Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 13:36:21
|
|
|
|
čebelka77
|
danes je pa že boljš, sem šla včeraj kr z Blažko spat ob pol devetih, pa sva spali do 6 ih. hura za nas, k nam ga že kakšen mesec serje ponoč. Upam da ji bo to prišlo v navado, prespane noči namreč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 13:37:09
|
|
|
|
čebelka77
|
nova stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 13:38:45
|
|
|
|
čebelka77
|
zdej pa likat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 13:38:48
|
|
|
|
suzy124
|
Kako ste dale svojim jabolko za jest a kuhano al svežo? Jaz mislim mu jutri probat dat jabolko za jest, da bi mu jo potem zmešala z riževo kašico če jo bo rajši jedel Danes je sicer malo boljše jedu, sam je res brez okusa ta kašica.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 13:48:42
|
|
|
|
afnica mala
|
jolly- a ti bučko olupiš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:09:24
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jolly- a ti bučko olupiš? Ne nič ne lupim, samo skuham jo, zraven pa dam spasirano banano pa je njami. Je tko hit usta odpiral, da sem komaj not nosila. Pač banana in korenje rules
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:10:09
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan So me pa iz službe klicali, da bodo drug teden prišli na obisk. So se pa odločili, da mi kupijo voziček, športni del oz. če bova midva z dragijem ga kupila ta vikend, da bodo pač dali denar za voziček. Glede na to, da avtosedež že imam. Mah kr preseda mi ta obisk. Se mi je služba tak zamerila, odkar sem na porodniški da je katastrofa. Ampak bom že potrpela tisti dan. Uf veš kaj tak obisk pa takoj prenesem. Pridejo enkrat na leto, prinesejo voziček s sabo, grejo in jih ne vidim več
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:11:32
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Lahko da je bil preveč lačen že pa je zato kričal...naša če je preveč lačna tudi noče jesti pa se hraniva na 3ure Ja to pa možno, ker je predolgo spal in je skor eno uro kasneje dobil obrok. Pol pa še nov okus...paradižnik...pa je valda tulil. Jutri še enkrat probam, ma da mu je paradižnik všeč, ne morem mu skoz korenje dajat v vsako hrano
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:18:50
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga če g aniv spotli, ampk 2m stran na stopku seid za računalnikom še enkrat : če ga ni v postli ampak 2 metra stran na stolu sedi za računalnikom ... Hvala za podnapise
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 14:21:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:23:42
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jolly- a ti bučko olupiš? Ne nič ne lupim, samo skuham jo, zraven pa dam spasirano banano pa je njami. Je tko hit usta odpiral, da sem komaj not nosila. Pač banana in korenje rules thx- jaz sem jo že olupila, pa drugič. Pri nas pa banana kakor kdaj- upam, da zdaj bo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:42:07
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Danes grem pa zvečer ven z eno zlo prijetno družbo. Prvič po porodu. Se zelo veselim. Tamalga zvečer podojim, pa šibam A si že zdrava? Jaz pa še kar vročino
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:42:31
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala thx- jaz sem jo že olupila, pa drugič. Pri nas pa banana kakor kdaj- upam, da zdaj bo Škodit itak ne more ;)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 14:42:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla. MAXIMALNO UŽIVAJ!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 14:45:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 15:00:49
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Jaz sem pa včeraj dobila menstruacijo!! Shit, kok sem bla jezna. Sem res mislila, da je še nekaj časa ne bo Danes grem pa zvečer ven z eno zlo prijetno družbo. Prvič po porodu. Se zelo veselim. Tamalga zvečer podojim, pa šibam Jaz grem pa jutri zvečer malo ven. Tudi prvič po porodu valla uživaj danes.
< Sporočilo je popravil coccinella -- 27.3.2009 15:01:17 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 15:12:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: valla. Jaz sem pa včeraj dobila menstruacijo!! Shit, kok sem bla jezna. Sem res mislila, da je še nekaj časa ne bo Danes grem pa zvečer ven z eno zlo prijetno družbo. Prvič po porodu. Se zelo veselim. Tamalga zvečer podojim, pa šibam Jaz grem pa jutri zvečer malo ven. Tudi prvič po porodu valla uživaj danes. Ko tole berem, je pa tud mene prijelo, da bi šla jutri zvečer v kino z mojim dragim ...ker bomo itak prespali pri tašči in ne bi bil problem jo spravit spat in it na predstavo po osmi uri ...:) mogoče pa res ...če ne bova preveč utrujena ...joj pa še tist ko moj dragi dela ne vem če bo gotovo ...no v kratkem pa res greva v kino ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 15:23:25
|
|
|
|
jolly123
|
Ja pol pa kar vse uživajte maksimalno Mi bomo doma...itak
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 15:45:56
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ja pol pa kar vse uživajte maksimalno Mi bomo doma...itak Jaz tudi Jolly, nisem šla nikamor sama brez prikolic (beri in tamal) že lepi čas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 15:48:50
|
|
|
|
iraira
|
Sem si ravnokar zmerila vročino, ker se tako povoženo počutim _ 37.8 . Zgleda da bo mene tudi doletelo to kar tebe Jolly
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 16:22:57
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojla. Evo mi smo s sprehodka. In smo se še prej najedli. Zdaj mami kuha korenček. Upam da mi rata no. Vzunaj je na trenutke tako zapihalo, da sem mislila, da me bo odpihnilo (ne glede na mojo težo ). Drgač pa je bilo fullll toplo in lepo. Men pa je dolgčas. Bojan se je fulll kregu, ker sem se hotela z njim in Rokom igrati. Pa je reku da sem tečna, zakaj nikoli ne pustim, da se onadva sama igrata. Kr neki.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 16:25:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, kok dolgo ve kuhate korenje??? Nimam pojma, kak naj vem da je kuhano. Probat pa ga ne morem, ker korenja ne MARAM, GA NE PRENESEM.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 16:45:27
|
|
|
|
Lovely
|
Dan punce, evo mene. Danes zjutraj sem šla od doma ob pol devetih in prišla pred eno urco dam. Ja, moj mož je bil že doma in je baje bil zelo zmeden ko naju ni bilo, mu nisem povedala kdaj pridem in je po moje mislil, da bom kar ob ene 12h doma. Je dobil svojo kazen za bedarije, ki jih je zganjal od srede na SOFu. HB je bil pa uspešen. Baje. Bomo vidli na računu . Valla, blagor teb za menstro, jaz bom šla počasi kar test kupit, če se mi bo dalo danes če ne pa jutri. Me je strah ko . Jolly, veš kaj se meni zdi. Da si ti ena taka konkretna babnica k rabi ob sebi takega tipa k jo zna dobro shendlat. Sem gledala malo vajine fotke na FB. Mi zgledaš taka zelo unikatna in posebna. Prosim vzemi to kot kompliment. In je toliko slabše zanj če se ne bo kaj kmalu naučil kako je treba s tabo v novi vlogi... Mislim pa, da delaš maksimalno kar je v tvoji moči, however it takes two to tango - torej se mora potruditi tudi on če ne ne bo nič. Čas si pa le vzemi, pomaga. Zdaj ko je moj doma šele vidim kolk sem utrujena. Za znoret. Vse me boli pa oči se mi zapirajo pa zdi se mi, da mi ful srce razbija k sem tok ene kave spila te dni. Tko da zdaj u izi. Še zmer me hoče neki depra, ne vem zakaj. Res rabim eno konkretno meditacijo in taiji ob morju. Ponavadi sem šla za 5 dni na taiji tabor v Poreč za prvomajske in smo delali 5 ur na dan, kak raj ej. Bog ve kdaj bom spet lahko... Pogrešam moje morje. MOJE Lučka , mah sej ne, lahk je tud tvoje ko maš že 1 val doma.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 16:46:09
|
|
|
|
Lovely
|
Gogabojan, sej ne da te ignoririam sam pojma nimam za korenje. Pa farma na FB mi ne potegne :(
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 27.3.2009 16:48:31
|
|
|
|
Lovely
|
Sam a je to naključje, da ko sem jaz gor nobene ni? Počasi bom začela razmišljat o tem, da me nobena ne mara za čvek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?