sazi -> RE: Februarčice 2009 (19.3.2009 14:20:45)
|
Maksi1 - sem videla na spisku pred časom, da je še ena Zarja med februarčki, ampak si nisem zapomnila od katere mamice - no, zdaj bom vedela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Birdy - tole z dojenjem in dodajanjem je pa kot da bi brala o obeh mojih otrocih - enaka zaspančka in lenuščka. Ti želim, da vama čimprej uspe. Meni 1. ni, zdaj pa tudi bolj slabo kaže. Pri nas po starem, razen tega, da se mi zdi, da imam čedalje man mleka. Zdaj Zarja pije po flaški že po vsakem obroku - tam nekje 60 ml spije še čez[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. No, bo šlo dokler bo šlo. Pri prvem smo bili izključno na flaši tam nekje od 3. meseca dalje, prej smo pa kombinirali - zgleda, da bo zdaj tudi tako. Čez dan, ko je budna je na rokah ali na kavču, čeprav nekje čaka ležalnik, samo res ni nikjer prostora zanj (vsaj dovolj varnega ne, da ga naš mali ne bi prevrnil) - imamo namreč stanovanje bolj podobno stanju po kakšni naravni nesreči - vse čaka na selitev in ni nobenega pravega reda. Upam, da se v roku meseca dveh preselimo in potem lažje zadihamo. Sem jo pa nekajkrat za 5-10 minut odložila kar v lupinico, to pa na mizo - da sem lahko kaj postorila v kuhinji. Srečanje - sem tudi ZA, ampak tole kranjsko varianto bom zaenkrat še preskočila - smo še premalo utečeni za tak izlet, saj bo Zarja jutri stara šele 3 tedne. Drugače pa Ljubljančanke in še katera, ki bi se ji dalo v LJ; z našimi februarčicamo 06 smo se 1. dobile v Tivoliju, samo je bil ful problem s parkiranjem in prostorom v čolnarni (nas je prišlo cca 10). Potem smo se pa dolgo dobivale v Bizoviku - no, še jeseni smo se in upam, da se pomladi spet - je dopoldne vedno dovolj prostora za parkirat in sedet, pa še tako lušno igrišče imajo - no, naši dojenčki ga še ne potrebujejo, ampak bo hitro prišel čas tudi za to. Zdaj, ko so naši škratki stari 3 leta včasih zvečer dobimo tudi mame same - na večerji. prav lušno je.
|
|
|
|