|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
21.4.2009 9:10:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: claud

piskot-veš kaj pa larissi pomaga če jo šraufa.... jst se usedem na postlo, se naslonim, mal pokrčim kolena in si jo dam gor, pol jo pa po trebuščku božam v smeri urinega kazalca....medtem me gleda se pogovarja z mano, se mal nasmeji in pol se vedno pokaka...pol pa se od vsega olajšanja tko lepo nasmehneuser posted image ....
No nama tko rata....

hvala za nasvet, res se v takem polozaju ful umiri, ampak s kakanjem pa nic.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.4.2009 9:20:09   
Pikica_82
Jutro!
Mi tu ne kakamo redno... Sem mu zdaj slivovo vodo dala, pa da vidimo. Ker se ful trudi revček, pa ne gre in ne gre. Sumim, da ga je AM mleko zaprlo. A je še katera poskusla ta Babylove? Grem danes po drugo, pa upam, da bo boljše. A predlagate katerega še posebej?
Joj, jaz bi tud na morje šla... Če ne grem vsaj 1 krat na leto na morje nisem zdrava user posted image  Navada iz otroštva tud, ko smo vsako leto vsaj enkrat šli. Potem pa še s kolonijo in sem bla včasih tud po kak mesec doli. Kje so tisti časi...
Za srečanje pa sem jaz tudi za. Sam povejte kje pa kdaj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.4.2009 9:23:00   
sunny24
Jutro! lih na hitro vas pozdravim, k je Gaja že malo tečkana...Ovčka ni več zanimiva...user posted image  Zgleda ji je že vse povedla...user posted image
spala je od 22:30 pa do 8:30...to je pa rekord. Jst budalo sm pa učeri pozabla prevret vodo za mlekeca in je revca še to mogla čakat, da sm ji dala papat...Se je full jezila. Pa še prej sm ji noska čistla in itak, full jok..bogica! Ma če ji pa vsako jutro povlečem vn 1 kilo mišk...user posted image   Kaka mama smotana...user posted image user posted image user posted image

Ej, kaj vaši user posted image  majo tudi kej mrzle rokice? Gaja jih ma večkrat na dan, sam itak jo potipam ozadi na vratu pa je topla, tako, da po mojem ji mraz ni.
Pa še neki...s čim jih mate pokrite v postlci?

Nč, gaja se spet jezi...gremo se crtat...

Pridem še pole kej počekirat... papa

LEP DAN! user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.4.2009 9:30:14   
Pikica_82
Sunny Aleks ma tud pogosto mrzle rokice, drugje pa je topel. So mi v P povedali, da to nima veze s tem, al jih zebe al ne, da majo eni otroci pač bolj mrzle rokice. POkritega pa ga mam jaz s flis odejico (bolj tanko), čez pa mu dam še eno navadno odejico. In mu je lepo toplo. S flis odejico se še preko glave pokrije user posted image

Posvetovalnico pa mamo mi pri 1, 2, 3, 6, 9, 12 in 18 mesecih. Vsaj po tistem kartončku sodeč, ki smo ga v dispanzerju dobili (vpisujejo podatke gor). Mamo pa tehtanje in merjenje ter pregled pri zdravnici. Zdaj pa še cepljenje.

< Sporočilo je popravil Pikica_82 -- 21.4.2009 9:36:07 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.4.2009 9:35:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ej, kaj vaši user posted image  majo tudi kej mrzle rokice? Gaja jih ma večkrat na dan, sam itak jo potipam ozadi na vratu pa je topla, tako, da po mojem ji mraz ni.
Pa še neki...s čim jih mate pokrite v postlci?

čestitke gaji za rekord v spanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......moja ima na čase tudi mrzle rokice pa ji za par minut potegnem rokavčke čez in je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponoči jo imam pokrito s kovterčkom,čez dan pa flis odejicouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
21.4.2009 9:41:31   
Čebel@
jaz bi  pa rabila en nasvet:do zdaj sem ji noska čistila z vatko in fiziološko,zadnjič sva pa kupila aspirator(ta ki z usti potegneš) in ne gre nič ven,pa še nagravno mi je imeti tisto gumo v ustih.....no zdej sva pa kupila tega za na sesalec in ji najprej nalijem fiziološko in sesalec dam na minimum ampak ni prav veliko prišlo ven.....a je možno da nima muckov(videti jih ni ko pogledam),ali pa bi mogla naštimat sesalec na malo močnejše sesanje?berem po forumu da  dojenčkom vlečejo vse živo ven,pri moji pa skoraj ničuser posted image user posted image user posted image

že v naprej hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
21.4.2009 10:06:41   
sunny24
Punce hvala za odgovore...

Jst jo mam tudi tko čez dan s flis dekico pokrito, v postlci pa s kovtrčkom, sam se bojim, da ji je pretoplo...Ker v spalnici mamo 23 stopinj...Prejšni teden smo meli celo 26...sm študirala, da bi ji pač dala v poslco za pokrit eno rjuho in čez pleteno dekico...Sam pol se pa bojim, da bi ji blo mraz...Kompliciram, ne?user posted image user posted image user posted image

majchy, jst gaji full vn povlečem s tem k na usta vlečeš...sm mojmu omenla unga na sesalc in me je uprašu, če sm normalna, da njegovi pupiki že ne bo nobedn kej s sesalcem vn vleku...user posted image
Drugače pa te baby vac prodaja uporabnica rija, pa njo vprašaj kako in kaj. Ponavadi je bolj na čvekanje v tri dni...

pikica, mi mamo tudi tako posvetovalnico, kot si napisala. Naslednjič-pr 3 mesecih, jo bojo cepli...bogica moja, že vidim kako šobco bo delala...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
21.4.2009 10:36:50   
Urša08
Še ena se pridružuje otročkom ki poredko kakajouser posted image . Naš pikec se je včerej pokakal (je bil tud že 4 dan). Claud bom probala še tvoj nasvet. Je pa res, da se ti otroček čist zasmili, pa nej pediatri kar govorijo, da je čist normalno, če dojen otrok tud 7 dni ne kaka. Sam ko vidiš otročka k se matra ti gre kar na user posted image . Piskot upam, da se Ana pokakauser posted image

sunny24 ja naš ima velikokrat mrzle rokice. Je pa res, da mamo mi enga zmrznenčka .user posted image Zvečer ga dam v postelco v katero sem spodej dala dekico, da mu je bolj toplo (napravljen je v body-ju in pidžamci ter copatki) in pokrit s kovterčkom ter dekico. Je dost pokrit, samo ko ni bil tok se mi je ful zbujal in jokcal. Moj je bil pameten in je mislil da je otrok lačen - samo halo po 20 minutah ne more bit spet lačen in potem sva ga k seb in pogrela in je blo kuj dobr. Tako da od takrat je bolj pokrit in se ne zbuja zarad tega. Nosek pa tud jaz skoz pucam. Ga Nejcu v dveh letih nisem tokrat pucala kot sedaj Žigu.

majchy žal ti ne znam pomagat, nimam izkušenj s tem sesalcem.

Moj pikec se pa sedaj tko lepo igra na igralni podlogi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
21.4.2009 10:37:54   
brkn83
Pozdravljene.

barbara - ja mi imamo krst 17.5., zdej je že skoraj vse pripravljeno, razen za oblečit še nimam.
Tvoja je bila pa ful srčkana, no super da ni nič jokala.

Joj danes je zopet tolk smotano vreme, da se mi nič ne da. No se bom mal lotila pospravljati omare, seveda če mi bo kaj uspelo ker Nik sedaj bedi in vprašanje kdaj bo sploh nazaj zaspal.

Kaj boste danes kaj kuhale za kosilo? Namreč počasi mi že idej zmanjkuje , sicer sem se za danes že odločila, da naredim kr krompirjevo solato in pečeno postrv. Moj itak pride šele zvečer domov.

Katjuša - ti pa uživaj danes na morju, sam škoda ker je tolk slabo vreme.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
21.4.2009 10:39:44   
brkn83
Vidim, da imate kr probleme s kakanjem. no mi pa smo ravno nasprotje vam, naš namreč kr veliko kaka. Danes se je že dvakrat pokakal. Upam, da tako ostane. Vsem vam pa želim, da te težave čimprej minejo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
21.4.2009 10:42:26   
milči
Drage februarčice in vaši user posted image !

Po dolgem času se tudi jaz malo javljam, sicer prebiram vas kar redno, samo časa za pisanje ni velikouser posted image
Naša Klara pridno raste, ravno včeraj sva imeli tehtanje in ima že 4810guser posted image user posted image ,zrasla pa je že na 57cmuser posted image user posted image , naslednjo posvetovalnico imava oz. cepljenje bo 21.5., takole za seznamček, pa hvala, ker ste me obdržale na njem.

Že en mesec mami nima več svojega mlekauser posted image , pa smo na Novalacu AR, ker je dosti polivala, zdaj pa se je tudi že kupčka naučila podirat, tako da je malo boljše.
Uživajte s svojim sončkiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
21.4.2009 10:50:38   
Onasiss
Dober dan, user posted image  evo vam enega sončka na ta beden dan....

claud- tole z Rakitno je pa res fajn ideja. Mi smo pogosto gor, zrak je res fino in res so spedenal.

maychy23 - srečanje z vozički torej komot na Rakitni, ampak magar po prvomajskih, k zgleda da bo tale vreme še nasledn teden ves gnil.

sunny24-user posted image user posted image user posted image  za spalni rekord. Ej, te želim že nekaj časa vprašati, ker ko sem brala za nazaj si ti sporočila za linki, da je rodila Tejo. A je ona iz Pirana, ker sem bila z eno v porodnišnici, ki je rodila Tejo, ampak debata ni nanesla na forum, tako da ne vem če gre za isto osebo?user posted image  

Drugače pa ima naša tud zlo mrzle roke, je en zmrzalček.

Kar se glede noska tiče, mi smo bolj, kot je blo. Ji pa v nosek včasih kanem kao slezov čaj (sem v 2dcl vode prekuhala slez) - tako mi je svetovala tista gospa na trgu, ki prodaja tele zdravilne rožice, in potem še ven potegnem z ustnim aspiratorjem. No včasih pride kaj ven, včasih pa ne. No ampak tale slez pomaga!!!

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
21.4.2009 10:58:26   
claud
brkn-mi smo mel prej kr mal probleme s kakanjem, pol sm pa začela tko trebušček masirat, pa je blo bolš....zdj pa to skos delam-ko vidm da se neki napenja pa da ji ne rata takojji tko pomagam.
Mmmm, super kosilouser posted image user posted image  A sm povabljena?user posted image

milči- waa, lepe mereuser posted image

urša08-upam da tud vam uspe napolnit pleničkouser posted image ...ja res...men tud ni normalno da 7 dni ne...pr nas je trajal največ 3 dni, pa je bla ćist bogauser posted image ... 

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
21.4.2009 11:01:35   
claud
Eno vprašanje-amajo vaši otroci vsi tok zamašene noske al kaj?
Ker jst moji še nikol nism nč niti kapljic dala niti vlekla ven....ker zamašeno nima-sicer ne bi lepo dihala pa jedla...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
21.4.2009 11:05:20   
Urša08
Claud ja mi imamo kar konstantno zamašen nosuser posted image . Že koj prvi teden ko smo prišli iz porodnišnice. Sej vmes je obdobje ko je ok, potem pa spet. In če ma zamašen nos se pogosteje zbuja ker ne more dihat. Super da vi nimate težav user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.4.2009 11:09:11   
Pupka
Jutro čveke... Jaz sem bla mal na terenu, zdaj vas pozdravim, prebrala vas sem, komentirala bom kasnej. Mamo grdo vreme user posted image

Lep dan!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.4.2009 11:10:06   
claud
urša08-hvala za odgovor....
sm mislla da to kr tko dajete...ker mam tuki eno sosedo k otroka z vsemi žavbami kr tko fila, pa mu drugač nč ne manjka....je rekla da preventivnouser posted image
Pa nekje sm brala da te aspiratorji-sploh te električni ful niso fajn k lohk poškoduješ nosno sluznico-tko da se ga ne sme pogosto uporabljat!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
21.4.2009 11:17:17   
MIHAILO
ojla...mi imamo posvetovalnico danes ob 13h...
pokrijem ga v posteljici s presito odejo...cez dan z deknco
noseka cistim,vsak drug dan potegnem ven velike muce...user posted image
posvetovalnio sm mela 18.3.pa danes spet...naslednjic bomo videli kdaj bo...

MI SMO DANES STARI 2MESECAuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.4.2009 11:20:55   
Onasiss
user posted image user posted image user posted image MIHAILO Čestitke za 2 meseca....user posted image .

< Sporočilo je popravil mlea -- 21.4.2009 11:21:38 >

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.4.2009 11:23:07   
Urša08
Claud glede aspiratorja je meni tudi patronažna rekla nej delam, ko je res potrebno. Tako, da mu s tem čistim nosek, ko je res res hudo in še to maximalno 2X v dnevu - ponavadi pred spanjem. Drugače ga pa čistim samo s fiziološko in vatko. Da pa kar preventivno otroka neki filaš se mi zdi pa totalno trapasto.

MIHAILO čestitke za dva mesecauser posted image

Pupka vreme je pa res obupno user posted image

Jaz likam še kup ki je ostal od včerej. Tašča ma mal Nejca. Žiga spi, tako da hitim, da čimprej vse polikam. Za kosilo bomo mel pa kar makarončke.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.4.2009 11:32:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud glede aspiratorja je meni tudi patronažna rekla nej delam, ko je res potrebno. Tako, da mu s tem čistim nosek, ko je res res hudo in še to maximalno 2X v dnevu - ponavadi pred spanjem. Drugače ga pa čistim samo s fiziološko in vatko. Da pa kar preventivno otroka neki filaš se mi zdi pa totalno trapasto.

Mi tud preventivno nismo nč filal noska z fiziološko, al pa pucal z aspiratorjem. Pri Neli še sploh nikol ni blo trebauser posted image
Kristi je pa druga pesem... Sej se spomnte k smo bli bolni (sej smo še) smo mogl pucat. Tko da takrat smo ogromn fiziološke porabil, pa ene 3x na dan smo z (električnim) aspiratorjem nos pucal. Potrebno bi blo pomoje pa vsaj 5x, tok je mela zabasan nosuser posted image user posted image  Pa se mi ni zdel pameten da ji prevečkrat puicam tkole nos, da ne bi res še čist sluznco frderbala. Zdej je pa že bolj tko da 2x dnevno spucam. Dons bo pa verjetn sam pred spanjem k ma zdele prov super nosek.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.4.2009 11:42:09   
Maksi1
Dobro jutro, no, zdaj že dober dan.

Naša pupka se med 23. in 7. zbudi 1x ali 2x, in sicer enkrat okrog 3.h in potem okorg 6.h. Potem pa je različno, enkrat vstane že ob 6.h, drugič potegne do 9.h. Potem spi še 1-2 urci dopoldan, potem pa je tja do 15. h budna, ko zaspi še 1-2 urci. Čeprav to popoldan je bolj spanje večkrat po 15 minut. Je pa potem budna in hoče pozornost, ko kuham večerjo in kakšenkrat je prav divje, da mi uspe vse zrihtat.

Sunny - mi imamo v spalnici 19-20 stopinj in je pokrita z lahko prešito odejco, čeprav ima spodaj še eno dekco od babyfehn, na katero se je ful navezala in jo prestavljamo iz vozička v ležalnik, iz ležalnika v posteljco in nazaj. Ima pa rada, da ji je toplo. Čeprav ročke daje ven izpod dekce in so zato ponavadi mrzle. Ampak to baje nič ne pomeni.

Mihajlo - user posted image  za 2 meseca!

Nosek -  zaenkrat nimamo večjih težav

Kakanje - tu pa je problem, ker kaka samo 1x na teden. Pediatrinja nam je priporočala en sirup Lactecon, ki je v prosti prodaji, vendar ga še nismo rabili. Je pa rekla še, da se ni za sekirat, glede na to, da je dojena. Pa še je rekla, da raje kot aptamil naj se uporabi novalac - it, ki da pomaga pri prebavi.

BarbaraGS - kaka lepa pupka je vaša. Prava princeska.

Zdej pa moram it. Nisem še vseh pokomentirala, ampak moja pupka kliče. Se beremo bolj pole.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.4.2009 11:46:56   
birdy
Neki sem brala da se pogovarjate o dietah. Jst sem tud na dieti, tisti kot Majchy mislm da- mn žri. Se mi zaekrat kr obnese, shujšala 2 kile v enmu tednu. Sicer bolj kot ne samo z odpovedovanjem sladkarijam in večernim prigrizkom. To me je najbolj nesl da ni šlo dol.
Krst mamo pa verjetn enkrat na začetku junija, do takrat bi rada sam pod 70kil pršla. To je še 5 kil in bi mi mogl ratat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.4.2009 11:49:14   
birdy
Ajvy, naša se tud skoz slač. Čez dan in ponoč, skoz. Plenica redkokdaj ostane na ritki. Vesela sva če vsaj bodi ostane gor. Ji pa midva dava kr sam copatke gor pa bodi in pač z nago rito leta, nimam kej. Al pa bi jo ene 30x na dan oblačla nazaj, kar me je pa minil. Pa tko gre lohk lulat al pa kakat na kahlco.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.4.2009 11:50:25   
Ajvy
da nas ne boste pozable user posted image user posted image user posted image

user posted image

palačinka.....

user posted image

povej.....poslušam....

user posted image

punček mora it tut z nami

user posted image

ne dam je.....

user posted image

ko bom velika bom.........

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?