|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 14:27:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Februarčice 2009
9.3.2009 14:32:59   
simonakr
Kayica - al ko dojiš sede al imaš blazino tisto k jo daš okrog trebuha pa malo gor položiš, al jo maš kar na nogah? Če jo nimaš jo kupi al pa si jo sposodi - ful odleže ker ti roke in križ ne trpijo. pa podloži si hrbet, da si sproščena. Če si pa res utrujena, se pa ulež - ni bolšga kot da malo počiješ zraven.

Drugač pa jest dojim največ leže, sede še preizkušava kako bo šlo.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.3.2009 14:37:27   
Maksi1
Kayica - tole dojenje po 2 uri je bilo tudi pri nas, ker se je tamala z zizo cartala. Ampak je patronažna rekla, da tega ne smem pustit, ker potem ne bom imela mleka, ko bo res lačna, pa še preveč utrujena bom. Svetovala je nakup dude. Naša je sicer ne mara in jo po par minutah ven pljune, ampak na zizi pa tudi ni več tako dolgo. Meni se celo zdi, da se malo premalo časa doji, ampak na teži je kar pridobila, tako da ni panike.

Če boš vztrajala na dojenju sede, potem se podpri s čim več blazinami in se ne sklanjej ti k njej, pač pa njo približaj k sebi. Tako piše v eni knjigici od dojenja, ki sem jo dobila v p.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.3.2009 15:25:06   
MIHAILO
pozdravljene punce...mi bolj malo spimo ponoci,ker Mihailo noce spat ,kar gleda in maha z rokicam.Danes je bila patronazna,sem ga jaz 1.skopala,ni tako grozno kot sem mislila,je uspelouser posted image ...v torek , ko sva sla iz bolnice je vagal 2920g danes pa 3140g,35g na dan je dobival,je rekla da je super...a je sa katera taka,ki doji tudi na 1h vcasih...meni je patronazna rekla,da naj mu dam ,ko bo iskal,da pa po treh tednih se tozacne urejati...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
9.3.2009 15:57:34   
Šaki
 a kera kj ve kolk jih ma še za rodit.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 480
9.3.2009 17:30:34   
MIHAILO
dajte mi se povedat kako dajete vase strucke spati?samo na bok ali tudi na hrbet in trebuh?

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.3.2009 17:48:34   
Jaz sem pa tko user posted image user posted image  sem glih user posted image user posted image  moj še šel danes prvič v službo po očetovskem dopustu...prehitro je šlouser posted image user posted image ...tud on je mel solzice ampak tako je to sedaj sva pa sami z našo malo miss doma pravkar je zaspala in upam da bo mal spala dans ga kr neki sračka po mojem od tega ko jo je zjutraj mal zeblo ko smo meli posvetovalnico...

In smo že veliki 51cm in imamo 3540g tako da smo napredovali...domov iz P pa smo šli veliki 47cm in težki 2720...nas je pohvalila se vidi da rada je po mamiciuser posted image user posted image user posted image ...

no pibam počivat...papa veliko cartanja...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.3.2009 17:49:17   
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

dajte mi se povedat kako dajete vase strucke spati?samo na bok ali tudi na hrbet in trebuh?

jaz jo dajem na bok ali pa mlao na hrbet ampak ko sem zraven mogoče podnevi...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.3.2009 17:56:37   
simonakr

Glede na to da bolj redko podere kupček jo skoraj vedno dam na bok. Edino ko se cartava si jo dam na rebuh da se pomiri in zaspi - v smislu trebušček na trebušček.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.3.2009 18:06:43   
MIHAILO
simonakr...a imas probleme ce ne podre kupicko.user posted image moj mihailo ko je ob 17 jedel jo ni podrl in se ze eno uro zvija pomoje da zato

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.3.2009 18:28:09   
Čebel@
mi smo bili pa v trgovini.......mi je tok pasal it malo med ljudi.....zdej pa čakam da se Hana zbudi in da jo nahranim
tanci.....črpam si še,toliko da nimam napete
mihailo...jaz jo dajem na bok,se pa velikokrat sama prekucne na hrbet(sploh ko je pri nama v taveliki postelji

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.3.2009 18:30:14   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce,mi smo pa danes stari 2tednauser posted image user posted image user posted image

in ob tej priložnosti sem vam prilepila slikce naše lepotičkeuser posted image user posted image user posted image

dajte mi povedat...kako se ve počutite?
Ste tudi taaako utrujene in nenaspane?Jaz nikakor ne morem k sebi,ker non stop samo papcamo,včasih jo imam na prsih tudi po 2 uri...s par min. presledki...se je razcartala in se večino časa samo carta ob hranjenju in spi..jo moram skoz budit,da kaj poje..drgač mlekca zaenkrat dovolj,teža naraščauser posted image

sem pa jaz tolko slabše..Brez energije,bleda s podočnjaki...Pa saj to je normalno,ne?
Kak dolgo ste rable,da ste orišle k sebi(mamice,ki maste že od prej enga otročka)

pa zgornji del hrbta me boli...dojim sede in sem sključena nad tamalo..kako pa ve dojite?

Lepe slikce!!! Pa istga pajacka s sovicami mamo!
Naša tud tkole kazalčka cuza...prou smešna jeuser posted image
Jst tud leže dojim...pa še spočiješ se fajn zravenuser posted image

Maksi1- Moja tud ne mara dude...če jo ma pol minute v ustih je velik...pa sj mi je kr fajn da je ne mara, pa nimamo problema drugač z dretjem....ko je lačna joka, ko je sita pa ne...Jo pa res dojim po 15 minut na eni strani....
Si moram pa ponoč pumpat mleko k ona pančka takrat, jst pa polna mleka....user posted image da me oči mal čez dan nadomešča za en obrokuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.3.2009 18:42:09   
Šaki

samo na bok

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.3.2009 18:45:28   
Katjusa

večina na trebušček k drgač se po pol ure zbudi.... tak, da od začetka je bil na trebuščku samo čez dan k sem bla polek zdej pa že kak teden tud ponoči....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.3.2009 18:46:02   
boma2
ojla.... mlade mamice... :)

Glede na to, da ste že čist notr me zanima, kaj najbolj pomaga za krče... :(
Danes je bila patronažna in me je nakregala, ker je tamal zgubil na teži...
Nič čudnega če ima pa skoz krče... :( Rekla pa je da gremo lahko že ven ko bo prvi sonce.. : to pomeni že konec tedna....

Zdaj sledi pa novo vprašanje in sicer imate v vozovih še zimske vreče, če ne kako oblečete dojenčke... Za bundo se mi zdi full pretoplo..

Pri nas je na svet prikukal 1.3.2009 en velik 54 cm in 3950 kg težek Žiga-- :)

boma2 :)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.3.2009 18:47:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce,mi smo pa danes stari 2tednauser posted image user posted image user posted image

in ob tej priložnosti sem vam prilepila slikce naše lepotičkeuser posted image user posted image user posted image

dajte mi povedat...kako se ve počutite?
Ste tudi taaako utrujene in nenaspane?Jaz nikakor ne morem k sebi,ker non stop samo papcamo,včasih jo imam na prsih tudi po 2 uri...s par min. presledki...se je razcartala in se večino časa samo carta ob hranjenju in spi..jo moram skoz budit,da kaj poje..drgač mlekca zaenkrat dovolj,teža naraščauser posted image

sem pa jaz tolko slabše..Brez energije,bleda s podočnjaki...Pa saj to je normalno,ne?
Kak dolgo ste rable,da ste orišle k sebi(mamice,ki maste že od prej enga otročka)

pa zgornji del hrbta me boli...dojim sede in sem sključena nad tamalo..kako pa ve dojite?

Lepe slikce!!! Pa istga pajacka s sovicami mamo!
Naša tud tkole kazalčka cuza...prou smešna jeuser posted image
Jst tud leže dojim...pa še spočiješ se fajn zravenuser posted image

Maksi1- Moja tud ne mara dude...če jo ma pol minute v ustih je velik...pa sj mi je kr fajn da je ne mara, pa nimamo problema drugač z dretjem....ko je lačna joka, ko je sita pa ne...Jo pa res dojim po 15 minut na eni strani....
Si moram pa ponoč pumpat mleko k ona pančka takrat, jst pa polna mleka....user posted image da me oči mal čez dan nadomešča za en obrokuser posted image

jaz dojim kr leže.. Razen če je full hudo lačna sede... in sicer lahko tudi na eni 20 na drugi pa 15 minut...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.3.2009 18:49:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mi smo bili pa v trgovini.......mi je tok pasal it malo med ljudi.....zdej pa čakam da se Hana zbudi in da jo nahranim
tanci.....črpam si še,toliko da nimam napete
mihailo...jaz jo dajem na bok,se pa velikokrat sama prekucne na hrbet(sploh ko je pri nama v taveliki postelji

no nekaj mi povej majchy...

če si črpaš, pa se ne zbudi takrat ko ti hočeš ali potem pogrejete to mleko ali kako  to gre... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.3.2009 18:55:42   
Katjusa
majchy kaj ti si kr sama prilagodila dozo mleka? sem misla zadnič k si omenla, da ti je patronažna rekla....
super, da lahko greste ven brez slabe vesti..... tak da kr uživajte.... a že kr nakupovanje so si babnce prvoščleuser posted image user posted image user posted image

Mi smo tud dons spal tak superuser posted image user posted image user posted image pravijo ne hvali dneva pred večerom sam upam, da bo ostalo tako zaspal je že ob 11 kar je v tem mesecu življenja 1. in je spal do 15 do 4 zjutri se je moj vstal sploh nisem slišala kdaj sam, ko je nazaj prišel sem vedla, da sta jedlauser posted image user posted image user posted image potem je pa spal do 7 sem se pa jst vstala moj je pa še 15 min poležal pol je mogu pa v službo....
kak je zlati atek in možek, čeprav me včasih tak razjezi, da bi ga kr .... ampak ga ne damuser posted image user posted image user posted image

jst tle čvekam v kuhinji sem pa skoraj kruh zažgala je tak mal bolj temen....user posted image user posted image user posted image ma ga bomo vseen pojedluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.3.2009 19:03:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Zdaj sledi pa novo vprašanje in sicer imate v vozovih še zimske vreče, če ne kako oblečete dojenčke... Za bundo se mi zdi full pretoplo..

včeraj k je blo ful toplo sem mu dala kapico gor pa eno jaknco, potem pa imamo za voziček tako torbo sem ga dala not pokrila z eno dekico in zaprla tist zgorni del vozička in smo šli ven, kadar je pa bolj mrzlo mu dam pa še hlačke po vrhu.... imamo pa drugače oblečen body in pajacek+copatki

user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.3.2009 19:28:33   
SALT
Pozdravljene drage moje.

Bolj malo sem na rr,mogoče vas včasih preberem...me naša mala čisto okupirauser posted image .Danes je stara 2tedna in 1dan,je pa v petek tehtala že 4400guser posted image .Upam,da se bova držali tempauser posted image
Dojiva se različno,že tako pridobiva na teži,da jo pustim in se sama odloči kdaj bo jedla,včasi je to na uro,dve,tudi na štiri...bradavice so nenormalno bolečeuser posted image ,dojim z nastavki,da se mi poceljio...ko je ornk lačna me jo je prav strah dat na zizouser posted image ampak stanje se izboljšuje in pridno vstrajam.Zadnje tri dni smo vsi zboleli,mene je kuhalo celo do 38,7,ustrašla sem se za mleko,sem klicala na otroško so rekli da če bom imela vročino več kot 38,5 moram k dežurnemu...sm ostala doma,nisem hotela kar tako na antibiotike,moj je dežural celo noč,mi nosil kisove obkladke,zalival s čajem,od tablet sem lohka samo lekadol...in danes sem hvala bogu še brez vročine,upa,da tako ostane.Največja sreča pa je ,da Patricija ni zbolela,je rekla patronažna,da zaradi dojenja,da je materino mleko najboljši naravni antibiotik.
Po obroku veliko poliva in opažam,da včasih težko kakauser posted image

Drugače pa naj vam povem,da je tako lepo,ko spi bi jo kr zbudila,vsake tolko jo hodim gledat...neopisna sreča je biti mamiuser posted image

Čeprav bi me že skoraj ziza klicala,moj je zmeraj k jo je pripravil in je bilo na vrsti hranjenje rekel:glej ziza že prihaja,ali pa ziza je že pršla,sem ga tok nahrulila,nisem js ziza js sem mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja porodna zgodba:

Bila je nedelja,dan ki je bil rezerviran za ctguser posted image Vendar..sem vstala že pred 6h,zbudili so me taki rahli krčki...ma nevem..takoj sem vedela-to je touser posted image sem šla pod tuš,si oprala glavo,najprej so bili tako na 20 minut...z mojim sva še zajtrkovala...popadki so bili vedno krajši in močnejši...prej sem jih bila vesela,sem se še smejala od veselja,v avtu  na poti v porodnišnico  pa sem  bila vesela k jih ni bilouser posted image Ko sva prispela,je na ctg-ju že zanavalo močne popadke..takoj sem dobila klistir in še tuš sem si še enkrat privoščila,je prijalouser posted image Sledil je odhod v porodno sobo,babica mi je prštimala umirjajočo glasbo in sama sem čisto padla v sebe in se umirjala,sproščala ter predihavala popadke...ko je prišel moj je bilo še nekaj malo časa podobno stanje nato pa se je začelo stopnjevati..menjavala sem položaje..bila se na žogi(the best),na vseh štirih,kleče..mah vse sem dala čezuser posted image ko pa se je bližal konec sem ležala,dobila sem še umetne do konca ker je grozil vakum,a ko so me prerezali je najina princeska prikukala na svet,lepa ko angel,celo uro in pol je vlekla zizo že v porodniuser posted image
Dati živlenje je najlepše trpljenje.

Želim vam vsem lep večer.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.3.2009 20:22:11   
simonakr

simonakr...a imas probleme ce ne podre kupicko.user posted image moj mihailo ko je ob 17 jedel jo ni podrl in se ze eno uro zvija pomoje da zato

Ja mamo probleme, samo se je zdej že malo popravilo. Je pa res da jo je kar precej matralo, pol sm pa po nasvetu ene mamice - sm pozabla katere, je pa nek na forumu napisano - probala kumnin sirup, pa pomaga. Drugač pa vztrajaj pri podiranju kupčkov pa se bo izbolšalo. Vsaj pri meni se je. :))))))

RDEČI NOSKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.3.2009 20:27:16   
Onasiss
Naša ima danes tri tedne. Je že kr ornk baba. Upam, da se lepo redi, no imam kar dobr občutek. Jo tudi jaz dajem spat na bok, ampak se zelo hitro znajde obrnjena čisto drugače, me včasih kar splaši.
Katjusa-jaz sem patronažno vprašala kdaj jo lahko dam spat na trebuček (sem ta prvega tudi dajala, sam sem pozabila od kdaj) pa me je nahrulila, da to ni priporočljivo. Sicer jo bom počasi začela res kar dajat, pa upam, da ne prekmalu. Je pa fino, ker je mojemu ta velkemu pomagalo ko je imel krče-ga je to zelo pomirjalo.user posted image

So what....

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.3.2009 20:48:33   
Katjusa
mlea, vemo da ni priporočljivo dajat dojenčke spat na trebuh, sam tak edino spi, sej večkrat poskusima pa ga dama na bok in ko nama ga pol rata spet uspavat raje ne poskušama in ga dama na trebuščka... je pa res, da glavico lepo dviguje in jo okoli obrača tak da vsaj to.... sej še mal pa bodo se sami naštimal kak jim pašeuser posted image user posted image

ja podiranje kupčkov je cela umetnostuser posted image user posted image user posted image včasih ga lepo podre včasih s epa mal matramo na srečo ne poliva več in ga lahko mal bolj obračamo in hitreje podreuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.3.2009 20:50:46   
Katjusa
salt lepo si napisala porodno zgodbo. Držim pesti, da se vročine ne vrneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.3.2009 22:29:18   
Ajvy
Tanci...McZize so se unesle, ne bom jih preveč hvalila, da se ne bodo prevzele...user posted image
hvala za skrb..sem se pa res orenk trudla....in še več...
Stanovanjčka pa še iščemo......
PA vi, kako ste??

KAyica...kak cortek je MArinela user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za 2 tedna.....
Jst sem tut utrujena, podočnjakasta in vsa lepa v preveliki trenirki....

Bad girl.
..a Andraž je spet bolan ,al še vedno??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da vas čimpjre zdravje obišče....

Maksi...ti si imela pa sper lep porod user posted image user posted image user posted image user posted image bravo.....the best....
Super lepa porodna zgodba.....
Jst sem Tiso kar navadla na dudo.....je potrajalo, ampak sem jo.....

Mihailo....čestitke za napredek.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst dajem Tiso spat na vsak bok enkrat, za hrbet pa ji položim povštrček....da se ne obrne...

Cita.....bogica...verjamem, da je težko ko je konec enega obdobja....ja, nič zdej pa babji žur user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za napredek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy....čestitke za izhod v civilizacijo user posted image

BOma...lepo pozdravljena.....user posted image user posted image user posted image user posted image
BOgec Žiga, da ga tako matra..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....katere kapljice si pa probala, do sedaj....
Tisa je oblečena, pač v tiste stvari kot doma, potem pa čez še pajacek za ven, pa dekico imam s seboj, tanko bombažno kapico....pa zaprem košaro od vozička...večinoma dekice ne uporabljam, ker ji je hitro prevroče....

Katjuša....saj nas vse tile možeki kdaj pa kdaj razkurijo..to je njihova  naloga....

Salt..bogica za bolezen....samo da si jo odfurala brez antibiotikov user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za napredek user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepa zgodba....porodna user posted image user posted image user posted image user posted image superca.....si pa precej čustven človeček, a ne??NIsem vedla----super----

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......