Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 (19.3.2009 12:43:04)
|
Birdy - moja je tudi lena za jest. Med dojenjem jo moram kar naprej žgečkat pod brado ali pa ji prigovarjat, da je. In ponoči se mi glih ne da, potem pa manj poje in se večkrat zbuja. Zato ji dam tudi jaz dodatek, pred spanjem, da je vsaj en kos spanja mal daljši. Majchy - Hana je res lušna pupka. Ima lepe laske in se rada kopa. Stolček je pa tudi carski. Salt - mani pa je tako svetovala pediatrinja, ko mi je kapljice predpisala, samo jih še nisem sprobala, ker sem v navodilih prebrala, da naj bi jih jemali dojenčki do 6. tedna dalje in bom še neki dni počakala Katjuša - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za dolgo spanje. Upam, da se bo kaj takega tudi pri nas zgodilo. Oblačenje - moja pupka ima bodi, pa čez pajacek in nogavičke. In ko kam gremo, jo pokrijem z mal debelejšo dekico, ko pa spi s tako tanko. Tanci - držim pesti za Erika. Upam, da bo kmalu boljše. Tebi pa želim čim več energije med skrbjo zanj in Hano. Rebeka - tvoj Uroš je tudi luškan. Pa Kolumbotova sončka sta tudi zlata. Kako mi je všeč, da lahko gledam slikce vaših sončkov. Ti naši februarčki so tako luškani. Kokica - lepo, da si se nam pridružila. Zwer - upam, da je stanje pri vas mal boljše. Sazi - naše dve Zarji sta si podobni - tudi pri nas se zbujamo na 2-3 ure. No nekaj sem vas uspela pokomentirat, ostale pa drugič. Zdej grem na kosilo. Upam, da se moja pupika ne bo glih zbudila. Kot je že rekla Sunny za njeno Gajo - ima radar, da ve, kdaj grem jest. Imejte lep dan, s snežinkami ali brez.
|
|
|
|