prebrala, če te je al pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, hvala ti za tale post. Saj sem mu mislila postopoma povečevat obrok GH, samo sem se bala, sploh ker mi pediatrinja vseskozi govori, da je moje dojenje dovolj in da mu ni treba dodajat AM. Jaz pa mleka nimam dovolj, tako da mu moram dodajat AM, sedaj sem pa še z enim obrokom GH začela. Če bi to vedela P, bi me po mojem nadrla. Ža danes je rekla, da je krepek fantek - pa ga ni nič vagala. Pa tudi midva z user posted image  nisva ravno pri suhih in sem res pomislila, da je bolje, da s hrano ne pretiravam. Sedaj si me pa opogumil,a da naredim tako kot sama mislim, da je najbolje. Hvala!

Ti ga sam pridno futraj, kolikor otrok želi. Pa ne sekiri se za otrokovo postavo. Bo že v vrtcu vse zginilo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj je važno, da se fajn napokajo, da lahko fajn rastejo. Pa tudi manj tečni souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?