|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
19.4.2009 23:05:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer, 

no da še mal tle pojamram glede Laurinega fatra ne morem več drgač se izražatuser posted image ...naj vam povem da ostajam brez besed kk je lahko nekdo tako nesramen jutri ko grem dvignat eno pošto(njegovo maslo) bom vidla kaj je ušpičo ampak potem pa dobi trojno porcijo nazaj verjemite mi znam bit dobra kot kruh in user posted image  vseh user posted image ...kdor se zadnji smeje se najslajše smehe...se opravičujem ko mal nakladam ampak sem danes od živcev bruhalauser posted image user posted image user posted image ...nikomur ne želim tega kar moram jaz prenašatuser posted image user posted image user posted image

Uživajte s svojimi sončki...

Ej, daj nehi se sekirat. Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image  Me smo vedno tle, da te potolažimo. Važno je, da sta tvoji princesli zdravi.

Če ti bo pa še kaj tečnaril, povej pridemo VSE in ga user posted image . Ah, moj je tud včasih ena velka p...... Pozablja kdo ga je zadn let preživlju... No, ampak zdele res ni čas, da bi o tem, je preveč zakomplicirano in zapleteno.

Rečm lahko le to CITA pošl ga u 3 krasne.

user posted image user posted image user posted image  cita drži se me smo s tabouser posted image user posted image user posted image

rebeka, da bo jutri nov dan in vse to pozabljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:05:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.4.2009 23:05:44   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Moj je prilezu po treh urah  domou, ves pocukran k sm ravno ratala lačna in sm cvrla polpete (une k sm mu mislna ob 14h u glavo vrštuser posted image )...prvleku je še 3 tortice, tko d sm mu en polpet dala, čeprou sm mu rekla, da mu nej zdej kr mamica kuhauser posted image ....k men film poč, pol nema ništa, ne cot, ne hrane  user posted image user posted image user posted image

rebeka povej kaj je narobe, dej ven, ne u sebi držat!!!! A je šal tvoj u Bosno al kaj???

Joj Kolumbo kadar berem tvoje poste se smejem ko budala...tk jih fajn napišeš...no vidiš je vedo kdaj more pridet da dobi polpeteuser posted image user posted image user posted image ...ampak tortico pa le dobilauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.4.2009 23:07:32   
rebeka84
Mah ko bi le šel v Bosno! Ne morem govorit o tem na forumu kr je full občutljiva tema! Pa boljše da vas ne zasipavam s temi mojimi gnilimi problemi. Na vso žalost sem prepozno ugotovila koliko me spoštuje...

Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.4.2009 23:07:32   
Katjusa

Moj je prilezu po treh urah  domou, ves pocukran k sm ravno ratala lačna in sm cvrla polpete (une k sm mu mislna ob 14h u glavo vrštuser posted image )...prvleku je še 3 tortice, tko d sm mu en polpet dala, čeprou sm mu rekla, da mu nej zdej kr mamica kuhauser posted image ....k men film poč, pol nema ništa, ne cot, ne hrane  user posted image user posted image user posted image

rebeka povej kaj je narobe, dej ven, ne u sebi držat!!!! A je šal tvoj u Bosno al kaj???

Joj Kolumbo kadar berem tvoje poste se smejem ko budala...tk jih fajn napišeš...no vidiš je vedo kdaj more pridet da dobi polpeteuser posted image user posted image user posted image ...ampak tortico pa le dobilauser posted image user posted image

ja ta naša kolumbo je res dobrauser posted image user posted image user posted image  človk bi jo mel skos tleuser posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:08:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.4.2009 23:08:26   
Onasiss
Me oči pečejo in grem user posted image . Vam vsem pa želim čimveč lepih sanj, ter lahko in mirno nočko.   user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:09:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.4.2009 23:09:45   

Cita en more skrbet za črni humoruser posted image

si edina ko si me danes v smeh spravila...bravo tortico imaš v dobrem ko bo prilika...

JUTRI SE PA ZAČNEJO MOJI BOJI PROTI KILOGRAMOM...ŠE BO PESTRO...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.4.2009 23:10:03   
Katjusa
vem, da ni primeren čas k ste vse bolj k ne slabe volje sam sem se pol urematrala da sem pripravla k me je neki net zezu tak da vam vseen popam. Upam, da niste jezne sploh Cita in Rebeka....

evo takole smo se pa mi danes imel:)
user posted image
user posted image
user posted image

in še filmčka kako plava (klikni na sliko za predvajanje)
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3985
19.4.2009 23:10:08   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Me oči pečejo in grem user posted image . Vam vsem pa želim čimveč lepih sanj, ter lahko in mirno nočko.   user posted image

LEPO NOČKO

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
19.4.2009 23:11:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Mah ko bi le šel v Bosno! Ne morem govorit o tem na forumu kr je full občutljiva tema! Pa boljše da vas ne zasipavam s temi mojimi gnilimi problemi. Na vso žalost sem prepozno ugotovila koliko me spoštuje...

kaj jst to berem.... upam, da je samo slab dan in da se zmenta pa da mu poveš kar mu gre.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
19.4.2009 23:11:42   
Katjusa

Katjuša sej sm skos tleuser posted image

tebe nikol dostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počasi se "zaljubljam" vateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
19.4.2009 23:12:04   
rebeka84
katjuša kaj bom jezna? lepo, da pokažeš slikice, jaz jih full rada gledam. user posted image Vsaj vi ste se imeli lepo!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
19.4.2009 23:12:54   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vem, da ni primeren čas k ste vse bolj k ne slabe volje sam sem se pol urematrala da sem pripravla k me je neki net zezu tak da vam vseen popam. Upam, da niste jezne sploh Cita in Rebeka....

evo takole smo se pa mi danes imel:)
user posted image
user posted image
user posted image

in še filmčka kako plava (klikni na sliko za predvajanje)
user posted image
user posted image

Fullll lepooo...nisem jezna le zakaj...kje ste se pa namakali???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:13:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3991
19.4.2009 23:13:42   
Katjusa

si edina ko si me danes v smeh spravila...bravo tortico imaš v dobrem ko bo prilika...

jst sem dons zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image sta šla moja2 na hotdog in hamburger pa me je moj 3x vprašal res nič ne boš in pol prišel nazaj kaj čvapčičev tud nebi.... in čez ene 5 minut kaj pa bananasplit..... in jst sme vedno rekla neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla pol da me ne sme nikol več v take skušnjave spravljat, da sem se komaj upiralauser posted image user posted image user posted image ampak mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
19.4.2009 23:15:23   
kaja02
čer punce!!

cita- kaj jst to berem, a maš spet probleme? boga!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:15:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
19.4.2009 23:16:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

katjuša kaj bom jezna? lepo, da pokažeš slikice, jaz jih full rada gledam. user posted image Vsaj vi ste se imeli lepo!

ja sej je dan tak k imama dons obletnico 7 let od kar sma v vezi.... in mislim, da je lepo, da smo to tak lepo kos dal na žalost brez benjamina sam je premali za bazen in sem ga raje doma pustila.....
sem pa misla, da me bo kej presenetu pa me niuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak dober sej lahko bi tud jst njega pa ga tud nisem, ma važn da ve da ga ljubim in da jst vem da on meneuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
19.4.2009 23:17:21   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem dons zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image sta šla moja2 na hotdog in hamburger pa me je moj 3x vprašal res nič ne boš in pol prišel nazaj kaj čvapčičev tud nebi.... in čez ene 5 minut kaj pa bananasplit..... in jst sme vedno rekla neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla pol da me ne sme nikol več v take skušnjave spravljat, da sem se komaj upiralauser posted image user posted image user posted image ampak mi je uspelouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa močna tako bom jaz sedaj mogla bit...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
19.4.2009 23:17:38   
rebeka84
Nič zdaj pa grem probat zaspat. Hvala vam, da ste me probale malo potolažit. Se ne pustim **** in verjemite mi, da dobi 3x hujšo porcijo vrnjeno nazaj! Ampak kaj ko to ne reši ničesar! Lahko noč! Se tipkamo jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 3997
19.4.2009 23:17:55   
Katjusa
cita v rogaško smo se zapeljeli... še nikol nisem bla tam.... voda po okusu negravžna in same stopnice vsepovsod.... drgač pa finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo tuševe zvezdice izkoristli k sem jih mela cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
19.4.2009 23:18:50   
brkn83
cita in rebeka - upam, da se vajine težave čimprej uredijo.

Js pa sem zdej Nika spravila v postlo, sedaj pa moram še sebe zrihtat potem pa tudi js šibam spat. Grem hitro pod tuš in v postlo. Moj pa tudi že spi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3999
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:19:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?