Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 7:57:52
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, jaz sem tukaj še nekaj slikce zraven urejam.. pa mal spremljam... jaz grem jutri domov za vikend. Prespat. Bomo videli, kako bo:) A res, reš pol drugam spat? No vsaj naspi se!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:00:51
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. jest pa sploh več ne jem drugih kokr margerito, al pa zelenjavne. Definitivno brez šunke, salam... Sploh se mi na cajte zdi, da sem dober kandidat za vegeterijanko. Če bi se lahko odpovedala sendvičem s salamami, bi bla že skoraj tam... sej maš tud vege salame, pa vege šunke in jim čisto nič ne manjka, in lahko narediš prav dober sendvič ;) Pa dobro jutro vsem! Končno sem se naspala, zbudila me je šele budilka ob 6-tih zjutraj. Moj gre namreč delat in ga cel dan ne bo....mah sej tudi ko je doma ga cel dan ni Tko da hja...samevali bomo, dopoldne pride ena kolegica na obisk....popoldne pa še ne vem kaj bova. Za kosilo delam filane paprike.... Včeraj popoldne sem bila v šopingu za tamalga in sem čist depresivna ratala, ko sem ugotovila da bi pa jaz tudi rabila še kaj drugega kot te dve trenerke in par majic ki jih mam...mah ej....še dober da smo se včeraj na firmi odmojega zmenili za odškodnino, upam da si bom šla lahko kaj kupit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2009 8:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:16:44
|
|
|
|
jolly123
|
No poročaj kako je bilo. meni je že zdaj kriza ko se spomnim na morje....ne vem če bomo kaj spali Pa fajn da tako dobro spite naš tudi od premika ure spi celo noč zdej se jaz zjutraj zbujam zarad budilke in mi je čist mimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:21:48
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Moram vam poročati, da je prva noč v svoji sobici uspela. Nejka sploh ni dojela, da je kje drugje . Edino okol pol enih se je zbudila, ampak samo zato, ker jo je nekaj napenjalo. Je dvakrat fejst prdnila (oprostite izrazu), jaz sem ji dudo dala in je lepo nazaj zaspala, jaz pa tudi do 5h zjutraj, pol pa nisem mogla več spati.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:31:56
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin Ja punce sploh vas ne folgam več brat, pisat pa še manj . Sem zadnje časa manj na RR ker sem polno zaposlena. Letos bomo začeli z gradnjo naše nove hiške , zdej smo najdli arhitekta tk da hiška se že riše in s tem se je tut začela papirna vojna . Tk da zdej sam še skačem sm pa tja tk da bom verjetno sam sebe srečala , če pa to ne pa telefoniram, pa mejle pišem,........... No ampak par minut na dan še pa vedno najdem za vas evelin za hiško. Ti dam samo en nasvet iz lastnih izkušenj. Bodi pozorna na to, kako ti arhitekt načrtuje hišo. Če bi midva upoštevala samo načrt in ne bi "razmišljala s svojo glavo", moški v našem WC-ju ne bi mogli stoje lulati . Sva v mansardi, kjer je parapet nižje kot je stojna višina in smo mogli vgrajevati veliko strešnih oken, da smo pridobili na višini. WC školjka je čisto do zunanjega zidu in arhitekt v WC-ju ni predvidel okna . Tako da smo mogli naknadno vgrajevati še eno strešno okno. Pa še kar nekaj drugih "malenkosti" je narobe in nerazumno načrtoval. Tako da, previdno!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:34:12
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Da vam povem, kako je luštno imeti 2 (jolly, preberi ) Pravi moj triletnik: "Tilen, pejva se žogat!" in se vsede na tla in mu zakotali žogico. Tilen pase kravce, se žogica prikotali do njega in jo seveda hoče zagrabiti, s tem jo odbije nazaj k Niku. In se "žogata" Luštno res
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:35:54
|
|
|
|
Lovely
|
Jutro! Kok je bilo pa dobr včeraj. Punce, to je treba večrat nardit. Že da minglaš in se pogovarjaš z odraslimi , no ne moti pa en dober mojito v roki - jaz sem ena tistih, ki rada spije kak kozarec dobrega coctaila ali res dobrega vina. Ne vem, mi je fajn, pretiravam pa ne. Moj pa ne mara, Danci ful prezgodaj začnejo s tem in se večinoma a.) uničijo b.) naveličajo - moj je HB b.) Pa muzka je bila super mah res je bilo kul no Včeraj sem postala spet rdečelaska, ne tko živo kot Jolly ampak taka rjavo rdečkasta. Se moram navadit po 5 letih kar nisem rdečka... Inya mi je zadnja dva dni malo tečkala in količinsko ni hotla tok jest in sem ji zato kar kašice uturila čimvečkrat zaradi energijske vrednosti... Upam, da bo zdaja ko bo več zunaj kaj bolje. Spala je super, od 1h (ko sem pria dam se je zbudila ) do 5h niti dude nismo popravljali. Pol pa je bila duda in naprej spanje do pol sedmih Midva danes pakirava, likam, moj sestavlja športni del vozička. Čistilka pride. Okrog poldneva gremo na kak sprehod in to bo to. Kam pa bo odvisno od vremena. Lep vikend vam želim, se beremo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:36:28
|
|
|
|
Lovely
|
Bravo Nejka za mirno noč v svoji sobici!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:39:06
|
|
|
|
jolly123
|
Lovely super da si uživala PA še kdaj a ne ?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:39:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, jaz sem tukaj še nekaj slikce zraven urejam.. pa mal spremljam... jaz grem jutri domov za vikend. Prespat. Bomo videli, kako bo:) A res, reš pol drugam spat? No vsaj naspi se!!! uh, saj grem s tamalima dvema. Tko da zna biti še pestro Moj itak dela ta vikend, mi gremo pa mal k babi in dediju. Me prav zanima kako bo. Tamaladva bosta prvič spala v isti sobi, Tilen pa prvič drugje. Pa lih zdej , k je začel mal boljš spat (ta teden, odkar se je ura premaknila - vam sploh nisem upala povedat, ker gre ponavadi pol takoj na slabše ) Kar bo, bo. Enkrat je treba narediti "krst". Držim pesti, da bo dobro spal!!! Sicer ga je pa treba navadit tud na druge postelje čim večkrat domov!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:40:43
|
|
|
|
jolly123
|
Joj pismo a res šele 15-tega dobimo nakazilo, pa jaz bom obubožala do takrat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:47:36
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jaz bi te že prosila, da mi pokažeš. Samo v torek me žal ne bo v Areno, ker bom še brez avta - ga dobim v sredo. Tako da prosim, če boš lahko pokazala naslednjo sredo. Irma mi2 imava v planu ta torek it v Areno, če ne bo kaj vmes prišlo, pa vaju lahko pobereva, če želiš, sej smo blizu.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:48:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Včeraj sem postala spet rdečelaska, ne tko živo kot Jolly ampak taka rjavo rdečkasta. Se moram navadit po 5 letih kar nisem rdečka... za spremembo !!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:48:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja, vse najboljše eni na T. Ah saj maš na FB čestitko za roj dan. Sorri se ne spomnim nicka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:52:50
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 EJ, KAKO VAM RATA DA MALČKI SPIJO ŽE V SVOJIH SOBAH??????????? Alina se je do včeraj dojila 1x na noč, poleg tega ji dudo popravim vsaj 1x do 2x na noč in ni variante da bi spala v svoji sobi, zaenkrat še ne. Bomo videli če zdaj ne bo več jedla ponoči kako bo. Moja se tudi še vedno doji 1x na noč oz. bolj proti jutru (danes ob 5h), pa včasih je tudi treba dudo popravit. Ampak če bom čakala, da bo celo noč spala brez prebujanja, lahko čakam v nedogled . Zato sva jo kar preselila. Tako ali tako sem mogla vstati iz postelje, da sem jo popedenala in mi tistih 10 korakov več, ki jih imam do njene sobice, res ni težko narediti. Rajši to, kot pa da se preveč navadi na najino bližino in bo potem veliko večji problem spati v svoji sobici .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 8:52:55
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Mi bomo jutri in v nedeljo večinoma doma. Mal planiram da bi šla naša mala družinica kam na izlet. Saj veste nizkoproračunski izlet. Mal peš ampak ne vem kam ker tle okol prav malo poznam. Me pa mal mika tisto jezero pri vaši hiški Pikicastonoga. Če bom rabla napotke te pokličem. a Gradiško jezero? Ja men je luštno maš kako urco da greš okol ...tko v naravi za sprehod je fajn, drugače pa nč posebnega ...kdja ot planiraš, soboto al nedeljo? Soboto bi lahko šli skup na sprehod okol jezera ... U bistvu sem mislila za nedeljo ker v soboto popoldne še moj dela tako da sobota odpade. Lahko pa prideš ti k meni na kavico. Če bo lepo vreme bomo lahko zunaj na sončku. Tvoj bo verjetno delal na hiški. joj sprry šele zdele sem prebrala dobr da tvoj dela popoldne ...pol jaz ne bom dopoldne hodila ...kdaj pa začne? da vidim,če bi mi ratalo popoldne prit ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:00:06
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Aja, so mi pa danes iz banke sporočili, da mi je zavarovalnica odobrila kredit, tako da grem v ponedeljek podpisat papirje, v sredo pa končno po avto. Komaj čakam! Bova z Nikom končno spet mobilna, samo v Areno nama pa žal ne bo uspelo priti. Sproti komentiram, pa sem šele zdele vidla, da bosta že mela avto. Zakaj pa vaju ne bo v Areno?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:06:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Drugače je pa za nami normalna noč, dojenje 1x. Je naša punca prava mala "seronja" kljub GH - kr ene trikrat na dan kaka, pa še ene 2x vmes ji uide ko prdne in pol non stop previjam ...evo sem jo pred pol ure pa jo morm spet ;) ritka ni več rdeča, so pa nastale ene pikice tko da zdje mažem s canestenom pa da vidmo ...še tega snebimo, pa smo zmagali! ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:07:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Aja, so mi pa danes iz banke sporočili, da mi je zavarovalnica odobrila kredit, tako da grem v ponedeljek podpisat papirje, v sredo pa končno po avto. Komaj čakam! Bova z Nikom končno spet mobilna, samo v Areno nama pa žal ne bo uspelo priti. Sproti komentiram, pa sem šele zdele vidla, da bosta že mela avto. Zakaj pa vaju ne bo v Areno? ja Pšemek, ne bo imela avta, če ga dobi v sredo, me s epa doibmo v torek ...vklopi možgančke, ura je že devet!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:08:31
|
|
|
|
jolly123
|
Po stari uri je šele 8
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:19:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Po stari uri je šele 8
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:20:04
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Aja, so mi pa danes iz banke sporočili, da mi je zavarovalnica odobrila kredit, tako da grem v ponedeljek podpisat papirje, v sredo pa končno po avto. Komaj čakam! Bova z Nikom končno spet mobilna, samo v Areno nama pa žal ne bo uspelo priti. Sproti komentiram, pa sem šele zdele vidla, da bosta že mela avto. Zakaj pa vaju ne bo v Areno? ja Pšemek, ne bo imela avta, če ga dobi v sredo, me s epa doibmo v torek ...vklopi možgančke, ura je že devet!!! O, grozno . Pa še zdele sem mogla dvakrat prebrat, da sem dojela . A mam lohk za opravičilo to, da sem že od 5h budna ?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:22:50
|
|
|
|
Pšemek
|
Lovely - za uspelo žurko. Pa že vnaprej, imejte se skrajno dobro na morju.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 9:57:55
|
|
|
|
jolly123
|
Stonoga pa Laknerš a prideta dons v KR? k že glih vidim, da se neki menita.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?