Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 13:06:54
|
|
|
|
metuljčica1
|
Eto ena naših prigod.Tamala(20m) ima eno grdo navado, ki je nikakor ne moremo odpravit.Prst večkrat iz nosa nese v usta.Pa se zadnjič peljemo iz vrtca, pa tavečje pravi:Mami še dobro da Neža že kosila.
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 14:03:52
|
|
|
|
maya2
|
Ja tiste 'baucke' med prsti tudi naša rada čisti , pa mislim da sem si čisto sama kriva, ko je bila še majhna, sem jo tako zamotila, da sem jo v miru previla Pri nas je trenutna fora: v dnevno sobo prinese odejo, jo da na tla potem pa nanjo spravi vse punčke, medvedke..... pa še jaz moram it, ker pravi, da je na plaži .... očitno tudi pogreša poletje
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 6.3.2009 10:37:50
|
|
|
|
lilka
|
Naša 22M se zdej s svetlobno hitrostjo govorno razvija in včasih trešči kakšen tak stavek: ko se je vsedla na plenio in je ni mogla ven potegnit je možu rekla zjutraj v postli: "Ati, pomagaj nona se ja na rit zalepla!
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 11.3.2009 8:42:21
|
|
|
|
Pikica76
|
Naš pa ima že pol leta dojenčka v trebuhu (čeprav je naš dojenček star že 4-mesece) in potem poslušamo take izjave: moj dojenček tudi zdajle čokoladno mleko pije, ko jaz pijem, ali pa ko hodimo pa se ustavi pa pravi : " aua trebušček me boli", pol pa jaz čist zaskrbljena, pa pravi: "dojenček me je brcnu". Zadnjič ni mogel zaspati pa se dere: "mami, mami, moj dojenček se je odločil, da ne more bit več noter v trebušček, zdaj je čas da gre ven?!?"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
vstajanje ponočitinchek1980Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?da, vedno (
17%)
da, pogosto (
30%)
zelo redko (
31%)
nikoli (
22%)
Število vseh glasov: 185Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!