|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
3.4.2009 23:23:11   
PikicaStonoga
Joj a se spomnite moje zgodbe, k me je kak mesec dva nazaj klical en Bojan kao da se je mal spomnu name pa to pa poklical? Pa sem mu rekla, da sorry da nisem prava Janja, in da nikol nisem nobenga Bojana poznala razen svojga moža, pa mu ni blo nč jasno, da sem poročena, mam otroka ...kr neki no ....no dans tip spet kliče ...pa kaj je folku ...mu SPET povem, da sem Janja ampk da on išče očitno eno drugo Janjouser posted image user posted image user posted image  Pa on vpraša, če nisem doma tam pa tam, pa rečem ne halouser posted image user posted image  Pa on men pbije, da zdej ko sva se pa že tolkrat slišala, me pa ob priliki povabi na kavouser posted image user posted image user posted image  Pa kaj  je folk prtegnjen al kaj??? Sem rekla ne raibm jaz kave, najdi ti seb svojo Janjo in sme mu dol vrgla ...mislim ...kr neki!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
3.4.2009 23:25:28   
janja 27
čer

evo mene pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

dan je bil naporen k sam user posted image user posted image user posted image user posted image
smo meli koline prašiča in kravico..............joj kolk mesa in klobas in vsega...no smo vse pospravli...........HB.......ker se mi je že rolalouser posted image user posted image user posted image user posted image metka bla full full pridnauser posted image user posted image user posted image pri nas je bil sonček cel dan lepo vreme tako da smo bili skoraj cel dan zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa danes naveličala mesa do jeseni...pa še full sem se porezala po dveh prstih HB na levi roki, tko da mam palec prov povit s povojem ker nikakor nismo mogli ustavit krvavitve so že delali paniko da me bodo peljali šivat - ja itak - no way.....no potem smo fino tesno zastinsili pa se je nehalo, kljuva mi pa noter že cel dan..prej sem šla še pod tuš - mater cela umetnost.......mah bo že....jutri odvijem da vidim kaj in kako ma mislim da je šel rez do nohta...ma kr neki nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer sem še vse pospravljala po hiši nisem zjutraj niti potelje pospravla.....tko da sedaj je vse tipitopi punce spita moj je v nočni no sej bom tud jaz šla počasi...

jutri bomo odprle nov deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom tud tam seznamčke or dajala o hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

evelin bravo za hiškouser posted image user posted image user posted image

irma tebiuser posted image user posted image user posted image za avto....komaj čakaš sredo než

gogabojan-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj ne boš slabe volje pri takih stvarehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mbd - ti kr pejd ven v nedeljouser posted image user posted image user posted image punce me pa itak zaposlujeta sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

valla - ja uživanje z svema je nepopisno lepo - zaenkrat je tud pri nas še ok ...manca kr ok sprejema metko .....no bomo videli kaj bo k bo začela grabit po igračahuser posted image user posted image user posted image user posted image

jolly - a si rešila zadevo , je tvoj pol šel na zavod zavarovalnico....upam da nisi čist živcev zgubilauser posted image

lovely - uapm da uživaš an žuru - mal odklopa ne škodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo za user posted image , sej itak test si nardila bil je - , živci so popustili in se ti je vlilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - petek je dan za metekuser posted image user posted image user posted image

talcy - tvoje torte so fenomenalne...mi še kr ne grejo z glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100noga - user posted image user posted image user posted image user posted image za preživet družinski dan....in da je ritka boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pšemek - user posted image user posted image user posted image user posted image za hitro čistačico..sedaj se domek sveti in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image da se ti spet lušta pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lakrneš - ti imaš ša zgleda eno lepo obdobje sedaj -  vse ti uspeva..razumevanje, želje,....naj ti traja dolgo dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem kaj pozbla - verjetno ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
3.4.2009 23:27:07   
PikicaStonoga
Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil user posted image user posted image user posted image  (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopituser posted image user posted image user posted image user posted image  in je bil kr slabe volje user posted image user posted image user posted image  no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4803
3.4.2009 23:28:27   
PikicaStonoga
janja ...dobr da si mal uletela, da se ne menim sama s sabo ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4804
3.4.2009 23:28:33   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mi bomo jutri in v nedeljo večinoma doma. Mal planiram da bi šla naša mala družinica kam na izlet. Saj veste nizkoproračunski izlet. Mal peš ampak ne vem kam ker tle okol prav malo poznam. Me pa mal mika tisto jezero pri vaši hiški Pikicastonoga. Če bom rabla napotke te pokličem.

a Gradiško jezero? Ja men je luštno maš kako urco da greš okol ...tko v naravi za sprehod je fajn, drugače pa nč posebnega ...kdja ot planiraš, soboto al nedeljo? Soboto bi lahko šli skup na sprehod okol jezera ...

U bistvu sem mislila za nedeljo ker v soboto popoldne še moj dela tako da sobota odpade. Lahko pa prideš ti k meni na kavico. Če bo lepo vreme bomo lahko zunaj na sončku. Tvoj bo verjetno delal na hiški.

To pomeni, da si zjutraj fraj? user posted image  Mogoče pa res prideva na čvek :)

Ja pridi. Super bo!!! Se že veselim!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4805
3.4.2009 23:29:04   
PikicaStonoga
sem tok naspidirana dans ...se nam je tok dogajalo, da sploh nisem še zaspana ...za spremembo ni bil monoton dan ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4806
3.4.2009 23:29:29   
janja 27

Joj a se spomnite moje zgodbe, k me je kak mesec dva nazaj klical en Bojan kao da se je mal spomnu name pa to pa poklical? Pa sem mu rekla, da sorry da nisem prava Janja, in da nikol nisem nobenga Bojana poznala razen svojga moža, pa mu ni blo nč jasno, da sem poročena, mam otroka ...kr neki no ....no dans tip spet kliče ...pa kaj je folku ...mu SPET povem, da sem Janja ampk da on išče očitno eno drugo Janjouser posted image user posted image user posted image  Pa on vpraša, če nisem doma tam pa tam, pa rečem ne halouser posted image user posted image  Pa on men pbije, da zdej ko sva se pa že tolkrat slišala, me pa ob priliki povabi na kavouser posted image user posted image user posted image  Pa kaj  je folk prtegnjen al kaj??? Sem rekla ne raibm jaz kave, najdi ti seb svojo Janjo in sme mu dol vrgla ...mislim ...kr neki!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa je mene hotu k sem tud janja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAL HECA

k jaz tud nobenega bojana ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja folk je čist out, mal recesija, mal 21 stoletje, mal to da danes ni važno al si merried al ne  la maš otroke la ne vseeno skačeš čez plot.....

Neposredna povezava do sporočila: 4807
3.4.2009 23:30:43   
PikicaStonoga

To pomeni, da si zjutraj fraj? user posted image  Mogoče pa res prideva na čvek :)

Ja pridi. Super bo!!! Se že veselim!!user posted image user posted image user posted image

OK zmenjeno ...sam te pokličem pol urce prej, bom prišla takrat ko bo Tijana prvič zaspala pa hopš v avto dase vozim ko spim,sej veš, da ne bo tečna v avtu ok? Sam ne morem t točno povedat, ker ne vem kakka bo noč, sam ponavadi zaspi med deseto in enajsto ...pa bi štartala takoj ko zaspi a ok da ti javim takrat?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
3.4.2009 23:31:42   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa je mene hotu k sem tud janja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAL HECA

k jaz tud nobenega bojana ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja folk je čist out, mal recesija, mal 21 stoletje, mal to da danes ni važno al si merried al ne  la maš otroke la ne vseeno skačeš čez plot.....

tole si pa dobr napisala ...user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
3.4.2009 23:32:08   
janja 27

Aja, pa moj je dans reku, da se bo ga napil user posted image user posted image user posted image  (BTW on NE pije), ko se preselimo, ker ma že poln kufr teha našga mini fleta ...finta je bla v tem, da smo šopingirali in valda ko smo not prvlekli 10000 vrečk, nismo meli kam stopituser posted image user posted image user posted image user posted image  in je bil kr slabe volje user posted image user posted image user posted image  no sej se je hecal s tistim o pitju...je to že 1x reku za eno tekmo če bo ne vem kdo zmagal, pa je spil pol pira, pa mu ni šlo več dol ...pač on ni za alko ...sicer pa kak bandidos al pa sangrijo bova pa ziher odprla, da zalijeva selitev ...al pa enga rumenga muškata ...ma kokr hoče, sej se ga lahk jaz napijem takrat za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoj je tak k moj

noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega user posted image user posted image user posted image user posted image

evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

JOKE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ored 4leti že ma sedja k mam otroke pa mi niti ne paše se ga napit....

Neposredna povezava do sporočila: 4810
3.4.2009 23:33:57   
PikicaStonoga

tvoj je tak k moj

noče pit pol pa jaz drinkam namesto njega user posted image user posted image user posted image user posted image

evo onadva bosta čvkala o hiši midve si bove pa nalivaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

JOKE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne sej se ga ni treba napit, sam tko kak deci pa paše spit kdaj pa kdaj ...jaz sicer ZELO redko, ker mi kr nekak ni (mogoče če bi mela družbo, pa mi j emoj noče delatuser posted image user posted image )

sma pol pa kr spijem par deci, se mi pa že user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
3.4.2009 23:35:57   
PikicaStonoga
No zdej grem pa aja tutaja ...moj je že ugasnu TV pa greva pančat ...NOČKOSLAVKO!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4812
3.4.2009 23:39:55   
irma78
Ej superca, hvala ti. Če bo v nedeljo lepo vreme in če bom mojega uspela prepričat za kakšen sprehod, bomo šli pa malo to jezerce pogledat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 4813
3.4.2009 23:40:05   
laknerš

tvoj je tak k moj

JOKE

ma ne sej se ga ni treba napit, sam tko kak deci pa paše spit kdaj pa kdaj ...jaz sicer ZELO redko, ker mi kr nekak ni (mogoče če bi mela družbo, pa mi j emoj noče delatuser posted image user posted image )

sma pol pa kr spijem par deci, se mi pa že user posted image user posted image user posted image

No pol se bom pa jest z Bojanom ful ujela ti pa z mojim. Jest v življenju še nikoli nisem pila alkohola. Še za poroko v cerkvi sem samo usta not namočila, spila pa ne. Moj pa spije sem pa tja kakšen pir ampak nalije se ga pa ne. Se ga pa zato zelo hitro prime. Po enem piru je že čist aut.

Neposredna povezava do sporočila: 4814
3.4.2009 23:40:21   
janja 27

tvoj je tak k moj

JOKE

pr men je isto

mam vino že tri leta spravljeno da bova odprla pa spila -eno mal drago - mah.....mogoče pa bova en danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam en vem kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

Neposredna povezava do sporočila: 4815
3.4.2009 23:41:18   
irma78

ja očitno eni ne odnehajo zlepa. Al si mu pa že po glasu tko všeč, da bi te rad še v živo videl. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4816
3.4.2009 23:41:24   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Ej superca, hvala ti. Če bo v nedeljo lepo vreme in če bom mojega uspela prepričat za kakšen sprehod, bomo šli pa malo to jezerce pogledat.

No pol se pa vidimo!!! Mi gremo tut, sem prepričala moža!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
3.4.2009 23:45:49   
irma78

Če pa potrebujeta še koga za selitev zalit, pa kar povej. Pridemo pomagat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
3.4.2009 23:48:54   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

No pol se pa vidimo!!! Mi gremo tut, sem prepričala moža!!

No, mene ta del še čaka. Bom počakala na nedeljo zjutraj po zajtrku - beri ob 11-ih (tako to izgleda pri nas ob nedeljah). Mogoče se pa res vidimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
3.4.2009 23:50:55   
irma78
Evo naš Niki se je spet zbudil - tako kot včeraj. Samo je imel še zaprte učke, sem mu dala samo dudiko pa je bil takoj tiho. Mogoče je pa samo kaj sanjal? Samo ne vem, da bi se vsak dan zbujal ob istem času? Kakorkoli, upam, da se tole kmalu neha.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
3.4.2009 23:51:49   
irma78
Evo, sedaj imam pa jaz monologe. Ste šle že vse pod kovtre?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
3.4.2009 23:59:27   
irma78
Očitno res.

Nič, potem vas pa tudi jaz zapuščam. Sama s sabo se mi pa res ne da menit. Se že čez dan preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje, pa mirno noč!

Papa

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
4.4.2009 7:22:59   
gogabojan
Jutro.

user posted image spal vse od 22h do 7h.

Mami pa je zaspala šele ob 2.30h. Nisem mogla spati. 1001 misel po glavi, tako da mi je moj dragi naštimu eno igrco na leptopu in sem jo špilala, da sem nehala misliti. To je pomagalo, da sem večer preživela, za zaspati pa ne. Tako da mama pa je spala od 2.30h do 6.30h.

Se kaže en prelep sončen dan. Izkoristite ga maksimalno.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
4.4.2009 7:51:13   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Da vam povem, kako je luštno imeti 2 user posted image  (jolly, preberi user posted image user posted image )
Pravi moj triletnik: "Tilen, pejva se žogat!" in se vsede na tla in mu zakotali žogico. Tilen pase kravce, se žogica prikotali do njega in jo seveda hoče zagrabiti, s tem jo odbije nazaj k Niku. In se "žogata" user posted image  Luštno res user posted image user posted image user posted image

Se delam da ne znam brat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
4.4.2009 7:53:32   
jolly123

Midva sva pa naročila pice ker sva nekaj delala in nisem kuhala. Sem prvič v življenju jedla vegeterjansko pico in moram priznat niti ni tako zelo hudo. Seveda sem se kar smilila sama sebi ko sem gledala moja dva ko sta jedla klasiko z jajčkom ampak ne, moram se potrudit da grejo te vražje kile dol.

Vege pice so zakon user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?