SALT
|
Pozdravljene drage moje. Bolj malo sem na rr,mogoče vas včasih preberem...me naša mala čisto okupira .Danes je stara 2tedna in 1dan,je pa v petek tehtala že 4400g .Upam,da se bova držali tempa Dojiva se različno,že tako pridobiva na teži,da jo pustim in se sama odloči kdaj bo jedla,včasi je to na uro,dve,tudi na štiri...bradavice so nenormalno boleče ,dojim z nastavki,da se mi poceljio...ko je ornk lačna me jo je prav strah dat na zizo ampak stanje se izboljšuje in pridno vstrajam.Zadnje tri dni smo vsi zboleli,mene je kuhalo celo do 38,7,ustrašla sem se za mleko,sem klicala na otroško so rekli da če bom imela vročino več kot 38,5 moram k dežurnemu...sm ostala doma,nisem hotela kar tako na antibiotike,moj je dežural celo noč,mi nosil kisove obkladke,zalival s čajem,od tablet sem lohka samo lekadol...in danes sem hvala bogu še brez vročine,upa,da tako ostane.Največja sreča pa je ,da Patricija ni zbolela,je rekla patronažna,da zaradi dojenja,da je materino mleko najboljši naravni antibiotik. Po obroku veliko poliva in opažam,da včasih težko kaka Drugače pa naj vam povem,da je tako lepo,ko spi bi jo kr zbudila,vsake tolko jo hodim gledat...neopisna sreča je biti mami Čeprav bi me že skoraj ziza klicala,moj je zmeraj k jo je pripravil in je bilo na vrsti hranjenje rekel:glej ziza že prihaja,ali pa ziza je že pršla,sem ga tok nahrulila,nisem js ziza js sem mami Moja porodna zgodba: Bila je nedelja,dan ki je bil rezerviran za ctg Vendar..sem vstala že pred 6h,zbudili so me taki rahli krčki...ma nevem..takoj sem vedela-to je to sem šla pod tuš,si oprala glavo,najprej so bili tako na 20 minut...z mojim sva še zajtrkovala...popadki so bili vedno krajši in močnejši...prej sem jih bila vesela,sem se še smejala od veselja,v avtu na poti v porodnišnico pa sem bila vesela k jih ni bilo Ko sva prispela,je na ctg-ju že zanavalo močne popadke..takoj sem dobila klistir in še tuš sem si še enkrat privoščila,je prijalo Sledil je odhod v porodno sobo,babica mi je prštimala umirjajočo glasbo in sama sem čisto padla v sebe in se umirjala,sproščala ter predihavala popadke...ko je prišel moj je bilo še nekaj malo časa podobno stanje nato pa se je začelo stopnjevati..menjavala sem položaje..bila se na žogi(the best),na vseh štirih,kleče..mah vse sem dala čez ko pa se je bližal konec sem ležala,dobila sem še umetne do konca ker je grozil vakum,a ko so me prerezali je najina princeska prikukala na svet,lepa ko angel,celo uro in pol je vlekla zizo že v porodni Dati živlenje je najlepše trpljenje. Želim vam vsem lep večer.
|