|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
9.4.2009 21:36:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

da smo se že ujele in se zbujamo ponoči samo ob 2 zjutri in 5:30 zjutri da se napapamo in preoblečemo potem pa nazaj spat do 9 zjutri ... potem se pa začne rajanje in igranje pa čebljanje user posted image .

Lepo, da si se javila, dogajalo se je veliko in še več. Prilimaj kako slikico oz. Katjusi poslji mail,  ker bo naredila kolaž naših carjev....

Zakaj pa jo ponoči preoblačiš? Če ni pokakana je ni treba oz. če je preveč polulana. Tako napako sem jaz delala pri ta velkmu (ker so nas v mat. šoli tako učiliuser posted image user posted image ) zdaj pa jo previjem pred spanjem in šele potem zjutraj ko se zbudi-med 8 in 9 uro.

So what....

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.4.2009 22:04:17   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

no sm najdla cd od krsta

takole so ga krstil
user posted image
pridemo iz cerkve
user posted image
torta
user posted image
in žurka naprej
user posted image

joj je blo luštno

a tako fešto ste imeli? Zanimivo.. :) Ste pa full luštni.. :)user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.4.2009 22:07:54   
boma2

dober večer mamice... :)

Mi se cel dan martinčkamo.. No tako sem fullllllllllllllllllllllllll vesela user posted image user posted image user posted image user posted image ker je Z mojim Žigcem vse ok, kar se tiče kolkov imava oba 1a juhu.. včeraj zvedla.. :)

Zdaj me pa zanima za tiste k imate fante, vsi pametujejo jaz pa nevem pri puncah ni teh težav.. Kdaj mu moraš začeti kožco dol vlečt sej veste kje.. :) A ti to pediater pokaže oziroma pove?

Kolumbo... Full lepe slike., Zanima pa me če si bila na zbiljah in če je odprt kafič tam?

Katjuša... tebi pa hvala za nsvet zaradi oblačenja...

Ja krst... Zanima me kaj se da narediti, po moje sem zgubila družinsko knjižico, ker sem se selila en 4X. In je ne najdem, a bom lahko krstila sinčka?

< Sporočilo je popravil boma2 -- 9.4.2009 22:19:18 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.4.2009 22:12:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa še ena slikca iz današnjega sprehoda...

user posted image

luštkana pupika... :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.4.2009 22:13:58   
rebeka84
Dober večer!

Mi pa smo danes šli urejat osebno izkaznico, smo se slikali... Uroš izgleda na sliki kot da je pravi buco, ker ga je moral ati držat in mu je glavico nekak čudno nagnil tak da ima na sliki podbradekuser posted image user posted image user posted image .

Davčne št. nisem mogla danes zrihtat, ker ni bilo uradnih ur, tak da bom šla jutri, če bo čas...

Danes pa je bilo res vroče, bošček Uroš je čist zašvical in mel mokro glavico v avtu, pa je imel čisto tanko kapico gor, pa še prej sva avto malo razhladila, da ni bila taka vročina. Pol pa sem ga morala obrisat, da se ne bi prahladil, ker je bil zunaj rahel vetrič.  Kaj ve dajate kapice gor, ko jih imate v avtih?

No tako, sedaj pa še današnji slikici...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 9.4.2009 22:16:25 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.4.2009 22:14:16   
Katjusa
boma kožica pr fantkih.... pediatri rečejo premiru pustit vsaj meni so.... no pa smo mi vedno med kopanjem malo dol povlekli kolkr gre.... od začetka je to samo moj delal k si jst nisem upala.... pa mu je ful slabo šla dol in potem smo tzreniral še med previjanjem in se je zrihtalo.... zdej si pa to že sam dela k je že tako velik fantuser posted image user posted image user posted image user posted image .... benjaminu pa jst vedno tud pri previjanju rahlo dol potegnem kolkr gre nič na silo

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.4.2009 22:15:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Dober večer!

Mi pa smo danes šli urejat osebno izkaznico, smo se slikali... Uroš izgleda na sliki kot da je pravi buco, ker ga je moral ati držat in mu je glavico nekak čudno nagnil tak da ima na sliki podbradekuser posted image user posted image user posted image .

Davčne št. nisem mogla danes zrihtat, ker ni bilo uradnih ur, tak da bom šla jutri, če bo čas...

Danes pa je bilo res vroče, bošček Uroš je čist zašvical in mel mokro glavico v avtu, pa je imel čisto tanko kapico gor, pa še prej sva avto malo razhladila, da ni bila taka vročina. Pol pa sem ga morala obrisat, da se ne bi prahladil, ker je bil zunaj rahek vetrič.  Kaj ve dajate kapice gor, ko jih imate v avtih?

user posted image

user posted image

kak korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jst mu dam kapico zato k gremo ven pa mu v avtu ne dajem dol.... pa tud ful zašvica v tej jajčkiuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.4.2009 22:16:40   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boma kožica pr fantkih.... pediatri rečejo premiru pustit vsaj meni so.... no pa smo mi vedno med kopanjem malo dol povlekli kolkr gre.... od začetka je to samo moj delal k si jst nisem upala.... pa mu je ful slabo šla dol in potem smo tzreniral še med previjanjem in se je zrihtalo.... zdej si pa to že sam dela k je že tako velik fantuser posted image user posted image user posted image user posted image .... benjaminu pa jst vedno tud pri previjanju rahlo dol potegnem kolkr gre nič na silo

pa to že od 1 meseca vlečeš dol? Men je čudno, ker men ni nobeden to reku da moram delat.. nočem pa da bi imel moj sin preglavvice zaradi tega...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.4.2009 22:17:50   
birdy
Boma, najprej slovnični popravek... Na Zbiljah, ne v Zbiljuuser posted image
Glede družinske knjižice ne bi smel bit problem. Tam kjer si se poročila morjo met vse zapisan, mislm, v cerkvi. Pomoje če rečeš da ti novo napišejo bojo naredl. Vsaj jst bi tko nardila.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
9.4.2009 22:17:51   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Dober večer!

Danes pa je bilo res vroče, bošček Uroš je čist zašvical in mel mokro glavico v avtu, pa je imel čisto tanko kapico gor, pa še prej sva avto malo razhladila, da ni bila taka vročina. Pol pa sem ga morala obrisat, da se ne bi prahladil, ker je bil zunaj rahel vetrič.  Kaj ve dajate kapice gor, ko jih imate v avtih?

user posted image

user posted image

jaz tudi ne dajem dol kapice.. je pa res da je full tanka.. :)
Luštn fant.-.. :)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.4.2009 22:19:14   
rebeka84
ja, v tej jajčki full zašvica. jaz se kr malo bojim, da se ne bi prehladil...
drugače pa tudi jaz kožico čist malo dol potegnem, kolker gre, ne veliko.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.4.2009 22:19:39   
birdy
Aja, na Zbiljah je drgač kafič skoz odprt. Tud zdej je.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
9.4.2009 22:19:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, najprej slovnični popravek... Na Zbiljah, ne v Zbiljuuser posted image
Glede družinske knjižice ne bi smel bit problem. Tam kjer si se poročila morjo met vse zapisan, mislm, v cerkvi. Pomoje če rečeš da ti novo napišejo bojo naredl. Vsaj jst bi tko nardila.

no hvala za popravek... :)
No bom probala to tako urediti... bomo videli... :_)   hvala

< Sporočilo je popravil boma2 -- 9.4.2009 22:20:47 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 22:20:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
9.4.2009 22:21:11   
birdy
Katjuša, evo moje slikce, če lohk daš to
user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
9.4.2009 22:22:33   
Onasiss
boma2-najbolje je da mu kožico vlečeš dol pri kopanju, pa počasi kar začni to delat. Vito si tud sam že to dela, mu rečemo da naj sleče puli.user posted image user posted image user posted image  Bistvo tega je higiena, zato je pomembno, da se to počne pri kopanju.

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
9.4.2009 22:22:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Boma kafič na Zbiljah je odprt 365 dni v letu...tko da te zgleda res dolgo ni blo tukaj....če me ne boš obvestila ko prideš, bom hudauser posted image

Glede lulčka je men pediater reku, d mi pri treh decih ne bo razlaguuser posted image user posted image user posted image ..user posted image ...no pol mi je vseen pokazu....sam ti zdej ne znam razložit kok...mal probej, sej boš vidla da naprej ne bo šlo, pol nehaj......no zanč je bla pa ena druga dohtarca in smo mel sistematskega še za Majkla k mu pr 2h letih gre dol samo do polovice...je tut rekla d se nč ne mudi,,,in ker je bil Foter zraven, je njega zadolžila za te zadeveuser posted image

Grem spat...

Katjuša maš ZS

BRKN za seznam; Rok pri 2h mesecih: 59cm in 5650g

hvala za vseeeeeeeeee............ ja upam, da bom kmalu šla tja ker me res ni bilo eno leto.. ali pa še več.. :)

Močan možakar.. :)tvoj sinček..user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
9.4.2009 22:23:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, evo moje slikce, če lohk daš to
user posted image

kakšna lepa punčka... :)user posted image user posted image pravi sonček...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
9.4.2009 22:24:22   
rebeka84
ooo! kako je luškana pupa tvoja Kristi!!!user posted image

Kolumbo tvoj Rok pa tudi lepo raste in pridobiva na teži!user posted image Lahko noč ti želim!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
9.4.2009 22:24:33   
boma2

mamice........

jaz hitim spaaaaaaaaat, da me moj Žigec ne prehiti, ko se bo zbudu.. :)

nočka vsem in čimdaljši spanec... :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
9.4.2009 23:01:30   
Katjusa
no pa spet ni delal tale RR očitno ste sve pobegnile jst tud grem ne mislim mojga čakat, k zadnje čase nima nič časa zameuser posted image ne vem če se boji, da bi zanosla al kaj se mi zdi, da se me izogiba al pa ma kako ljubico kaj pa jst vem pove pa tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč pupe pa mal se še namesto mene pocartajteuser posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
9.4.2009 23:02:22   
birdy
Očitno je bil en mrk tlele... Al pa sam men ni hotl RRa odpret.
Skratka, mi smo bli dons ful uzun. Z Kristi smo šli v Domžale v Katja in Alen po poletne cunce. Madonca, sem 100 evrov tam pustilauser posted image  Sam sva pa ful kupla, za Nelči in za Kristi. Men majo tam res tok dobre stvari. Pol smo pa šli se še sprehajat ob Bistriciuser posted image  Me je kr nostalgija dajala. Matr, kar se pa tega tiče so pa Domžale zakon, tok lepih poti za vozičkatuser posted image
Pol smo šli pa še z Neli proti Dragočajni k smo dam pršli. Pa uzun smo se mal igral... Prov lep dan je biluser posted image user posted image user posted image
Zdej pa počas spat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
9.4.2009 23:03:21   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

no pa spet ni delal tale RR očitno ste sve pobegnile jst tud grem ne mislim mojga čakat, k zadnje čase nima nič časa zameuser posted image ne vem če se boji, da bi zanosla al kaj se mi zdi, da se me izogiba al pa ma kako ljubico kaj pa jst vem pove pa tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč pupe pa mal se še namesto mene pocartajteuser posted image user posted image

Katjuša, moj ma pa nočno, tko da se ne bova nč cartalauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
9.4.2009 23:14:49   
Katjusa
sem še kr tu sem se še mal z zajčki igrala in sem izdelala toleuser posted image user posted image user posted image user posted image
slikco sme mogla zbrisat ker je prepovedana za uporabo

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.4.2009 23:22:26 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!