|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
8.3.2009 14:12:53   
Balonchy
Lep praznik vam želim!!!

user posted image

(odgovor članu cleopatra4)
Neposredna povezava do sporočila: 426
8.3.2009 14:20:47   
piskot
dan.

cestitke za dan zena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes se pa moram pohvalit, smo spali ponoci user posted image . z dojenji seveda.

birdy martin se pazi pri babici 4× tedensko.

ciscenje noska zgleda kruto, ampak ful pomaga. meni so rekli, da ga moram dat na bok, potem pa spricnit noter z brizgo tako da z druge nosnice ven pritece. Martinu ga se zdaj redno cistimo tako, pri Ani pa se nismo zaceli. Bo treba verjetno.

hrkanje smo imeli pri ta velikem. pediater mi je rekel, da je to zato, ker se nimajo vseh luknjic tam okoli zamasenih tako kot je treba. pa kadar se jo dojil, mu je iz nosa mleko teklo user posted image . je minilo po nekaj mesecih.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.3.2009 14:45:13   
Katjusa
cleopatra doprodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image sam glede na višino mislim, da si se pri teži mal zatipkala?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.3.2009 15:26:13   
Čebel@
dan!
drage moje.......čestitke za dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no midve sva lepo spali-sva se zvečer z atijem malo cartala tko da sem mela malo krajšo nočko ampak je bilo vrednouser posted image
prejle sem Hano lepo zadevčkala,dala v voziček in smo šli na balkon.....sva rekla da samo za 5 minut,ampak je bilo tko toplo da smo bili kar eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri spet patronažna pride-me res zanima kdaj se bomo kopali.....zdej grem pa malo pospraviti in potem počivat

lep dan vam želim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
8.3.2009 17:39:55   
Maksi1
Pozdravljene, mamice.

Čestitke za naš praznik.

Tudi jaz sem moram danes pohvalit, no pohvalit moram mojo pupo. Danes smo prvič spali skoraj vso noč. Smo se zbudili samo ob 3.h in po dojenju spet spali do 7.h. Vrhunsko. Naša pupa se je do zdej namreč zbujala na 1,5 do 2 uri - po dnevi in ponoči. No pa tudi danes je bila tudi pridna in je spala enkrat 3 in drugič 4 ure.

Se je poznalo, da je nedelja. Cel dan se že cartamo. Pa mal smo bli zunaj na sprehodu, ko je bil takoooo lep sončen dan. Do sedaj smo namreč pohajali na zraku samo na balkonu. Danes pa cel sprehod. Je prav pašalo.

Balonchy držim pesti za tvojega ptička. Mora bit res hudo, ko vidiš tako majno bitjece trpeti. Naj mu bo res res hmali bolje. Hvala pa še za zajtrk.

Nosek - nam je patronažna svetovala dajat mokre brisače na radiatorje, da ni tako suh zrak in kar pomaga naši pupi, da lepo diha.

Vesnazaver - lepo od tebe, da si z nami delila svojo porodno zgodbo. Jaz jo tudi še moram napisat. Enkrat bo. user posted image

No, zdej pa prav lepo voščim preostanek nedelje.

Papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.3.2009 20:14:47   
brkn83
Pozdravljene.

No komaj sem našla mal časa, da se javim. Brala vas še nisem za nazaj, bom šla zdele.

Drugače pa sem ful crknjena - namreč ponoči se je Nik odločil, da pač ne bo spal in tako nismo spali od pol treh pa do petih. Potem pa sva spala do devetih. Zdej pa me tk glava boli, da bom znorela. Upam, da bo danes kaj boljša noč in bomo bolje spali.

in kako ste kaj preživele današnji dan?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.3.2009 22:50:42   
Katjusa
mi se počasi ampak počasi spravljamo spat upam da do nekje pol noči zaspi.... pa tak je utrujen smo bli zunaj pa prej se je kopal ampak očitno je po kopanju še manj utrujen....

bomo že, danes smo dopolnili 1 mesec še 11 pa bo leto okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image ma že po nekje mesecu 2 bo lažje in bomo začel mal umetno delat na ritmu, trenutno se pač prilagajamo njegovim potrebamuser posted image

punce lepo ajajte in uživajte v cartanju čeprav ponoči in čeprav komaj gledate....

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj pogum škoda da niste šli kr na sprehod če ste bli toliko časa zunaj.... za drugič veste sej patronažni pa ni treba omenit, da ste bli zunaj.... a mate še kej krvav popi? če ni potem se boste verjetno kopali, držim pesti...

nočka punce mojeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.3.2009 22:55:11   
sunny24
Hello! Kako kaj? Sm full malo na rr, k me naša Gaja zaposli na polno...user posted image  Zdej pančka že skori 2 uri v postlci, tko, da bom počakala še malo, k bo alarm za papcat in pol gremo spat. Tatko je šel pa danes delat...Konča delat ob 4h...Zaenkrat nam gre babam super!user posted image

Mislim, da sm včeri dobila sms od zwer...K sm smotana in nism shranla cifre, na seznamu je pa tudi nimam in pol sklepam da je ona poslala...

"Dobili smo Tio, veliko 50cm in težko 3350g. Mami je še omotična od carskega."

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.3.2009 7:50:38   
witto
Dobro jutro dečveuser posted image . Upam, da ste lepo preživele včerajšnji dan. Mi smo pohajali polne 4 ure po sončku, zvečer smo se kopali, in Matija je zaspal kot klada, zvečer. Nahranila sem ga ob 21, pa je spal do 02. Potem se je zbudil ob 05.30. in spet papal, in še sedaj spi. Tko, da jast lahko v miru malo počekiram tu na rr, sem dala prat en stroj, drugega sem obesila,sebe porihtala,atija odpravila v službouser posted image . Punce dejte mi nekaj povedat. Jast bi začela kolesarit, šivi so mi odpadli, nič me ne boli, skrbi me, da ne bi kaj mleku škodila, mislim, da mi ne bi pošlo, če me razumete?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.3.2009 7:51:47   
witto
 slikice  od kopanja, so v albumuuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.3.2009 7:55:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dobro jutro dečveuser posted image . Upam, da ste lepo preživele včerajšnji dan. Mi smo pohajali polne 4 ure po sončku, zvečer smo se kopali, in Matija je zaspal kot klada, zvečer. Nahranila sem ga ob 21, pa je spal do 02. Potem se je zbudil ob 05.30. in spet papal, in še sedaj spi. Tko, da jast lahko v miru malo počekiram tu na rr, sem dala prat en stroj, drugega sem obesila,sebe porihtala,atija odpravila v službouser posted image . Punce dejte mi nekaj povedat. Jast bi začela kolesarit, šivi so mi odpadli, nič me ne boli, skrbi me, da ne bi kaj mleku škodila, mislim, da mi ne bi pošlo, če me razumete?

Ne bi ti smel mlek poit... Probi, pa če vidš da se količina manjša pa nehašuser posted image  Načeloma pa mislm da bo vse ok, če ne mislš še kake radikalne diete z zelo mal hrane udart.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.3.2009 7:57:48   
birdy

slikice  od kopanja, so v albumuuser posted image

Kok je cortiuser posted image user posted image user posted image  Mu je blo pa všeč ane?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.3.2009 8:03:06   
witto
Hvala byrdy, ne dijete ne mislim nobene delatuser posted image , ni še čas. Pa tudi jast hitro obupam, nad dijetami in ne zdržim veliko časa na njih, tako, da to ne pride v poštev pri meni. Ja Matija ful uživa v kopanju, kot vsakuser posted image . Sedaj, ko ga previjam, je čisto tiho, ker misli, da se gre kopat, ko pa ga nazaj oblečem, se začne dret, ker vidi, da ni to touser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.3.2009 8:03:21   
birdy
Dobro jutrouser posted image
Jst sem že pokonc, Kristi pa aja v vozičku. Neli je že v vrtcu tko da smo že vsi zrihtani. Današnja noč je bla tko tko... Sej sta obe tamale dobr spale, sam mene je glava bolela fuluser posted image  Tko da sem okol štirih kr dva lekadola vzela, ma tok mi je razbijal da en ne bi prijel. Zdej sem pa kul.
Za dons mamo še fejst plane. Gremo na faks se mal pokazat k morm dobit eno frekvenco pa zment se morm, pol pa v milerja v nabavo, pospravt je še treba, pa upam da bo cajt in vreme za kak sprehoduser posted image user posted image user posted image  Včer z Kristi nisva ble nč uzun, je dolga zgodba zakaj ne, pa še z dragijem sva se spičlauser posted image user posted image user posted image  Ma res ni bil moj dan.
SE beremo, zdej grem pa mal pospravljatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.3.2009 8:06:08   
birdy

Hvala byrdy, ne dijete ne mislim nobene delatuser posted image , ni še čas. Pa tudi jast hitro obupam, nad dijetami in ne zdržim veliko časa na njih, tako, da to ne pride v poštev pri meni. Ja Matija ful uživa v kopanju, kot vsakuser posted image . Sedaj, ko ga previjam, je čisto tiho, ker misli, da se gre kopat, ko pa ga nazaj oblečem, se začne dret, ker vidi, da ni to touser posted image

Pameten dečkouser posted image user posted image
Pa ful ma lepo imeuser posted image user posted image  Če bi mi mel fanta je bil tud Matija v igri oziroma Matija Gaber... No, sam to je blo pri Neli (nisva vedl kaj bo). Zdej pa če bi bil faNT bi bil Benjamin, pa tud to ni nujno ker za fanta iti nisva velik govorla za imena ker sva vedla da bo punčka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.3.2009 8:11:05   
witto
Ko sva zvedela, da bo fantek,sem predlagala Patrik ali Matija. Pa je sprve prevladal Matija. Edino sedaj na koncu nosečnosti,  sva pomislila tudi na Benjamina. Pa kaj je bilo včeraj z moškimi, tudi midva sva se spičla zjutraj, ma popoldan je bilo ok

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.3.2009 9:11:42   
simonakr
Jutro
Včeri sva se tud midve marinčkale, sva poskusile voziček, BRAVO MIDVE!!! Ampak sva ble samo 20 min zunej - mami pogreša sonce!!

Fantovska imena - midva bi mu dala Enej če bi imeli princa, bomo za naslednjega prišparal.

Danes pride patronažna in baje bomo kopali - končno, tkole po mačje umivat men ni glih fino, ampak kaj mormo.

Jest sm mela včeri full migreno, pa razen lekadola nism nč druzga vzela, pol pa še slabost tko da sem šla samo spat še. Pol je pa moj dragi malo previjal, pa ga je najprej pobruhala pol pa še posraškala, dobesedno eksplodiralo je iz njene ritke, tako da je šlo po njem, po steni, po tleh, po oblekcah skratka ni da ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sva se potem še pol ure režala na to temo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ponoči smo pa spančkale, tko da me glava ne boli več - hvala bogu :))))))

No pa laufam - dolžnost kliče :))))

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.3.2009 9:21:31   
witto
ha-ha-hauser posted image user posted image user posted image  to je tudi meni Matija enkrat naredil. Sem imela tako fresko na sebi, mater sem bila kot picassouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 9:59:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
9.3.2009 10:54:25   
tanci29
hej

se še jaz malo javljam...sem bolj pvršinsko prebrala tako da vsake posebaj ne bom komentirala

Vesnozaver in Zwer čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  
zdej pa mislm da sam še zorica ni nič javila..sam pomoje tudi že carta...al sem pa jaz kaj zgrešila

nosek- ja naš je tudi zamašen, ampak samo ena stran, kar naprej je smrklček...jaz ga čistim z fiziološko pa z ušesno palčko...če je pa ful pa potegnem ven z tistim ko se da na nosek pa na drugi stani povlečeš z usti ven..mi kar uspeva sam kaj ko se skozi nabira...

naša pupa fullll poliva...kako pa kaj vaši...sploh ni važno a podre kupčka al ne, pa kolk časa je od obroka nima veze kr naprej ji vn uhaja, sploh ne vem če ji kaj notr ostane.

včeraj smo šli na sprehod, smo bili zunaj eno uro, pol smo pa pičili notr k je ful pihalo, preden smo šli ven je pa tak lep sonček sijal

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 10:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
9.3.2009 11:15:01   
simonakr
Oj! Naša ne poliva oz je to samo takrat ko se preveč naje al pa ko jo preveč premetavamo - morm na les potrkat. Pa zdej nama uspeva kupčke podirat - ne zmeraj ampak zmeraj večkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image

Polivanje se bo uredilo, verjemte! Držim pesti da čim prej!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.3.2009 11:52:07   
tanci29
kolumbo-no upam da si se zdej že napapcala...ste mel žurko..kolk jih je pa bilo...

naš erik je tudi ful polival kar naprej...

simona-ma če do zdaj ne poliva pomoje sploh ne bo

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.3.2009 12:02:32   
Urša08
Punce eno vprašanje: ko ste otroka prijavili za zavarovanje (al pa vaši partnerji) ali so vam v službi vzeli originalni rojstni list ali so naredili kopijo?

hvala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 12:14:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......