antonia -> RE: Februarčice 2009 (12.3.2009 12:02:28)
|
Pozdravljene! Po dolgem času se vam javljam po katastrofalni nosečnosti predvsem zaradi napačnih diagnoz. Konec oktobra sem rahlo zakrvavela, bila hospitalizirana v NG. Prva diagnoza bakterijsko vnetje in napoved splava, ker je bil mali ful nizko. Ko so prišli rezultati brisov in so bili ti OK, so diagnozo spremenili v krajšanje MV in tako sem imaela strogo ležanje od 20. oktobra do 20. januarja. Vmes še enkrat hospitalizirana zaradi otrdevanja trebuha. Zadnji mesec sem se lahko postavila na noge in se vsaj malo gibala. No pa je prišel PDP in nič...Odločila sem seza Postojno, ki je v primetravi z NG pravi raj. Preglede sem imela na 2 dni, nato pa so me 26.02. zaradi visokega pritiska zadržali. V soboto, 28.02. sem zaradi premalo plodovnice dobila svečko za mehčanje MV. Popadki so se začeli ob 23.00 in v nedeljo 01.03.2009 ob 03.20 je na svet prikukal 3410g težak in 50 cm velik Jakob. Tako, da niti nisem več februarčiča...ampak vseeno. Pri porodu sem izgubila ogromno krvi, dobila 5 infuzij. Zdaj smo že en teden doma, od vseh sem najslabša jaz, ker sem popolnoma slabokrvna. Ampak glavno, da imamo našega sončka..Je sicer lenušček - moram si črpati mleko,ampak po steklenički pa pridno pije. Toliko zaenkrat...
|
|
|
|