sazi -> RE: Februarčice 2009 (20.3.2009 19:49:40)
|
Pozdravljene, No, meni se zdi srečanje na Zbilju kar fajn ideja, le ura mi je žal neustrezna - namreč tam nekje med 9. in 10. uro uspem odspati svojo 3. (in na žalost tudi zadnjo) uro spanja. Če pa se do srede kaj spremeni in mi Zarja nameni kaj več spanja, se pa pripeljeva tudi midve. Mi lahko katera od tistih, ki zagotovo pridete na ZS pusti številko telefona, da vas najdem? Kg - ja, super shujševalna kura je 3 tedne brez spanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Jaz sem na +2 in še ta dva sta v trebuhu. nosni aspirator - jaz imam Baby vac in je super zadeva. No, na Zarji ga še nisem preizkusila, ampak pri Levu sem ga pa res dolgo uporabljala - zdaj pa sam pihne tako, da ga zanj ne potrebujem več. kapljice - vidim, da imate različne napotke. Velika razlika je ali dojite ali dajete AM, ker AM že sam vsebuje več vitaminov kot materino mleko, zato je potem potrebno dodajati manj kapljic. No, mi imamo 1. posvetovalnico šele 8.4.. čaj - jaz ga prvemu razen v poletni hudi vročini nisem dajala ah, jok pa tak - nadaljujem kasneje, če mi uspe...
|
|
|
|