simonakr -> RE: Februarčice 2009 (1.4.2009 9:41:54)
|
Jutro! Rebeka - pri naju ponoči poje najprej eno stran, pri drugem obroku pa drugo stran, redko obe, čez dan ko je pa manj mleka pa vedno obe. Je pa res da nikol nimava 12 ur razlike, midve mava 4 do max 6 ur, pa že takrat mi potem dobesedno šprica ven. A te nič ne bolijo? Pikica - [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] da bo ja vse v redu! Urša08 sej vem da bo 18.5 hitr tuki ampak vseen. Sej veš da je smotan z vsemi plenicami okrog skakat [sm=smiley36.gif] Ajvy - ni nas zalilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ja res smo klepetale samo tole je pa že preveč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Piskot - lepo za takele mere, pa držim pesti da ni alergija. Katjusa - a ti si ga pa kar cenzurirala? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Boma - Jest naši dam al copatke al pa nogavičke take mal debelejše, tko da jih ne zbrca dol. Mihajlo - jest sm pico jedla pa ni blo nč panike, samo na svoj del sm dala veliko man paradižnika in nič gob in manj začimb - pa je bla vseen dobra. Mi pa danes začnemo z kaplicami; najprej eno pol bomo pa vidl. Mi je pa P reku da naj ene par dni eno, pa pol 2 pa tko naprej; če bi se pa krči pojavil pa za nekej časa prekint potem pa jovo na novo, če pa še ne bi blo bolš grem pa po D3. Aja ena vem da je bila mala zlatenčna in slabokrvna, samo sem pozabila katera. Kdaj je to odkrila, a takoj po rojstvu, al kasnej? Naša je po mnenju P še mal zlatenčna, če ne bi v 3 tednih zginl, morm nazaj do njega, da damo kri pregledat. tolk za zdej...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|