|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
19.4.2009 23:19:44   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

čer punce!!

cita- kaj jst to berem, a maš spet probleme? boga!!!!!!

joj joj ne govori ko bo prišel dan boš slišala na hribo sam sirene ko bodo mogl koga odpelat...mene v Vojnikuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
19.4.2009 23:20:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Cita en more skrbet za črni humoruser posted image

si edina ko si me danes v smeh spravila...bravo tortico imaš v dobrem ko bo prilika...

JUTRI SE PA ZAČNEJO MOJI BOJI PROTI KILOGRAMOM...ŠE BO PESTRO...

jst sem dons zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image sta šla moja2 na hotdog in hamburger pa me je moj 3x vprašal res nič ne boš in pol prišel nazaj kaj čvapčičev tud nebi.... in čez ene 5 minut kaj pa bananasplit..... in jst sme vedno rekla neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla pol da me ne sme nikol več v take skušnjave spravljat, da sem se komaj upiralauser posted image user posted image user posted image ampak mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa močna tako bom jaz sedaj mogla bit...

morem bit če čem kej kg zgubituser posted image user posted image user posted image user posted image mah je težko sam bi rada kdaj kako lepo oblekco nase dala ne da hodim okol k ena coprnica.....user posted image user posted image user posted image user posted image res nisem zadovoljna s sabo in se ne počutim OK in sam zato sem se odločla da morem dat nekaj kg dol.... pa tud z otroci s eje treba igrat in se čisto zadiham če sem malo prepognjenauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da motivacije je dovolj, želja je tud zdej je treba pa samo vztrajat in si vsak dan predstavljat kak bo fino in kaj vse bo lažje....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
19.4.2009 23:21:06   

cita v rogaško smo se zapeljeli... še nikol nisem bla tam.... voda po okusu negravžna in same stopnice vsepovsod.... drgač pa finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo tuševe zvezdice izkoristli k sem jih mela cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja lepo lepo sem mislila da ste bili v moji bližini...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
19.4.2009 23:21:07   

kATJUŠA LUŠTNE FOTKEuser posted image user posted image user posted image že fuuull dolgo nismo bli v kakšnih toplicah....se mi pa kr megli zdej k bo poletje, ker majo moji tastari doma bazen in najedata s kopanjem d mi gre na kozlanje....mami se na glavo meče že od prejšnjega pondelka

ko pa boste šli pa kr v naše konce...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
19.4.2009 23:21:51   

si edina ko si me danes v smeh spravila...bravo tortico imaš v dobrem ko bo prilika...

JUTRI SE PA ZAČNEJO MOJI BOJI PROTI KILOGRAMOM...ŠE BO PESTRO...

me veseli da sm ti vsaj mal polepšala večer......

EJ JST BI TUT LOČEVALNO DIJETO.....A POL JUTR AKCIJA

ja ja jaz sem si zastavla cilj...bova skupaj???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4005
19.4.2009 23:22:31   
Katjusa

kATJUŠA LUŠTNE FOTKEuser posted image user posted image user posted image že fuuull dolgo nismo bli v kakšnih toplicah....se mi pa kr megli zdej k bo poletje, ker majo moji tastari doma bazen in najedata s kopanjem d mi gre na kozlanje....mami se na glavo meče že od prejšnjega pondelka

pridemo mi tud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
19.4.2009 23:23:26   

pridemo mi tud....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

le priditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
19.4.2009 23:23:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

cita in rebeka - upam, da se vajine težave čimprej uredijo.

Js pa sem zdej Nika spravila v postlo, sedaj pa moram še sebe zrihtat potem pa tudi js šibam spat. Grem hitro pod tuš in v postlo. Moj pa tudi že spi.

lepo in dolgo noč ti želim

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
19.4.2009 23:25:13   

cita in rebeka - upam, da se vajine težave čimprej uredijo.

Js pa sem zdej Nika spravila v postlo, sedaj pa moram še sebe zrihtat potem pa tudi js šibam spat. Grem hitro pod tuš in v postlo. Moj pa tudi že spi.

,Hvala....ampak temu ni videt konca...

lepo nočko

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
19.4.2009 23:25:31   
kaja02
hujšanje- cita, kolumbo- držim pesti da vama bo uspalo, jst sem na ločevalni točno 33 dni, pa mam 7,5 kg manj ( upam, da tehnica ne lažeuser posted image user posted image )

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
19.4.2009 23:29:55   
brkn83
nič, js sem se zdej stuširala in grem zdej še jaz spati.

Lahko noč vsem skupaj in se beremo kaj jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
19.4.2009 23:30:28   
Katjusa
grem v mižule.....

lepo se imejte, dobro se naspite in se jutri tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka punce mojeuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
19.4.2009 23:31:35   
Katjusa
rebekauser posted image user posted image user posted image user posted image prej k slej bosta spet sladka k cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da jeza hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 4013
19.4.2009 23:32:04   
brkn83
kaja- a maš mogoče kakšne fajne recepte za ločevalno dieto. No js še moram z njo sicer počakati dokler dojim, potem pa bo akcija.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
19.4.2009 23:35:12   

hujšanje- cita, kolumbo- držim pesti da vama bo uspalo, jst sem na ločevalni točno 33 dni, pa mam 7,5 kg manj ( upam, da tehnica ne lažeuser posted image user posted image )

hvala...seveda ne laže bom ti povedala ko te vidim ampak sigurno ne laže tehnicauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
19.4.2009 23:36:39   
Mi je zdele moj reko mami moja še pol ure imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
19.4.2009 23:36:56   
kaja02

kaja- a maš mogoče kakšne fajne recepte za ločevalno dieto. No js še moram z njo sicer počakati dokler dojim, potem pa bo akcija.

jst še tud dojim, res je, da je moja že večja in ima že vsaj 3 obroke GH, prej se tudi jaz nisem odločla za dieto, hm, receptov nimam nič posebnih, v glavnem ločujem- jem tiste skupine jedi, ki so na določen dan na jedilniku, aja pa kuha mi dragi, ker je kuhar ( tako da je vsaka jed nekaj posebnega- vendar ti ga ne posodimuser posted image ) prej mi je kuhu, da so kg šli gor, zdej pa da grejo doluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
19.4.2009 23:38:03   

jst še tud dojim, res je, da je moja že večja in ima že vsaj 3 obroke GH, prej se tudi jaz nisem odločla za dieto, hm, receptov nimam nič posebnih, v glavnem ločujem- jem tiste skupine jedi, ki so na določen dan na jedilniku, aja pa kuha mi dragi, ker je kuhar ( tako da je vsaka jed nekaj posebnega- vendar ti ga ne posodimuser posted image ) prej mi je kuhu, da so kg šli gor, zdej pa da grejo doluser posted image

Kk je tale tvoj dragi vredu ni vidiš kk je pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:38:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
19.4.2009 23:39:51   

Jst mam uno knjigo doma 90 dni- 90 receptou.....že ene par letuser posted image

Jaz sem jo na netu našlauser posted image user posted image user posted image ampak ko se spomnim nekaj let nazaj sem po tej dieti shujašal fulll leo...in bi bial sedaj prav srečna za ponovim...drgač tako kot sekla za krsdt grem naga ampak en vem kakšen komentar bo župnikauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo sej že to je nekaj da jo imaš domauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4020
19.4.2009 23:43:06   
kaja02

hvala...seveda ne laže bom ti povedala ko te vidim ampak sigurno ne laže tehnicauser posted image user posted image user posted image

štos je v tem, da se mi ne vidi (vsaj meni se ne zdi), mogoče so hlače malo manj naopete, pa zize malo manjše, sam rit je pa še vedno OGROMNA

zdej pa pojd v hladilnik, pa je nabaši, sprazni vse zaloge sladkega, slanega , ker čez 20 minut greš v boj sama s sabouser posted image user posted image user posted image ... veš sploh ni hudo, mogoče prvi teden, sploh če si bila do sedaj navajena vmes kaj v usta dajat, zdaj se pa moreš ure držat, po prvem tednu pa sploh ne občutiš več lakote, mogoče ob večerih ( ko čakam dragega da pride domov) takrat se pa z vodo nalivam in skrbim da čimveč na RR visim, da se zamotimuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
19.4.2009 23:46:15   

štos je v tem, da se mi ne vidi (vsaj meni se ne zdi), mogoče so hlače malo manj naopete, pa zize malo manjše, sam rit je pa še vedno OGROMNA

zdej pa pojd v hladilnik, pa je nabaši, sprazni vse zaloge sladkega, slanega , ker čez 20 minut greš v boj sama s sabouser posted image user posted image user posted image ... veš sploh ni hudo, mogoče prvi teden, sploh če si bila do sedaj navajena vmes kaj v usta dajat, zdaj se pa moreš ure držat, po prvem tednu pa sploh ne občutiš več lakote, mogoče ob večerih ( ko čakam dragega da pride domov) takrat se pa z vodo nalivam in skrbim da čimveč na RR visim, da se zamotimuser posted image

jpj zdele bom še čokolado zbasala vase ko sem jo kupla dva dni nazaj ko se mi jo je luštal pa sem pozabla na njo...šibam...je že na mizi še mal pa v mojih ustihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dober da si me spomnala drgač bi se juter po glav teplauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:49:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
19.4.2009 23:50:41   

Jst dokler se ne skidam u tale kostim, bom zafrustrirana, pa čeprou mam tut u tem kosimu 75 kiluser posted image user posted image user posted image
user posted image

Lepa slikca...tud jaz imam velik lepih slik pa jih raj ne gledamuser posted image user posted image jaz sem tko obsedena s temi kilami nikol konca...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4024
19.4.2009 23:51:05   
kaja02
a je dobra ČOKOLADA? Jst sem jo tud zvečer jedlauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?