Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 2.3.2009 21:23:45
|
|
|
|
benika
|
Moj se po stanovanju sprehaja s prazno stekleničko od Actimela in poje vanjo.
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 2.3.2009 21:51:27
|
|
|
|
darja72
|
Moja dva si nadeneta nahrbtnike, splezata na tanizki toboganček in skačeta dol, kot padalca. In to tako, kot počnejo padalci v resnici. Sta namreč videla moj padalski filmček...
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 2.3.2009 22:43:09
|
|
|
|
r1ta
|
Modre kocke (izključno samo modre) si zatlači za majčko/bodi.
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 2.3.2009 22:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Je se majhna,a mi je najbolj hecno ko ploska z nogicama in to ze ves cas
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 9:14:17
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Prav tako si svojo dekico čez glavo pogrne in hodi nazaj z njo na glavo, nato se pa vsake toliko ustavi in pogleda izpod nje, reče kuku, si jo pogrne nazaj in nadaljuje z vzvratno hojo . Lonček s sokom si pospravlja v hladilnik. Ko je žejen odpre hladilnik, ga zapre, naredi dva požirka, ponovno odpre hladilnik in jo postavi nazaj. In to naredi neštetokrat na dan. Je verjetno videl moža, ko pije direkt iz hladilnika mleko in ga spet postavi nazaj . Ves čas tepihe popravlja če se kak rob zaviha. Ne more mimo brez da bi ga popravil . Kar naprej igrače sortira, bog ne daj, da se kak avtomobilček med kockami znajde, mora takoj popraviti stanje . S prazno rolo od toalet papirja hodi okoli in gleda na eno oko skozi njo. Včasih se čemu tako približa da se v oko tresne, samo da vidi še od blizu. Velikokrat je to kar moje oko . In še veliko je tega.................. Star je pa 17 mesecev .
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 9:18:34
|
|
|
|
diva 4
|
Naša cele dneve pleše.Se oblači ,pa vmes par plesnih korakov, pa si majico potegne čez glavo in spet par plesnih korakov, pa roke v rokave pa spet par korakov... Mali pa si spodnji del trenerke ali pižame , da na glavo kot kapo in mu potem hlačnice visijo z glave do riti, kot dva ogromna uhlja
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 9:23:09
|
|
|
|
rija
|
ja, itak, da sem čudna ampak vse to kar tukaj pišete, zame ni nič nenavadnega, pač pa nedolžna otroška razigranost in radovednost....
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 11:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je nenavadno samo nasledenje: kos edi na školjki, vedno obvezno obrne toaletni papir tako, da je zadnji papirček odzadaj, da torej nič ne binglja navzdol . Kar zna biti v prihodnje malo nerodno. Ker pri meni pa mora biti ravno kontra, zadnji papirček mora biti obvezno spredaj prosto viseč .
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 11:19:34
|
|
|
|
rija
|
aaaaaaaa....jaz sovražim, če je papirček odzadaj
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 11:23:01
|
|
|
|
higuys
|
Doji svojo ninico - žabo. Je pa fantek in se tega zaveda saj je "žabin tatek", samo , ko doji žabo je pač mamica.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2009 11:23:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 11:23:27
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja72 Moja dva si nadeneta nahrbtnike, splezata na tanizki toboganček in skačeta dol, kot padalca. In to tako, kot počnejo padalci v resnici. Sta namreč videla moj padalski filmček... Fuuuuuull dobro!
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 11:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija aaaaaaaa....jaz sovražim, če je papirček odzadaj Jaz tudi. Kar živčna ratam, ko to dela. Moram mus popavit. Pa potem spet ona, pa jaz, grrrrr
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 14:18:51
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, itak, da sem čudna ampak vse to kar tukaj pišete, zame ni nič nenavadnega, pač pa nedolžna otroška razigranost in radovednost.... Ne, nisi čudna, samo zabavo kvariš A ni vseeno, kako to poimenuješ... vsekakor je zabavno slišati kaj vse "razigranega" in "radovednega" (pa naj bo po tvoje ) počno naši otroci . Sicer pa, kako pa kaj pri vas?
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 15:09:12
|
|
|
|
rija
|
ja, sori...zabavo pa res kvarim pri nas je ludo....mali je zakon sploh jezik ma strašno oster....
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 15:10:19
|
|
|
|
wing
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana Pridejo obdobja, ko pri naši pupi (14,5 meseca) opazim kakšno nenavadno obnašanje. Zadnjih nekaj dni ima noro novo foro: vzame kuhinjski serviet in si ga nadene čez glavo, tako da nič ne vidi, in tako "slepa" hodi naokrog Zanima me, ali tudi vaši otroci počnejo kaj podobnega oziroma kaj drugega, kar se vam zdi nenavadno. Naša (15m) tudi svašta izvaja. Za razliko od tvoje, ki operira s servieto, naša kar miži, prav tišči veke skupaj in hodi, ne vem zakaj...pa se smeje zraven, se ji zdi zelo zanimivo. Pa rikverc hodi in se zaletava v vse živo. Ehhh
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 3.3.2009 16:05:56
|
|
|
|
mateyka
|
Naša (15m) tudi svašta izvaja. Za razliko od tvoje, ki operira s servieto, naša kar miži, prav tišči veke skupaj in hodi, ne vem zakaj...pa se smeje zraven, se ji zdi zelo zanimivo. Pa rikverc hodi in se zaletava v vse živo. Ehhhuser posted image user posted image ej! naša tud!
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 4.3.2009 22:49:48
|
|
|
|
blak
|
Finta, ki je aktualna kakih 3-4 dni:naš skoraj triletnik se večkrat na dan usede na tla, sezuje copate in nogavice in si čisti mucke (tiste od nogavic) med prstki In danes se z mojim vračata iz vrtca pa ga moj vpraša, če to dela tudi v vrtcu. Ta mali pa : "Neeeee!!!!" Puuuuhhh, moj si oddahne, ta mali pa nadaljuje: "je rekla učiteljica, da se to dela doma!!!"
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 8:58:26
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Finta, ki je aktualna kakih 3-4 dni:naš skoraj triletnik se večkrat na dan usede na tla, sezuje copate in nogavice in si čisti mucke (tiste od nogavic) med prstki Naša tudi to dela že dolgo cajta.Zdaj bo maja stara 6 let pa to počne odkar si je znala zokne potegnit z noge
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 10:26:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 IZVIRNO SPOROČILO: blak Finta, ki je aktualna kakih 3-4 dni:naš skoraj triletnik se večkrat na dan usede na tla, sezuje copate in nogavice in si čisti mucke (tiste od nogavic) med prstki Naša tudi to dela že dolgo cajta.Zdaj bo maja stara 6 let pa to počne odkar si je znala zokne potegnit z noge joj, to sem počela tudi sama in tudi moj otrok to počne.....pravi, da si čisti trnje iz prstkov
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 12:43:46
|
|
|
|
Aja1
|
Naša pa zvečer, ko gre pred spanjem na wc vzame en papirček in obriše nos, potem še enega, in še enega,... Potem moram papir vzeti, ker ona bi to počela, dokler papir pač je. Če pa iz noska ne gre nič ven, pa pljune, da je papirček moker.
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 12:45:16
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Finta, ki je aktualna kakih 3-4 dni:naš skoraj triletnik se večkrat na dan usede na tla, sezuje copate in nogavice in si čisti mucke (tiste od nogavic) med prstki In danes se z mojim vračata iz vrtca pa ga moj vpraša, če to dela tudi v vrtcu. Ta mali pa : "Neeeee!!!!" Puuuuhhh, moj si oddahne, ta mali pa nadaljuje: "je rekla učiteljica, da se to dela doma!!!"
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 12:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Naša pa zvečer, ko gre pred spanjem na wc vzame en papirček in obriše nos, potem še enega, in še enega,... Potem moram papir vzeti, ker ona bi to počela, dokler papir pač je. Če pa iz noska ne gre nič ven, pa pljune, da je papirček moker.
|
|
|
|
RE: Kaj nenavadnega počno naši otroci 5.3.2009 12:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Finta, ki je aktualna kakih 3-4 dni:naš skoraj triletnik se večkrat na dan usede na tla, sezuje copate in nogavice in si čisti mucke (tiste od nogavic) med prstki In danes se z mojim vračata iz vrtca pa ga moj vpraša, če to dela tudi v vrtcu. Ta mali pa : "Neeeee!!!!" Puuuuhhh, moj si oddahne, ta mali pa nadaljuje: "je rekla učiteljica, da se to dela doma!!!" tole je cist Janezkovo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Pogradi.пеперутка16Da/ne in zakaj?Da. (
54%)
Ne. (
44%)
Ne vem. (
3%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!