|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 10:07:35   
sunny24
rebeka,  jst mam sicer flašo pred sabo, tako, da čin čin...user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.4.2009 10:08:41   
rebeka84
no jaz imam flašo in kozarecuser posted image čin čin

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.4.2009 10:08:52   
sunny24
ej, dejte mi povedat kaj naj tej punčki kupimo za darilo...sm misnla en bon in še eno igračko...kako pa?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.4.2009 10:16:24   
rebeka84
sunny tvoja Gaja je pa danes 2 meseca starauser posted image čestitke mali princeskiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
18.4.2009 10:17:44   
Katjusa

tiste k bi šle v Bosno ajd na seznam: (Mihailo prireja zabavo, prenočišče ni problemuser posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image

1. Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Katjuša  user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Majchy    user posted image user posted image user posted image user posted image
4. Rebeka   user posted image user posted image user posted image user posted image
5. Sunny     user posted image user posted image user posted image user posted image
6. Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
18.4.2009 10:19:07   
Katjusa
poglejte si moj avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
18.4.2009 10:19:56   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MA SEJ JST OBVLADAM U NULO NAŠ BIVŠI SKUPNI JEZIK (KAKO SE MU ZDEJ SPLOH URADNO REČE??????HRVAŠČINA, BOSANŠČINA, SRBŠČINA????)...SM BLA ZADNJE POL LETA U SLUŽBI V PISARNI S 3MI BOSANCI, ŠIME JE ITAK SKOS JUŽNO JUŽNO JUŽNIJE, TKO DA ŽE MAJKL OBVLADA PAR BESED: PIČI MUJO, TATA, BAKAuser posted image

EJ TANCY TI BI NAS LOH MAL MAKEDONSKO UČILA, KAKO VI DEBATERATE DOMA....ENGLIŠ, SLOVENIŠ AL MAKEDONSKI AL KR EURO MIXuser posted image

tole ta zadno...učasih nas kar debelo gledajo u kakšni štacuni kaj nam dogajauser posted image user posted image user posted image  npr. a je this one uredu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka ti si iz makedonije?

ne jest sem čistokrvna slovenka...moji otroc so pa mešanca slovencev makedoncev avstralcev ni da niuser posted image ....moj je rojen in živel v avstraliji dokler se ni s kulikopterjem sem prpelu pa mene spoznaluser posted image  njegovi starši so pa makedonci...sem enkat dol obirala patliđane in piperke...ma so dobre sva jih švercala sem je tolk dišal u avtu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
18.4.2009 10:20:53   
tanci29
katjuša jest te štopam k vidm da visiš iz avtobusa...a boš ustavla al kaj

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
18.4.2009 10:21:28   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MA SEJ JST OBVLADAM U NULO NAŠ BIVŠI SKUPNI JEZIK (KAKO SE MU ZDEJ SPLOH URADNO REČE??????HRVAŠČINA, BOSANŠČINA, SRBŠČINA????)...SM BLA ZADNJE POL LETA U SLUŽBI V PISARNI S 3MI BOSANCI, ŠIME JE ITAK SKOS JUŽNO JUŽNO JUŽNIJE, TKO DA ŽE MAJKL OBVLADA PAR BESED: PIČI MUJO, TATA, BAKAuser posted image

EJ TANCY TI BI NAS LOH MAL MAKEDONSKO UČILA, KAKO VI DEBATERATE DOMA....ENGLIŠ, SLOVENIŠ AL MAKEDONSKI AL KR EURO MIXuser posted image

tole ta zadno...učasih nas kar debelo gledajo u kakšni štacuni kaj nam dogajauser posted image user posted image user posted image  npr. a je this one uredu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka ti si iz makedonije?

ne jest sem čistokrvna slovenka...moji otroc so pa mešanca slovencev makedoncev avstralcev ni da niuser posted image ....moj je rojen in živel v avstraliji dokler se ni s kulikopterjem sem prpelu pa mene spoznaluser posted image  njegovi starši so pa makedonci...sem enkat dol obirala patliđane in piperke...ma so dobre sva jih švercala sem je tolk dišal u avtu

torej za bosno organiziramo izlet v makedonijo..... tam imajo lubeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tam še tud nisem nikol blauser posted image user posted image user posted image user posted image kake so pa kej fešte tam?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
18.4.2009 10:22:11   
sunny24
rebeka, hvala! user posted image

katjusa, lej ji lej...kako ona dva migata...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
18.4.2009 10:22:24   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ej, dejte mi povedat kaj naj tej punčki kupimo za darilo...sm misnla en bon in še eno igračko...kako pa?

naš erik ma rad use k ropota pa da je avtouser posted image  sam to ni za punčko...zlaga pa tud tiste kocke k se natikajo je tak lesen podstavek s palčkami ven in pol gor zlagaš

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
18.4.2009 10:26:18   
Katjusa
sunny http://nakup.pikapolonica.com/igrace/lesene-igrace/hof-sestavljanka---vstavi-oblike/4184134022498324068 to je naš oboževal pr letu in potem naprej še zdej ima.... pa kako lepo majčko zraven in kinder čokoladice pa je to touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
18.4.2009 10:36:49   
sunny24
o hvala za pomoč...bomo pogledali pol v BC če majo kaj pametnega v tem stilu!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
18.4.2009 10:38:50   
tanci29
ja erik ma tud rad to sestavlanko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 10:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
18.4.2009 11:00:01   
MIHAILO
Sm mislila ,da vas bom lahko cist prebrala pa ni slo...morm si lase umit pol pa za zurko pripravljat...seznam naj se kar povecuje,ko nas bo dost picimouser posted image user posted image user posted image
Punce vsem hvala za tako lepe zelje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp se tipkamo...
Kolumbo kAPLJICE SO CUDOuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
18.4.2009 11:36:14   
tanci29
fate dejte metle z rok user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
18.4.2009 11:36:45   
tanci29
mihailo uživaj danes in lepo praznuj

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.4.2009 12:01:39   
MIHAILO
Evo mene spetuser posted image ...sem stanovanje spucala ,cakam ,da pride moj ,da Mihaila cuva in da si koncno lase umijem...me skoz firbec matra kaj se tu dogaja,pa sm prisla mal pogledatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.4.2009 12:02:39   
Katjusa
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
kolumbo si mogla dat take link do smeškovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
18.4.2009 12:03:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Evo mene spetuser posted image ...sem stanovanje spucala ,cakam ,da pride moj ,da Mihaila cuva in da si koncno lase umijem...me skoz firbec matra kaj se tu dogaja,pa sm prisla mal pogledatuser posted image

vse si zamudila, slavljenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 12:06:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
18.4.2009 12:20:07   
MIHAILO
Ja velja konc julija gremo v Bosno,mi bomo takrat na dopustu,vas pocakam dol...vse pripravimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
18.4.2009 12:24:00   
MIHAILO
vam zdle prpopam se neki slik

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
18.4.2009 12:27:53   
MIHAILO
lani smo se parking nardil,tko da imae kam kombi parkirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
bojo sobe ok?user posted image
user posted image
pa se dve sliki,kako se v bosni zurira...user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?