MIHAILO -> RE: Februarčice 2009 (12.3.2009 16:38:56)
|
ojla punce..mis smo bili na pregledu.Mihailu so vzeli urin in en izvid je ok drugi bo pa jutri in moram poklicati tja ob 11h ,da mi povejo kaksen je.Je zdravnica rekla:ce bo ta izvid jutri ok bose prisli na kontrolo cez 3 tedne,ce pa ne bi bil (bog ne daj) bote pa prisli cez en teden ,KER VAS OTROK JE IMEL VNETJE LEDVIC-to sploh nisem vedela do danes,v bolnici so mi govorili da ima infekcijo in stevilne bakterije v urinu.Drugac pa ce bi bil zdravnik,bi berjetno spet drugac kaj povedal,ker ko smo bili v bolnici je na viziti zdravnik rekel ,da bo mihailo se 24ur pod lucko,ko je pa zdravnica prisla popoldan je rekla ,da naj ga odklopijo,ker je zlatenca itak padla,tko da...tehtamo 2370g...pred 9 dnevi smo pa 2920g tko,da superrr napredujemo,je rekla,da ponavadi dobijajo 20 do 30g na dan Mihailo pa dobiva se vec tko da super...jaz imam pa veliko mlekeca hvala bogu. Claud zal mi je za vase kolke,ampak ne se sikirati samo da bo pozdravljena in bo ok.[sm=smiley31.gif] Ajvy kako si kaj? Rebeka ne se obremenjevati,saj bo.Ves kak sem se jaz v bolnici sikirala,ko mihailo ni vlekel in je samo po 10g pojedel pri obroku,poglej pa zdaj kako vlece.Saj bo.[sm=smiley31.gif] Katjusa full lepi vozicek in lunica ,Florjan je pa moral sprobati[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ursa cestitam za uspesni pregled. Vesnozaver in Kayica kako gre?
|
|
|
|