|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
31.3.2009 9:53:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

eno vprašanje.....kdaj se cepi za rotavirus?

Prva doza s prvim obveznim cepljenjem... Torej nekje pri treh mesecih...
Nas to čaka drugi teden!!! user posted image  user posted image

Če se ne motim je ena doza 66€...
hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.3.2009 9:54:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

[

najlepša hvala za zajtrk....

naš anglček dons aja k velikuser posted image user posted image user posted image user posted image mel čez 22 je šel spat pa je spal do pol 7 in potem pojedu zajtrk in spi naprej.... zdej še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image benjamin

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
31.3.2009 10:21:18   
Urša08
Oj!

Balonchy in brkn83 sem vama poslala slikice.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.3.2009 10:40:23   
brkn83
majchy - js sem super, sam mal me moti tole grdo vreme. Ampak midva se bova zdele počasi vseen odpravla na en sprehod.

urša - hvala za slikice.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
31.3.2009 11:57:24   
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Naš ptiček ima pa danes 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image

To bo še žur danes... user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
31.3.2009 13:18:45   
Balonchy
Urša - hvala...

Grem pogledat... user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
31.3.2009 13:53:22   
Urša08
Rebeka tudi tebi sem poslala slikice.user posted image

Moram povedat da je danes Nejc boljši, je bil zjutraj brez vročine in se je lepo igral. Bomo videli kaj bo večer prinesel. Trenutno spančka, Žiga je pa pod igralnim lokom. Je tako začel igračke gledat, pa se smejat user posted image . Ga je tok luštn opazovat kako napreduje user posted image . Mi smo danes do večera sami. Sej gre samo tale vreme mi malce nagaja. Jaz bi sončka ne pa dežuser posted image .

Kako ste pa ostale?

Kolumbo čeprav z veliko zamudo ampak vseeno iz srca ti želim vse najboljše, naj se ti uresniči vse po čemer hrepeniš.user posted image Smo šli v soboto mimo Zbilj in če bi vedla, da maš same dobrote bi se kr ustavila user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
31.3.2009 14:22:04   
brkn83
ka ste vse peljale svoje sončke na sprehod????? No midva sva že iz sprehoda, zdej se je pa najedu in elpo zaspal. Verjetno še pa bova šla popoldne enkrat na sprehod, če ne bo dežja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 14:40:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
31.3.2009 14:46:24   
simonakr
No mi smo nazaj iz posvetovalnice in imamo 4150 g, 54,5 cm in glavico 36,5 cm. Drugače je vse ok, pediatru se je smejala, le UZ za kolke imamo šele 18.5 user posted image user posted image user posted image user posted image - do takrat pa široko povijanje user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ej a je v Lj al pa v Domžalah kaj manj za čakat?

Dejte mi povedat kako dajete kaplice - kar na žlico pa v usta al med mleko al kako?

Dons pa sploh noče spat - 2x po pol ure od 6 zjutri pa do zdele user posted image user posted image - samo da ne bo zvečer preveč zaspana, da ne bi mogla pol zaspat.

< Sporočilo je popravil simonakr -- 31.3.2009 14:50:55 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
31.3.2009 14:47:38   
sunny24
Dan! Kako kaj?
Mi smo bol po vremenu...zaspano...user posted image  Vn ne moremo, k full piha...Smotano v glavnem! Z gajo smo same...Zdej sm jo dala pančat v postlco, ma ne vem, če je zaspala-posluša muziko iz vrtiljaka... Je zvečer zaspala okoli 24h, zbudila se je za papcat ob 7h in pol smo vsi trije potegnli do 11h oz Gaja do 11:30. Le po kom je ta otrok pobral spanje??? HMMMMM...user posted image user posted image user posted image

Jst pa jutri nimam pregleda pri G, ker sem dobila v četrtek M user posted image user posted image user posted image , pa mi še kar traja, tko, da mam pregled 4.4. ...Matr je nism prov nič pogrešala te user posted image ...
balonchy, čestitke za 3 mesece! user posted image user posted image user posted image
kolumbo, ti si prava shopping girl! user posted image user posted image user posted image   Mi2 bi se pošteno ujele s tem šopingom...user posted image user posted image user posted image

ursa, super, da je Nejc že bujše! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.3.2009 14:49:10   
Katjusa
Naš Benči je dons tud tak angelček..... ne morem verjet, da gre čas tako hitro in da je že cel mali možic, kot je napisala kolumbo maha z rokami, se trudi dosečt kako visečo igračko, se smeje in pogovarja.... prav zadovolen je videt.... polek vsega tega pa dons tok pridno spi in ko je buden je priden..... upam, da nisme vsega zdej pokvarla k ga tok hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Kolumbo nema slikic ker sme z cito obe imele aparat s sabo pa nobena ga ni ven potegnlauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa perilo zlagat in enga dat sušit dokler otroc spijo, pa čokolade se mi lušta tak, da navalim na hladilnik zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
31.3.2009 14:51:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Jst pa jutri nimam pregleda pri G, ker sem dobila v četrtek M user posted image user posted image user posted image , pa mi še kar traja, tko, da mam pregled 4.4. ...Matr je nism prov nič pogrešala te user posted image ...

super za spanjeuser posted image user posted image user posted image zvoja pa moj bosta čudovit par sam ne vem kdo bo kej deluuser posted image user posted image user posted image user posted image sta kr za užent veš kolk vnučkov bome mele če bosta skos v postliuser posted image user posted image user posted image user posted image

a je tvoja M tud čist črna, jst sem jo dobla včeraj zvečer pa je črna k temauser posted image user posted image user posted image user posted image je to vredu?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.3.2009 14:52:22   
sunny24
simonakr, jst ji kaplce dam al na dudo al pa ji v mleko zmešam-te proti krčkom. vitaminčke ji dam pa kar z uno pumpico direkt v usta, k je pršla zravn.
Gaja ma tudi UZ kolkov šele maja-pr 3 mesecih. No, nam vsaj ni treba široko povijat, tako, da nimamo panike. Ti pa verjamem, da je smotano to široko povijanje...
Pa super, da je vse ostalo blo na pregledu OK! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.3.2009 14:55:34   
sunny24
Ja katjusa, naša2 sta res za skupi! user posted image user posted image user posted image

Jst mam prov normalno M, celo brez kakih bolečin-kar je full čudno pr meni ko ne pijem tabletk...Sam ta hudič traja že full cajta...user posted image   Ne vem pa kaj ti rečt glede barve tvoje M...user posted image  Če bo še tko pa G pokliči in vpraši...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
31.3.2009 15:12:34   
tanci29
hej na hitrco se javim, ker glih oba drmuckata ampak enega pričakujem da se bo kmalu zbudil-erik

smo ok doma se lepo rihtamo..malo je drugačen ritem ker sem sama z obema cel dan tako da je kar pestro..erik ima iste fore pa še kakšno je naumil( sedaj doseže vrata in odpre, gre v pralnico in mi tam use gumbe premakne) tako da sem danes poslala možeka po ključ da začnem zaklepat ker drugače sploh ne bomo praliuser posted image ...tudi pečico je pogruntal kako se prižge tako da smo varovalko ven vrgli da se kaj ne zgodi, pogruntal je tudi da lahko spleza na mizo, učeri mi je prinesel največji nož ki je v najvišjem predalu( me je skor kap), tako da očitno bom začela use na omare čist navrh zlagat

sem prebrala da ste uživale na srečanjuuser posted image ...

urša-fajn da je Nejček bolje
ajvy-kako ste vi? so ugotovili kaj je Tarji

vse ostale kolumbo katjuša sunny brkn simona rebeka balonchy mihailo in tako naprej vam pa en lep dan

jutri imava s Hano prvo posvetovalnico, me prav zanima kolko je zrasla

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
31.3.2009 15:17:56   
sunny24
tanci, je prov lepo prebrat, da je Erik OK in da je tak mali "hudiček"...user posted image  Sam uf, to pa ahti s temi noži...

Lep dan tudi tebi! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.3.2009 15:35:36   
brkn83
no js pa sem zdele ravno poslala mail na faks, da se dogovorim za naslov magistrske naloge. Bo treba počasi začet migat, no prej pa še moram nekaj izpitov narediti.

zdej pa bo Nik počasi moral jesti, potem pa greva na sprehod.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.3.2009 15:54:00   
Maksi1
Helou iz burjaste Gorice še z moje strani.

Par komentarjev:
Sunny - res je grdo vreme. Mi tudi ne rabimo široko povijat, ampak se je moj mož odločil, da bomo to počeli do UZ kolkov v maju.  A si ti že kaj razmišljala o vrtcu? Vzadnjič sem videla, da si bla na morju z Gajo - a si šla čez ITA?

Balonchy - user posted image  user posted image  user posted image  za dosežene 3 mesece. Pa hvala za kavico s priboljškom je pašala.

Kolumbo - tudi jaz z zamudo, ampak od srca: ČESTITKE. Paše imet RD, če potem lahko cel teden zapravljaš (za bone).

Tanci - sem vidla, da obstajajo ena varovala za omare in predale, da jih otroci ne odpirajo. Si jih že kaj gledala? Jaz sem samo videla reklamo, da ne vem, če so zakaj.

Cepljenja - mi bomo verjetno cepili proti rota virusu, ne vem pa če bi še za pnevmokoke. Kaj boste pa ostale naredile?

Spanje - tej naši sončki so vsi podobni: približno iste dneve več oz. manj časa spijo. Tudi naša je danes podrla rekord v jutranjem spanju. user posted image

Smo pa ble danes pri pediatrinji, ker se mi je zdelo, da tisti mozoljčki le niso tako nedolžni in sva dobile eno antibiotično mazilo. Pa še je rekla, da naj vedno, ko jo pestvam, dam na rokav plenico, ker da lahko sintetika ali volna, še bolj razdražijo kožo.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.3.2009 15:56:04   
tanci29
balonchy-čestitke vašemu ptičku za tri meseceuser posted image user posted image user posted image

sunny-ja tole z noži me je kar vrglo, zdej skos za njim hodm...morm najdt en plac kam jih sploh lahko dam, pa nisem nč najdlauser posted image

brkn-ja naša Hana je šla danes na sprehod...je prišel dedi na obisk pa jo je ven odpeljal malo na zrak..

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.3.2009 15:58:54   
Maksi1
Pa še vprašanje:
enkrat sem zasledila, da boste omejile dostpe do albumov in da ena od vas zbira mejle, gsm,...kateri moram to poslat?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.3.2009 15:59:48   
sunny24
maksi, kako kaj? Kako kaj Zarja?
Fajn piha, a?
Jst je ne bom dala v vrtec, ker bom itak na začetku delala sam pet-sob oz sob-ned zjutraj al pa popoldne in bomo že skombinirala z mojim.
Pa ne dam jim 460 evrov na mesec za vrtec...Naj si ga v rit vtaknejo. Pol pa jo bomo vpisali v ITA v zamejski vrtec-40 evrov na mesec.
Ma smo šli v sestjano na morje...Smo sam rojstni list vzeli s sabo in šli. Je rekla znanka k dela na matičnem da je rojstni list za ITA prov zadosti...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.3.2009 16:00:29   
tanci29
maksi-ja sem enkrrat kupila ena varovala u baby centru pa jih nismo nikol gor namontiral, ker kakšen predal se mi zdi da pa le mora met za dušo, ampak zdej jih bom pa sigurno dala gor na tele ta nevarne(sem že pozabla na varovala)

cepljenje-jest mam jutr z Hano posvetovalnico, pa bom vprašala glede cepljenja...no glede na to da je mel erik zdaj gnojni meningitis katerega je povzročila pnevmokoka bakterija, se bom kar pozanimala ker kaj takega si ne želim še enkrat dat čez...ne vem pa če bi mu to cepljenje preprečilo to okužbo...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.3.2009 16:15:42   
Katjusa
Tanci, super za erika da je boljše in ne tok super, da stika..... mi smo od stopnic in zunanjih vrat (ker so tud takoj stopnice) kljuke obrnal navzgor.... prdalov mi pa ni stikal oz. ga je zanimalo pa sem mu pokazala razložla in potem sem mu v dnevni dala 2 prdala (ker sta bla oba čist spodaj in tak al tak jih nisem neki uporabljala) in mu not zložla igračke .... očitno mu je blo to dovolj ker mi nikoli ni nič stikal in nič odpiral.
Upam, da se bo erik tud odloču da mu to ni zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi ti sam predlagala, da ne jemlji zaradi otroka dol kljuk (na prdalih in omarah) ampak mu vedno, ko želi odpret lepo povej, da to ni zanj in mu pokaži kje pa je njegov prdal (enega mu boš mogla dat).

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.3.2009 16:19:31   
Balonchy
Tiste k sončke dajete spat na bok...

A jih obračate???
Npr... zdaj gre spat na L bok, naslednjič pa na D bok,... itd.

Naš ptiček se izmenjuje in mislim, da so to tut v materinski povdarjali... user posted image

Sem bila danes pri enih, ki imajo 1,5 mesecev starga fižolčka in ga nič ne obračajo... še clo pravjo, da je največ na L boku, zato da ga vidijo v obraz, ko spi!!! user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......