sazi -> RE: Februarčice 2009 (21.3.2009 13:48:29)
|
Kakšna katastrofalna noč - no, mi smo pa podrli rekorde v nespanju. Od 10ih zvečer pa do polštirih zjutraj je Zarjo non stop nekaj dajalo. Malo krčev, malo se dojit, malo biti budna, pa spet jest - flaša, pa budna, pa krči, pa dojenje - za znoret. No, potem pa od cca 4ih do 5:30 spanje in potem nova runda vseh problemov naprej. Spanja torej 1,5h. Za zjokat. POleg vsega še ta večjega daje zamašen nos in vneto oko in je potem še on celo noč imel polno problemov. Včasih klical atija, včasih mamo... Res ne vem, kdaj bomo začeli približno funkcionirat. Meni za čajček nihče ni nič rekel, pa tudi v prvo nisem dojila in nisem dodajala čaja. Moram vprašat P. Kaj že res vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] ?! NEEEEE. Po pravici povedano, sploh ne vem, kdaj bi, če bi sploh imela kaj enegije, želje, volje. Vsakih 5 min, ko ne pedenam katerega od svojih dveh otrok skušam izkoristiti za spanje, pa še to mi ne uspeva. Lep dan vsem, čeprav ga mi opazujemo od znotrja, ker bi nas zunaj odpihnilo
|
|
|
|