|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
27.3.2009 13:36:21   
čebelka77
danes je pa že boljš, sem šla včeraj kr z Blažko spat ob pol devetih, pa sva spali do 6 ih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hura za nas, k nam ga že kakšen mesec serje ponoč. Upam da ji bo to prišlo v navado, prespane noči namreč.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.3.2009 13:37:09   
čebelka77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nova stran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.3.2009 13:38:45   
čebelka77
zdej pa likat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.3.2009 13:38:48   
suzy124
Kako ste dale svojim user posted image jabolko za jest a kuhano al svežo?
Jaz mislim mu jutri probat dat jabolko za jest, da bi mu jo potem zmešala z riževo kašico če jo bo rajši jedeluser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je sicer malo boljše jedu, sam je res brez okusa ta kašica.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.3.2009 13:48:42   
afnica mala
jolly- a ti bučko olupiš?

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
27.3.2009 14:09:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Ne nič ne lupim, samo skuham jo, zraven pa dam spasirano banano pa je njami. Je tko hit usta odpiral, da sem komaj not nosila. Pač banana in korenje rules user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
27.3.2009 14:10:09   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

So me pa iz službe klicali, da bodo drug teden prišli na obisk. So se pa odločili, da mi kupijo voziček, športni del oz. če bova midva z dragijem ga kupila ta vikend, da bodo pač dali denar za voziček. Glede na to, da avtosedež že imam.

Mah kr preseda mi ta obisk. Se mi je služba tak zamerila, odkar sem na porodniški da je katastrofa. Ampak bom že potrpela tisti dan.

Uf veš kaj tak obisk pa takoj prenesem. Pridejo enkrat na leto, prinesejo voziček s sabo, grejo in jih ne vidim več user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
27.3.2009 14:11:32   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Lahko da je bil preveč lačen že pa je zato kričal...naša če je preveč lačna tudi noče jesti pa se hraniva na 3ureuser posted image

Ja to pa možno, ker je predolgo spal in je skor eno uro kasneje dobil obrok. Pol pa še nov okus...paradižnik...pa je valda tulil. Jutri še enkrat probam, ma da mu je paradižnik všeč, ne morem mu skoz korenje dajat v vsako hrano user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
27.3.2009 14:18:50   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

če g aniv  spotli, ampk 2m stran na stopku seid za računalnikom

še enkrat : če ga ni v postli ampak 2 metra stran na stolu sedi za računalnikom ...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za podnapise user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 14:21:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
27.3.2009 14:23:42   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ne nič ne lupim, samo skuham jo, zraven pa dam spasirano banano pa je njami. Je tko hit usta odpiral, da sem komaj not nosila. Pač banana in korenje rules user posted image

thx- jaz sem jo že olupila, pa drugič. Pri nas pa banana kakor kdaj- upam, da zdaj bo

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
27.3.2009 14:42:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Danes grem pa zvečer ven z eno zlo prijetno družbo. Prvič po porodu. Se zelo veselim. Tamalga zvečer podojim, pa šibam user posted image

A si že zdrava? Jaz pa še kar vročino user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
27.3.2009 14:42:31   
jolly123

thx- jaz sem jo že olupila, pa drugič. Pri nas pa banana kakor kdaj- upam, da zdaj bo

Škodit itak ne more ;)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
27.3.2009 14:42:33   
PikicaStonoga
valla. MAXIMALNO UŽIVAJ!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 14:45:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3565
27.3.2009 15:00:49   
coccinella

Jaz sem pa včeraj dobila menstruacijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Shit, kok sem bla jezna. Sem res mislila, da je še nekaj časa ne bo user posted image user posted image

Danes grem pa zvečer ven z eno zlo prijetno družbo. Prvič po porodu. Se zelo veselim. Tamalga zvečer podojim, pa šibam user posted image

Jaz grem pa jutri zvečer malo ven. Tudi prvič po porodu user posted image user posted image user posted image

valla uživaj danes. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 27.3.2009 15:01:17 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
27.3.2009 15:12:35   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Jaz sem pa včeraj dobila menstruacijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Shit, kok sem bla jezna. Sem res mislila, da je še nekaj časa ne bo user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri zvečer malo ven. Tudi prvič po porodu user posted image user posted image user posted image

valla uživaj danes. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko tole berem, je pa tud mene prijelo, da bi šla jutri zvečer v kino z mojim dragim ...ker bomo itak prespali pri tašči in ne bi bil problem jo spravit spat in it na predstavo po osmi uri ...:) mogoče pa res ...če ne bova preveč utrujena ...joj pa še tist ko moj dragi dela ne vem če bo gotovo ...no v kratkem pa res greva v kino ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
27.3.2009 15:23:25   
jolly123
Ja pol pa kar vse uživajte maksimalno user posted image  user posted image Mi bomo doma...itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
27.3.2009 15:45:56   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja pol pa kar vse uživajte maksimalno user posted image  user posted image Mi bomo doma...itak user posted image

Jaz tudi Jolly, nisem šla nikamor sama brez prikolic (beri user posted image  in tamal) že lepi časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
27.3.2009 15:48:50   
iraira
Sem si ravnokar zmerila vročino, ker se tako povoženo počutim _ 37.8user posted image . Zgleda da bo mene tudi doletelo to kar tebe Jollyuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
27.3.2009 16:22:57   
gogabojan
Ojla. Evo mi smo s sprehodka. In smo se še prej najedli.

Zdaj mami kuha korenček. Upam da mi rata no.

Vzunaj je na trenutke tako zapihalo, da sem mislila, da me bo odpihnilo (ne glede na mojo težouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Drgač pa je bilo fullll toplo in lepo.

Men pa je dolgčas. Bojan se je fulll kregu, ker sem se hotela z njim in Rokom igrati. Pa je reku da sem tečna, zakaj nikoli ne pustim, da se onadva sama igrata. Kr neki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.3.2009 16:25:06   
gogabojan
Punce, kok dolgo ve kuhate korenje???

Nimam pojma, kak naj vem da je kuhano. Probat pa ga ne morem, ker korenja ne MARAM, GA NE PRENESEM.

Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.3.2009 16:45:27   
Lovely
Dan punce,

evo mene. Danes zjutraj sem šla od doma ob pol devetih in prišla pred eno urco dam. Ja, moj mož je bil že doma in je baje bil zelo zmeden ko naju ni bilo, mu nisem povedala kdaj pridem in je po moje mislil, da bom kar ob ene 12h doma. Je dobil svojo kazen za bedarije, ki jih je zganjal od srede na SOFu. user posted image  HB je bil pa uspešen. Baje. Bomo vidli na računu user posted image .

Valla, blagor teb za menstro, jaz bom šla počasi kar test kupit, če se mi bo dalo danes če ne pa jutri. Me je strah ko user posted image .

Jolly, veš kaj se meni zdi. Da si ti ena taka konkretna babnica k rabi ob sebi takega tipa k jo zna dobro shendlat. Sem gledala malo vajine fotke na FB. Mi zgledaš taka zelo unikatna in posebna. Prosim vzemi to kot kompliment. In je toliko slabše zanj če se ne bo kaj kmalu naučil kako je treba s tabo v novi vlogi... Mislim pa, da delaš maksimalno kar je v tvoji moči, however it takes two to tango - torej se mora potruditi tudi on če ne ne bo nič. Čas si pa le vzemi, pomaga.

Zdaj ko je moj doma šele vidim kolk sem utrujena. Za znoret. Vse me boli pa oči se mi zapirajo pa zdi se mi, da mi ful srce razbija k sem tok ene kave spila te dni. Tko da zdaj u izi.

Še zmer me hoče neki depra, ne vem zakaj. Res rabim eno konkretno meditacijo in taiji ob morju. Ponavadi sem šla za 5 dni na taiji tabor v Poreč za prvomajske in smo delali 5 ur na dan, kak raj ej. Bog ve kdaj bom spet lahko... Pogrešam moje morje. MOJE Lučka user posted image , mah sej ne, lahk je tud tvoje ko maš že 1 val doma.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.3.2009 16:46:09   
Lovely
Gogabojan, sej ne da te ignoririam sam pojma nimam za korenje.
Pa farma na FB mi ne potegne :(

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.3.2009 16:48:31   
Lovely
Sam a je to naključje, da ko sem jaz gor nobene ni? Počasi bom začela razmišljat o tem, da me nobena ne mara za čvek user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?