gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Irma78 jaz sam dojim. Toda ko ga bom futrala z GH, mu mislim dati, kolikor pač otrok hoče pojesti. To je vsaj moje mnenje. Tako sem dajala tudi starejšemu sinu. Kolikor je hotel jesti, sem mu dala. Bil je pravi jedec. Povrhu vsega, sem mislila, da bo bajsek tak k mami, je pa suh k trlca. Pa fulllllll poje. In je fullllllll pojedu k dojenček. Sm pa starejšmu dajala že zlo zgodaj GH, oziroma pripravljala mlečne kašice. Sem fasala pljučnico takrat, pa mu ni bilo kaj drugega jesti, kot pa da smo začeli GH. Ker ap. ni hotel. Ni šans. Smo mu morali dajati alpsko mleko . Hvala bogu, je živ zdrav in ful pameten. Sam tak no, sem napisala, če te slučajno zanima. Itak si že prebrala, če te je al pa ne. Gogabojan, hvala ti za tale post. Saj sem mu mislila postopoma povečevat obrok GH, samo sem se bala, sploh ker mi pediatrinja vseskozi govori, da je moje dojenje dovolj in da mu ni treba dodajat AM. Jaz pa mleka nimam dovolj, tako da mu moram dodajat AM, sedaj sem pa še z enim obrokom GH začela. Če bi to vedela P, bi me po mojem nadrla. Ža danes je rekla, da je krepek fantek - pa ga ni nič vagala. Pa tudi midva z nisva ravno pri suhih in sem res pomislila, da je bolje, da s hrano ne pretiravam. Sedaj si me pa opogumil,a da naredim tako kot sama mislim, da je najbolje. Hvala! Ti ga sam pridno futraj, kolikor otrok želi. Pa ne sekiri se za otrokovo postavo. Bo že v vrtcu vse zginilo. Zdaj je važno, da se fajn napokajo, da lahko fajn rastejo. Pa tudi manj tečni so .
|