|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
21.4.2009 21:23:53   
Avjy lepa lepe slikce...user posted image user posted image user posted image

Nč ne morem gledat v monitro mi bo glavo razneslouser posted image user posted image user posted image pač niso moji dnevi...user posted image

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.4.2009 21:29:09   
Pupka
ekola... dobre pol ure likanja user posted image ne morem več ker me hrbet tak boli user posted image - sicer pa mi ni nekaj dosti ostalo. Za 5 minut- ampak ne danes user posted image

Zdaj grem pa proti postelji. Prej moram še cunje dat sušit. Upam da bom v roku pol ure že skoraj spala.

cita user posted image user posted image user posted image upam da se uredi čimprej

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.4.2009 21:41:03   
boma2
dober večer mamice...:)

Kakšen grd vreme je bil danes..:(user posted image user posted image sam za spar dobr...

Cita...user posted image user posted image user posted image

Ajvy...user posted image user posted image , da čimpreje najdete stanovanje.. Full lepe slikice.. user posted image user posted image user posted image

Mihailo...user posted image user posted image za dva meseca in dobre mere, kar tako naprej....user posted image user posted image   ad3 kapljice sem jaz dala mojemu junaku samo eno kapljico in je bilo tako hudo, da si zdaj ne upam več, mogoče bom jutri probala... :( Nisem še sigurna...

tanci... user posted image user posted image , da je bilo vse ok pri G....

sunny24.. user posted image user posted image lepe fotke...

majchy23....user posted image user posted image čestitike za dobro spanje... :)

pupka... lepe sanje ti želim.... :)

katjuša...pol nas morje še vedno čaka.. a si kej zapravla? al nisi imela časa... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 21.4.2009 21:42:36 >

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.4.2009 21:56:48   
Ajvy
oi...kako smo...

Deja..superca,da se tak fajn rihtate...to me veseli..

mAksi...Tarja ima kar večinoma skoz zabasan nosek..al pa svečka z noska teče....in je ravno če vikend bolje, potem pa jovo na novo v času vrtca...tak da smo kar stalni uporabniki fiziološke....

iiiiiiiiiii kolk je luštna ZArja..pa kake lepe učke ima user posted image user posted image user posted image

Jst sem takoj za srečanje...

PIkica82..mi smo z babyvac-om full zadovoljni.....in HB da sej e nekdo tega spomnil.....
Kako si zrihtala zobarja??

Katjuša...mi smo bili v Snoviku...nam je zelo zelo všeč.....

Kolumbo....dobr si se znajdla glede kuhanja....mater si stroga.....

Urša..super za likanje....

Pupka.
..a potem je podvodni plavalec user posted image
Upam,da te zobek ne boli več....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:02:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
21.4.2009 22:02:32   
Pupka
ajvy ja, podvodni plavalec bo prava oznaka. Zobek pa ne boli več. Ma zdravilo tak da je ok. Joooj k sem tak boga s temi zobmi da je groza user posted image user posted image Ampak sem bla v začetku nosečnosti že parkrat. zdaj bom pa tudi šla. Sam me je taaaaakoooo strah user posted image user posted image user posted image Mam to še iz otroštva ko sem mela tako ****jeno zobozdravnico user posted image user posted image Ampak moram porihtat kar je za porihtat. 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
21.4.2009 22:04:41   
Pupka
kolumbo ti se kar spočij. Sigurno nas bo kar nekaj ki bomo pogrešale tvoje poste.

Jaz sem pa že pred pol ure rekla da grem user posted image user posted image zdaj pa res grem.

NOČKO

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
21.4.2009 22:09:39   
Ajvy
mi smo danes šli iz vrtca na sprehod...pa smo srečali Tarjinega prjatlčka , pa sta se tolk zaigrala, da smo bli dve uri zunaj.....

Brkn...jst ponavadi, če ne vem kje začet dleat, sploh ne začnem user posted image

Majchy...super za G pregled....

Claud...jst se M doblila 6 tednov po porodu....

Super, da ste tako lepo spedenčkali kolke user posted image user posted image user posted image

piškot.....ubogi Martin....to pa ni fajn....
Pumpanja mleka se pa navadiš...in maš potem hitr to narejen....

BOgica Ana, ko ne more kakat....držim pestke, da se to vse uredi...

Tanci.
..super za nakupe.....sem ti kar malo folš....

Kolumbo...vav..superca, da ti je uspelo zrihtat.....ti si res ena carica...
SAm ne velika, k si pozabila na to, da si rekla, da me boš jutri peljala na tortico....

BArbaraSG,,,iiiiiiii kak je cortkana....super da je bila tak pridna user posted image user posted image

Simonakr...zame je noč do 12 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
21.4.2009 22:10:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

ajvy ja, podvodni plavalec bo prava oznaka. Zobek pa ne boli več. Ma zdravilo tak da je ok. Joooj k sem tak boga s temi zobmi da je groza user posted image user posted image Ampak sem bla v začetku nosečnosti že parkrat. zdaj bom pa tudi šla. Sam me je taaaaakoooo strah user posted image user posted image user posted image Mam to še iz otroštva ko sem mela tako ****jeno zobozdravnico user posted image user posted image Ampak moram porihtat kar je za porihtat. 

mene je tudi strah zobarja....full....zato sem si našla eno k je nadpovprečno prjazna...sicer je plačljiva, ampak mi niti centka ni žal...res ne......
Držim pesti, da ti uspe vse lepo in čim manj boleče zrihtat......

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:18:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.4.2009 22:23:42   
Ajvy
Sunny....Tisa ima skoraj ves čas mrzle rokice......
POkrita je pa ves čas s kovtrom, ker spimo pr odprtem oknu...
Superca za rekord...Gaja se je pa po mamici vrgla, a neuser posted image user posted image user posted image

Majchy...mogoče pa nima nič v  noseku....

Urša...upam,da boste tudi vi kakanje uredili......

Brkn.
....vidim, da si zadnje čase čist vremenska....

milči.
...super, da si se uspela malo javit...
Klari vse čestitke za napredek...
Nič hudega za mlekec...važno ,da ste zadovoljni.....user posted image user posted image user posted image

Claud..baje je dobr tut tko mal , vsake tolk časa mau fiziološke nakapat v nosek, da se malo sčisti.....
Tisa ima velikokrat zamašen nosek, ker ji ga TArja podari...

Nosno sluznico lahko poškoduješ, če  pred aspiriranjem ne kaneš notri fiziološke, ampak vse na suho vlečeš...

Mihailo...čestitke za 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksi...Zarja je pa že kar veliko budna....vav....

Birdy..a res...a NEli ima tudi tako obdobje....te barabinke....

hvala vsem za pohvale za naše punce......

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.4.2009 22:25:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvi samo za tebe

KDAJ JUTR, sej grem u BTC, pa se loh nazaj grede pr tep ustavm d te poberem al ti pa že kr tortico prnesemuser posted image

povej...meni je vseeno.....Tisa je okol pol devetih, devetih, pol pa naslednjič ob dveh.....
lahko greva na en sprehod po Bs-u....da me nauš naokol vlačla...user posted image user posted image ........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.4.2009 22:26:09   
Ajvy
ostalo pokomentiram  jutri , ostala mi je namreč še ena stran...samo ne morem ker se mi spi-...

KOlumbo..tel. imaš..pa pokliči.....če čš....user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:26:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4214
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 22:28:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.4.2009 22:28:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ursa martin je alergicen na macke. smo imeli vceraj testiranje. zdaj pa iscemo nov dom za macka.

Kok star? A je uzuni?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
21.4.2009 22:28:57   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Brkn nekam ti je ušel datum 8.2. mislim, da smo jst, birdy, claud in reckova rodile 8. čeprav bi si želela da bi blo 7.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi si tud tko želelauser posted image  7.ga ma namreč moj rojstni danuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.4.2009 23:14:48   
Katjusa
punce prebrala sem vas vendar sem čist hin.... aja pa danes k nas ni blo doma je tamal spal od pol 10 zvečer pa do 9 zjutri pa še to ga je moja mam azbudla k je šla gledat zakaj še nič ne kličeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojre je božansko na pogled sicer ni blo deža je pa ful pihalo tak da ni blo nič kej fino...... vožnja je bla pa ful utrujajoča ker je bil kos dež in megla.... no ampak sem srečno prispela na obe strani.....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Brkn nekam ti je ušel datum 8.2. mislim, da smo jst, birdy, claud in reckova rodile 8. čeprav bi si želela da bi blo 7.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi si tud tko želelauser posted image  7.ga ma namreč moj rojstni danuser posted image

bo pa tretji na 7. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom šla 6. v avstrijo in pol si ne bom želela drug dan rodit pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
21.4.2009 23:20:04   
birdy
Katjuša, jst bom pa mojga najagala da bo vzel dopust prov. Pri Neli je mel dopust do 3.8., isti dan zvečer sem šla rodit, tko da sem 4.8. rodila. Pri Kristi je mel dopust do 7.2., in evo ti, ob osmih zvečer sva šla proti P in 8.2. sem rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mal sumljiv, a ni no?user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
21.4.2009 23:30:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, jst bom pa mojga najagala da bo vzel dopust prov. Pri Neli je mel dopust do 3.8., isti dan zvečer sem šla rodit, tko da sem 4.8. rodila. Pri Kristi je mel dopust do 7.2., in evo ti, ob osmih zvečer sva šla proti P in 8.2. sem rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mal sumljiv, a ni no?user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image res si more prav čas dopust uzet, da se ravno konča en dan prej kot želiš rodituser posted image user posted image user posted image user posted image probajta mogoče pa res deluje ker da bi blo 3x naklučje pa ne verjamemuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč punce

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.4.2009 7:42:01   
Balonchy
Jutrooooooooooooooooooooo...

Kje ste čveke???
A še spite? Pa sej včeraj ni blo čvekalnega maratona... user posted image user posted image user posted image

Mi smo dans podrli spalni rekord user posted image  - pri nas trenutno znaša 10 ur (od 20h do 6h)!!! user posted image user posted image user posted image

Da vas prebudim...

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.4.2009 8:10:08   
simonakr
Jutro!

O kava ahhhh kako to paše!

Jest sm dons že od 6.00 pokonc, je tako lep sonček da sploh nism mogla spat in komej čakam da se mal ogreje in letim vn vozičkat! user posted image user posted image

Zobarji - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sej si predstavlate! Zdej mam enga kr vredu pa še drag ni tolk.

Moj je mel včeri RD mene je pa tko glava bolela da zase nism vedla user posted image . Zdej je bolš!

No moja pupika še spančka, tko da jest v miru pokofetkam.

Upam da ste imele mirno noč in ste jo prespale. No ja čim bolj prespale... hihihiuser posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.4.2009 8:23:11   
Čebel@
jutro!
midve sva spali do 7.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale pupa je čisto po meni-zaspankauser posted image user posted image user posted image user posted image končno je sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midve se greva oblečt in pičiva ven

lep dan

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.4.2009 8:50:44   
Katjusa
Jutro.....

mi smo mel pa dons ob pol 5 budnicouser posted image user posted image user posted image user posted image je bil bošček lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image no zdej še pa spi..... komi čakam da bos tar 4 mesece, da mu lahko dam zvečer mal kašice in da bo bolj sit pol ponoči.... bomo vidli kaj bo danes ko se je florjan zečel takole zbujat ponoč je bi star skoraj 4 mesece in je dobil zvečer 2-3 žličke kašice in pol mleko in je spal celo noč, potem se je seveda doza kašic povečevalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam, da se zbudi in gremo mal ven k sonček kliče Maami, florjan, Benjamin kje ste?user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem mam en stroj za zložit k se je pravkar posušil....

lep dan vsem skupi

pa še moj zajtrkuser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.4.2009 8:58:34   
Pikica_82
Jutro! Uf, jaz pa mam fuuul fajno zobozdravnico zdaj. Sicer mam do nje kake pol ure vožnje, če ne še več, ampak mi ni problem. Ker oni zobozdravniki v ZD v MBju user posted image  Prej kot otrok sem pa samo k ortodontu hodla, mi je on vse rihtal. Je rekel, naj se splošnih zobozdravnikov izogibam user posted image  In res, nimam nobene plombe, lukne al pa kaj, zobi 1A, mam pa zato z dlesnimi ful probleme (paradontoza). Ampak je zdaj ok, mi je dala ta nova zobozdravnica fajn napotke, pa se je umirla zadevca.

Sem poskusla babyvac, mi je uspelo nekaj ven posesat. Ampak sem mu v minutki, potem je že začel malo grdo gledat, pa raje za prvič nisem dlje vztrajala. Mamo ful glasen sesalec, malemu ni blo nič jasno user posted image  Je pa lepše dihal pol ja.

Zgleda, da bo danes lepše vreme, juhu, končno bova lahko ven šla!

Lep dan!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?