Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:23:11
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Joj a se spomnite moje zgodbe, k me je kak mesec dva nazaj klical en Bojan kao da se je mal spomnu name pa to pa poklical? Pa sem mu rekla, da sorry da nisem prava Janja, in da nikol nisem nobenga Bojana poznala razen svojga moža, pa mu ni blo nč jasno, da sem poročena, mam otroka ...kr neki no ....no dans tip spet kliče ...pa kaj je folku ...mu SPET povem, da sem Janja ampk da on išče očitno eno drugo Janjo Pa on vpraša, če nisem doma tam pa tam, pa rečem ne halo Pa on men pbije, da zdej ko sva se pa že tolkrat slišala, me pa ob priliki povabi na kavo Pa kaj je folk prtegnjen al kaj??? Sem rekla ne raibm jaz kave, najdi ti seb svojo Janjo in sme mu dol vrgla ...mislim ...kr neki!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:25:28
|
|
|
|
janja 27
|
čer evo mene pri vas dan je bil naporen k sam smo meli koline prašiča in kravico..............joj kolk mesa in klobas in vsega...no smo vse pospravli...........HB.......ker se mi je že rolalo metka bla full full pridna pri nas je bil sonček cel dan lepo vreme tako da smo bili skoraj cel dan zunaj sem se pa danes naveličala mesa do jeseni...pa še full sem se porezala po dveh prstih HB na levi roki, tko da mam palec prov povit s povojem ker nikakor nismo mogli ustavit krvavitve so že delali paniko da me bodo peljali šivat - ja itak - no way.....no potem smo fino tesno zastinsili pa se je nehalo, kljuva mi pa noter že cel dan..prej sem šla še pod tuš - mater cela umetnost.......mah bo že....jutri odvijem da vidim kaj in kako ma mislim da je šel rez do nohta...ma kr neki no zvečer sem še vse pospravljala po hiši nisem zjutraj niti potelje pospravla.....tko da sedaj je vse tipitopi punce spita moj je v nočni no sej bom tud jaz šla počasi... jutri bomo odprle nov del bom tud tam seznamčke or dajala o hujšanju evelin bravo za hiško irma tebi za avto....komaj čakaš sredo než gogabojan- kaj ne boš slabe volje pri takih stvareh mbd - ti kr pejd ven v nedeljo punce me pa itak zaposlujeta sto na uro valla - ja uživanje z svema je nepopisno lepo - zaenkrat je tud pri nas še ok ...manca kr ok sprejema metko .....no bomo videli kaj bo k bo začela grabit po igračah jolly - a si rešila zadevo , je tvoj pol šel na zavod zavarovalnico....upam da nisi čist živcev zgubila lovely - uapm da uživaš an žuru - mal odklopa ne škodi in bravo za , sej itak test si nardila bil je - , živci so popustili in se ti je vlilo lučka - petek je dan za metek talcy - tvoje torte so fenomenalne...mi še kr ne grejo z glave .100noga - za preživet družinski dan....in da je ritka bolje pšemek - za hitro čistačico..sedaj se domek sveti in seveda da se ti spet lušta po lakrneš - ti imaš ša zgleda eno lepo obdobje sedaj - vse ti uspeva..razumevanje, želje,....naj ti traja dolgo dolgo sem kaj pozbla - verjetno ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:27:07
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:28:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
janja ...dobr da si mal uletela, da se ne menim sama s sabo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:28:33
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Mi bomo jutri in v nedeljo večinoma doma. Mal planiram da bi šla naša mala družinica kam na izlet. Saj veste nizkoproračunski izlet. Mal peš ampak ne vem kam ker tle okol prav malo poznam. Me pa mal mika tisto jezero pri vaši hiški Pikicastonoga. Če bom rabla napotke te pokličem. a Gradiško jezero? Ja men je luštno maš kako urco da greš okol ...tko v naravi za sprehod je fajn, drugače pa nč posebnega ...kdja ot planiraš, soboto al nedeljo? Soboto bi lahko šli skup na sprehod okol jezera ... U bistvu sem mislila za nedeljo ker v soboto popoldne še moj dela tako da sobota odpade. Lahko pa prideš ti k meni na kavico. Če bo lepo vreme bomo lahko zunaj na sončku. Tvoj bo verjetno delal na hiški. To pomeni, da si zjutraj fraj? Mogoče pa res prideva na čvek :) Ja pridi. Super bo!!! Se že veselim!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:29:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
sem tok naspidirana dans ...se nam je tok dogajalo, da sploh nisem še zaspana ...za spremembo ni bil monoton dan ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:29:29
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Joj a se spomnite moje zgodbe, k me je kak mesec dva nazaj klical en Bojan kao da se je mal spomnu name pa to pa poklical? Pa sem mu rekla, da sorry da nisem prava Janja, in da nikol nisem nobenga Bojana poznala razen svojga moža, pa mu ni blo nč jasno, da sem poročena, mam otroka ...kr neki no ....no dans tip spet kliče ...pa kaj je folku ...mu SPET povem, da sem Janja ampk da on išče očitno eno drugo Janjo Pa on vpraša, če nisem doma tam pa tam, pa rečem ne halo Pa on men pbije, da zdej ko sva se pa že tolkrat slišala, me pa ob priliki povabi na kavo Pa kaj je folk prtegnjen al kaj??? Sem rekla ne raibm jaz kave, najdi ti seb svojo Janjo in sme mu dol vrgla ...mislim ...kr neki!!! mogoče pa je mene hotu k sem tud janja MAL HECA k jaz tud nobenega bojana ne poznam ja folk je čist out, mal recesija, mal 21 stoletje, mal to da danes ni važno al si merried al ne la maš otroke la ne vseeno skačeš čez plot.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:30:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš To pomeni, da si zjutraj fraj? Mogoče pa res prideva na čvek :) Ja pridi. Super bo!!! Se že veselim!! OK zmenjeno ...sam te pokličem pol urce prej, bom prišla takrat ko bo Tijana prvič zaspala pa hopš v avto dase vozim ko spim,sej veš, da ne bo tečna v avtu ok? Sam ne morem t točno povedat, ker ne vem kakka bo noč, sam ponavadi zaspi med deseto in enajsto ...pa bi štartala takoj ko zaspi a ok da ti javim takrat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:31:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 mogoče pa je mene hotu k sem tud janja MAL HECA k jaz tud nobenega bojana ne poznam ja folk je čist out, mal recesija, mal 21 stoletje, mal to da danes ni važno al si merried al ne la maš otroke la ne vseeno skačeš čez plot..... tole si pa dobr napisala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:32:08
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba tvoj je tak k moj noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivale JOKE ored 4leti že ma sedja k mam otroke pa mi niti ne paše se ga napit....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:33:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba tvoj je tak k moj noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivale JOKE ored 4leti že ma sedja k mam otroke pa mi niti ne paše se ga napit.... ma ne sej se ga ni treba napit, sam tko kak deci pa paše spit kdaj pa kdaj ...jaz sicer ZELO redko, ker mi kr nekak ni (mogoče če bi mela družbo, pa mi j emoj noče delat ) sma pol pa kr spijem par deci, se mi pa že
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:35:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
No zdej grem pa aja tutaja ...moj je že ugasnu TV pa greva pančat ...NOČKOSLAVKO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:39:55
|
|
|
|
irma78
|
Ej superca, hvala ti. Če bo v nedeljo lepo vreme in če bom mojega uspela prepričat za kakšen sprehod, bomo šli pa malo to jezerce pogledat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:40:05
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba tvoj je tak k moj noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivale JOKE ored 4leti že ma sedja k mam otroke pa mi niti ne paše se ga napit.... ma ne sej se ga ni treba napit, sam tko kak deci pa paše spit kdaj pa kdaj ...jaz sicer ZELO redko, ker mi kr nekak ni (mogoče če bi mela družbo, pa mi j emoj noče delat ) sma pol pa kr spijem par deci, se mi pa že No pol se bom pa jest z Bojanom ful ujela ti pa z mojim. Jest v življenju še nikoli nisem pila alkohola. Še za poroko v cerkvi sem samo usta not namočila, spila pa ne. Moj pa spije sem pa tja kakšen pir ampak nalije se ga pa ne. Se ga pa zato zelo hitro prime. Po enem piru je že čist aut.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:40:21
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba tvoj je tak k moj noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivale JOKE ored 4leti že ma sedja k mam otroke pa mi niti ne paše se ga napit.... ma ne sej se ga ni treba napit, sam tko kak deci pa paše spit kdaj pa kdaj ...jaz sicer ZELO redko, ker mi kr nekak ni (mogoče če bi mela družbo, pa mi j emoj noče delat ) sma pol pa kr spijem par deci, se mi pa že pr men je isto mam vino že tri leta spravljeno da bova odprla pa spila -eno mal drago - mah.....mogoče pa bova en dan sam en vem kdaj ......
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:41:18
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Joj a se spomnite moje zgodbe, k me je kak mesec dva nazaj klical en Bojan kao da se je mal spomnu name pa to pa poklical? Pa sem mu rekla, da sorry da nisem prava Janja, in da nikol nisem nobenga Bojana poznala razen svojga moža, pa mu ni blo nč jasno, da sem poročena, mam otroka ...kr neki no ....no dans tip spet kliče ...pa kaj je folku ...mu SPET povem, da sem Janja ampk da on išče očitno eno drugo Janjo Pa on vpraša, če nisem doma tam pa tam, pa rečem ne halo Pa on men pbije, da zdej ko sva se pa že tolkrat slišala, me pa ob priliki povabi na kavo Pa kaj je folk prtegnjen al kaj??? Sem rekla ne raibm jaz kave, najdi ti seb svojo Janjo in sme mu dol vrgla ...mislim ...kr neki!!! ja očitno eni ne odnehajo zlepa. Al si mu pa že po glasu tko všeč, da bi te rad še v živo videl.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:41:24
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ej superca, hvala ti. Če bo v nedeljo lepo vreme in če bom mojega uspela prepričat za kakšen sprehod, bomo šli pa malo to jezerce pogledat. No pol se pa vidimo!!! Mi gremo tut, sem prepričala moža!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:45:49
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopit in je bil kr slabe volje no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba Če pa potrebujeta še koga za selitev zalit, pa kar povej. Pridemo pomagat!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:48:54
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ej superca, hvala ti. Če bo v nedeljo lepo vreme in če bom mojega uspela prepričat za kakšen sprehod, bomo šli pa malo to jezerce pogledat. No pol se pa vidimo!!! Mi gremo tut, sem prepričala moža!! No, mene ta del še čaka. Bom počakala na nedeljo zjutraj po zajtrku - beri ob 11-ih (tako to izgleda pri nas ob nedeljah). Mogoče se pa res vidimo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:50:55
|
|
|
|
irma78
|
Evo naš Niki se je spet zbudil - tako kot včeraj. Samo je imel še zaprte učke, sem mu dala samo dudiko pa je bil takoj tiho. Mogoče je pa samo kaj sanjal? Samo ne vem, da bi se vsak dan zbujal ob istem času? Kakorkoli, upam, da se tole kmalu neha.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:51:49
|
|
|
|
irma78
|
Evo, sedaj imam pa jaz monologe. Ste šle že vse pod kovtre?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 23:59:27
|
|
|
|
irma78
|
Očitno res. Nič, potem vas pa tudi jaz zapuščam. Sama s sabo se mi pa res ne da menit. Se že čez dan preveč. Lepe sanje, pa mirno noč! Papa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 7:22:59
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro. spal vse od 22h do 7h. Mami pa je zaspala šele ob 2.30h. Nisem mogla spati. 1001 misel po glavi, tako da mi je moj dragi naštimu eno igrco na leptopu in sem jo špilala, da sem nehala misliti. To je pomagalo, da sem večer preživela, za zaspati pa ne. Tako da mama pa je spala od 2.30h do 6.30h. Se kaže en prelep sončen dan. Izkoristite ga maksimalno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 7:51:13
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Da vam povem, kako je luštno imeti 2 (jolly, preberi ) Pravi moj triletnik: "Tilen, pejva se žogat!" in se vsede na tla in mu zakotali žogico. Tilen pase kravce, se žogica prikotali do njega in jo seveda hoče zagrabiti, s tem jo odbije nazaj k Niku. In se "žogata" Luštno res Se delam da ne znam brat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 4.4.2009 7:53:32
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Midva sva pa naročila pice ker sva nekaj delala in nisem kuhala. Sem prvič v življenju jedla vegeterjansko pico in moram priznat niti ni tako zelo hudo. Seveda sem se kar smilila sama sebi ko sem gledala moja dva ko sta jedla klasiko z jajčkom ampak ne, moram se potrudit da grejo te vražje kile dol. Vege pice so zakon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?