|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 12:29:42   
MIHAILO
Mi je prav zal user posted image ,da vas nisem prej poznala,bi vas ziher povabla na svadbo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.4.2009 12:34:18   
MIHAILO
Kolumbo vidim teeeeeuser posted image user posted image
Kje ste ...mam se sam mal casauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
18.4.2009 12:41:57   
tanci29
mihailo super je tuki lohk še kulikopter pristaneuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
18.4.2009 12:43:11   
MIHAILO
Suny cestitke za Gajo---da pupika predvsem zdravauser posted image user posted image user posted image
Katjusa-sem si shranila sliko,ki si jo vceraj zame naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kolumbo uni instrumenti so dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
18.4.2009 12:46:44   
MIHAILO
A ja tanci, no vidis super...sej ce ne bo tle pa lahko tule pristane...
je dost traveuser posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
18.4.2009 12:57:18   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

ej mihailo zakon....ful mi je všeč senca od tistga k je slikal

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
18.4.2009 13:03:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
huda parcela in bajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej mihailo zakon....ful mi je všeč senca od tistga k je slikal

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.4.2009 13:05:25   
Čebel@
midve sva bili na sprehodu,zdej bova papali,potem pa s hano ne greva na piknik ker je gnilo vreme ampak šibava v kamnik na obis k hanini babiciuser posted image user posted image user posted image

šibam delat mleko-pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
18.4.2009 13:10:45   
tanci29
jest grem pa ČIRLIDATuser posted image user posted image user posted image .....ma moja sestričnca tekmovanje v plavanju v tivoliju in gremo navijat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
18.4.2009 13:11:11   
tanci29
ajchy in hana uživajta pri babici

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 13:59:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 13:59:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.4.2009 14:44:49   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro!
mihailo......hvala za tortico......lepo praznujuser posted image user posted image user posted image
balonchy......tebe hvala za kavicouser posted image
katjuša,kolumbo,tanci,sunny.........sem huda na vas ker me niste zbudile da bi ga feštala z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

hana je isto spala kot vsako nočko do zdejuser posted image user posted image user posted image včeraj smo šli v BC po aspirator za noska za na sesalec ker z unmu na usta nič ne spravim ven,pa še eno igračo sva ji kupila ki se obesi na ročaj od lupinice ker se je začela zanimati za ropotuljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......danes smo pa povabljeni  na en piknik,ampak če bo oblačno in vetrovno bova s Hano ostali doma,ali pa jo bom pustila pri tašči da se jo malo navadi(ena druge)user posted image user posted image user posted image .......pri nas se je glihkar sonček pokazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend vam želimuser posted image

name kr pozablauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.4.2009 14:45:25   
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Aja...
Drgač pa dobro jutro!!!

Gaja - vse naj naj za obmesečnico!!!

Mihailo - vse najboljše!!!

Pa eno dozo za soborno jutro pošiljam...

user posted image

Hvala za kofe...prav pasalo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
18.4.2009 14:45:28   

PUNCE MOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image Sm kar lepo presenecena,bi se kar zjokala od sreceuser posted image ...Vceraj sem ze spala,ampak morm rect DA SEM KOMAJ ZASPALA,KER SE MI JE KOVCALO KOT NIKOLI,SEM MOJMU REKLA:KAJ MI PA JE,DA SE MI TOK KOLCA...KARKOLI SEM HHOTLA RECT NISEM KONCALA----MOJ SE JE TOK SMEJAL....UGLAVNEM FULL STE ME PRESENETILE IN HVALA VAM,V BISTVU SPLOH NE VEM ,CE JE HVALA DOST...
V BOSNO BI RADE SLE???NO PA PEJMO,JAZ MAM TKO BAJTO DOL,TKO ,DA NI PROBLEM,KJE BOMO BLE,ZURKO ORGANIZIRAT PA MI TAK NI PROBLEM,SMA NAJINO TUDI CISTO SAMA ORGANIZRALA...

Zdaj pa morm nazaj v posteljo,Mihailo me je ob 6h zbudil zdaj pa je zaspal...do 00:00h pa vceraj ni zaspal,lumpek ...sem cist nenaspana...se javim pol....
vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se vsaki en koscek tortice
user posted image

Hvala za tortico danes še lahko od ponedeljak na dietiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.4.2009 14:45:49   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

poglejte si moj avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ga vidla takoj imaš lepega seveda s tvojima dvema princemauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.4.2009 14:46:37   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČIRLIDAT  WTF IS THIS????

MIHAILO JST SM SKOS ON LINE....VMES MAL PUCAM, ZDEJ BO ROKSO JEDU...JST SE PA BAŠEM Z MANER NAPOLITANKAMuser posted image ....V PONDELK DIJETA

CITA LOČEVALNA-NUJNO JST TUT!

Ja ponedeljek se začne moj boj z kg mi je kr slabo ko vidim kakšna semuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.4.2009 14:46:57   

user posted image

lepa parcela...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.4.2009 14:48:18   
Midve sva že doma bile zunaj kr dolgo sedaj iam naša pevske vajeuser posted image user posted image user posted image ...zaspana pa da komaj gleda ampak se še kr matra...jaz grem pa perilo obesit dat drugo prate seveda ko bo miss pr volji da zaspi...

Sunny  Gaji za dva mesecauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.4.2009 14:53:26   
Mihailo uživajte danes ko boste žuraliuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.4.2009 14:56:32   
Katjusa

Ja velja konc julija gremo v Bosno,mi bomo takrat na dopustu,vas pocakam dol...vse pripravimuser posted image

konec julija smo na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam bomo blizu zadra tak da sem že mal bliže bosniuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.4.2009 14:57:08 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.4.2009 15:49:41   
Pupka
majke mi... Ve ste čist usekane user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi brala vse bi bla tle do večera... zdaj sem samo preletela in se zraven nasmejala full user posted image user posted image user posted image   Upam da nimate prehudega mačka... Drugič pa malo prej povejte da bo žur. user posted image user posted image

MIHAILO vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja tudi tebi vse najboljše za mini RD

Več ne bom komentirala ker mi časovno ne znese. Mamo full čudno vreme... oblačno je in piha... vmes se mal sončka pokaže...  sam dež še manjka
Pa sam en krožnik juhe sem pojedla danes.... Ura pa je... Uhhh preveč- grem jest user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
18.4.2009 16:53:23   
MIHAILO
Sm spet morala mal pridit pokukat...
KOLUMBO tam kjer mamo bajto je mesto MILIĆI,to je blizu ZVORNIKA,CE KAJ VES ALI PA BIJELJINA RECIMO...TA KONC...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
18.4.2009 16:54:19   
MIHAILO
jaz sploh ne vem kaj je Mihailu...od jutra spi,samo za jest se je zbudil pa takoj zaspi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bo zvecer tudi zurka????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
18.4.2009 16:55:09   
MIHAILO
Hvala za cestitke PUPIKA

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......